Päätöksesi liikuttaa energiavirtoja

Me olemme pääosin keskittyneet siihen, mikä konkreettin seuraus syntyy jostakin teosta. Toisin sanoen, minkä hyödyn jokin mitä teemme meille tuo.

Mutta asian taustalla on hyvin suuri muukin merkitys, joka voi vapauttaa sinut kenties taakoista, joita vanhat päätöksesi ovat sinulle tuoneet tai pelosta, jonka vuoksi et uskalla tehdä jotakin päätöstä.

Kun teemme jonkun asian, suoritamme jotakin, sitoudumme johonkin, teemme ratkaisun tai päätöksen, ei konkreettinen lopputulos ole ainut asia, mitä teostamme syntyy, vaikka se onkin se, mihin keskitymme. Tekomme nimittäin liikuttaa myös energiavirtoja.

Kun teemme jotakin, olemme liikkeessä, syntyy luonnollisesti tilaa uudelle. Mutta silloin syntyy myös monenlaista muuta värähtelyä kuin vain tuo uudelle tilan antaminen. Päätöksesi nimittäin voi esimerkiksi osoittaa rohkeutta ja luottamusta, halua siirtyä eteenpäin, halua muutokseen. Silloin saat aikaseksi energiavirtojen liikkeen.

Aina siis se, onnistuuko jokin tekemäsi asiasi näennäisesti hyvin, ei olekaan se, jolla on merkitystä. Onnistuit tai et, tekosi on jättänyt energeettisen jäljen kaikkeuteen ja näin ohjannut sinut uudelle polulle. Siksi siis ei ole epäonnistumisia. Siksi kaikki on aina kohdallaan, vaikka olisitkin tehnyt jonkun asian eikä siitä syntynyt lopputulos ollutkaan se, mitä ajattelit sen olevan.

Ja siksi kannataa rohkeasti tarttua siihen ohjaukseen, jota korkeammalta lähteeltä saa, sillä usein kyse ei olekaan siitä konkreettisesta asiasta, jota olet tekemässä, vaan siitä, että sinun on tarkoitus toimellasi muuttaa energiakentässäsi jotakin vanhaa ja näin avata tilaa uusille energioille. Siksi esimerkiksi jos tavoittelet jotakin uutta, mutta pidät kiinni edelleen vanhasta turvallisuuden vuoksi, asiat polkevatkin paikallaan, sillä tekosi ei liikuta energiavirtoja, koska olet kiinni vanhassa.

Kyse on siis energian liikuttamisesta omilla teoillasi. Sellainen voima sinulla on, liikutella kokonaisia energiavirtoja, tiesitkös sitä rakkaus?

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.