Seksuaalisuuden pyhä voima

Kehollisesti meillä on yksi voima yli muiden ja se on seksuaalisuus. Se on meillä jokaisella ja jokaisen käsissä on myös se, kuinka tätä äärettömän arvokasta lahjaa käytämme ja miten paljon sen arvosta ymmärrämmekään.

Seksi voi olla montaa asiaa. Pahimmillaan se on egoa pönkittävä suoritus vailla tunnetta ja yhteyttä. Sellainen seksi perustuu fyysiseen vetovoimaan ja se on nimenomaan vain fyysistä. Siinä painoarvo on ulkonäöllä ja suorittamisella. Ja se on kaukana, hyvin, hyvin kaukana siitä, mitä seksi voikaan olla.
Valtaosalle ihmisistä seksi lienee hyvää, ihanaa, tarpeellista ja luontevaa. Tapa olla lähellä rakkaintaan, tapa ilmaista itseään, tapa purkaa ja vapauttaa, tapaa antaa ja ottaa. Sen kautta moni saa ainutlaatuisen syvyyden elämäänsä ja ihmissuhteisiinsa.

Tony Dunderfelt jakaa seksuaalisuuden kuuteen ulottuvuuteen ja ne allekirjoitan:

1) Suvun jatkaminen (Yhdyntä)

2) Seksuaalisten paineiden purkaminen (Paneminen)

3) Seksi herkkänä yhdessäolona (Rakasteleminen)

4) Seksi kokeilevina roolileikkeinä (Sekstaileminen)

5) Yhteisen elämänkokemuksen syventäminen (Avautuminen)

6) Henkinen seksi (Pyhä seksuaalisuus)

Etsikkoaikana vasta tutustuessaan seksuaalisuuteensa moni lienee seikkailee jossain ykkösen ja kakkosen välimaastossa. Rakkauden ja kypsyyden myötä siirrytään tasolle kolme ja neljä.  Vahvan luottamuksen ja syvän yhteyden myötä joillekin avautuu viides taso.

Mutta. On vielä aivan eri taso. Ja tuon tason kokeminen ei tule itsestään. Se vaatii, että ihminen on palannut itseensä ja avannut tietoisuutensa.

Tietoinen seksi on ennen kaikkea aineeton, henkinen kokemus, jonka mahdollistaa kaksi kehoa.
Se on sanoinkuvaamattoman kaunis tapa ilmentää voimakkainta energiaa mitä on, seksuaalienergiaa eli elämänenergiaa.

Se, mitä se sitten tarkoittaa, on hataraa sanahelinää siihen saakka, kun saa kunnian kokea tuon energian olemassaolon. 
Seksuaalienergia (kuten kaikki energia) on tietoista, elävää energiaa, joka vapautuessaan kehossa yhdistää fyysisen aineettomaan. Se sulattaa kehon ääriviivat ja kuljettaa äärettömyyksiin. Se ei ole yhtä kuin kiihottuminen tai orgasmi, ei edes tunne rakkaudesta tai mielihyvästä. Se on täysin oma ulottuvuutensa, jolle ei löydy sanoja.

Niinpä sitä on täysin mahdotonta kuvata sellaiselle, joka ei ole sitä kokenut ja tarpeetonta kuvata sille, joka sen olemassaolon saanut todistaa. Osuvin yritelmä kuvata sitä on lienee se, että se tosiaankin on aistittavissa kehosta erillisenä tietoisuutena, mutta kuitenkin niin, että olemme yhtä ja samaa. Ja kun tuo energia herää kehossa, se ottaa sen valtaansa, riisuu sielun kehosta ja kuljettaa sen jonnekin aineettoman toiselle puolen. Samalla kuitenkin mieli ja keho tiedostavat kaiken ja siitä syystä kokemus on ylimaallinen.

Kun tämän kokee, oivaltaa seksin pyhyyden ja voiman. Kuinka paljon näin kaunista lahjaa käytämmekään väärin. 

Seksuaalisuus on meidän suurin lahjamme, valtava voima ja mahdollisuus tässä kehossa laajentua siihen mitä olemme ilman tätä kehoa.
Tavallaan täysin sivuosassa on itse fyysinen kokemus seksistä, vaikka se mukana onkin. Mutta se on vain portti suurempaan, kehojen voimalla voimme siirtyä aineettomalle puolelle ja kun sen vielä saa jakaa toisen kanssa, syntyy jotakin u-s-k-o-m-a-t-o-n-t-a.

Ja kun oivaltaa, että seksi on voimakkain energioiden avaaja, joka meillä on käytössämme, tulee luonnostaan hyvin tarkaksi siitä, kenen kanssa tähän ainutlaatuiseen leikkiin lähtee.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.