Salliminen luo tilaa rakkaudelle: kuinka sallia itsensä ja tunteensa

Salliminen luo tilaa rakkaudelle kuinka sallia itsensa ja tunteensa

Salli itsesi juuri sellaisena kuin olet. Salli elämä sellaisena, kuin se on. Salli kokonaisuutesi, kaikki itsessäsi. On helppo kehottaa sallimaan, mutta mitä salliminen oikeasti on? Miten sallia itsensä, elämä, kokonaisuutensa ja kaikki itsessään?

Olemme monikerroksisia, moniulotteisia, ihmeellisiä olentoja, jotka kokevat ja tekevät paljon monella eri tasolla. Elämme maailmassa, joka on kaikessa mystisyydessään suunnaton, elämää täynnä oleva vivahteikas verkosto. Olemme kokonaisuus, ykseys, joka koostuu monesta palasesta, osasta, jotka saumattomasti sulautuvat yhteen.

Voidaksemme sallia on meidän ymmärrettävä. Ymmärrettävä, mitä sallimme. Meidän tarvitsee tiedostaa itsemme ja se elämä, jossa kunakin hetkenä olemme. On tärkeä ymmärtää ja nähdä, mitä kaikkea todella olemme, hyvine ja huonoine puolinemme, heikkouksinemme ja vahvuuksinemme, yksin ja yhdessä. On tärkeä ymmärtää, kuka itse on ja miten tässä hetkessä, tästä minusta käsin toimii.

Jos juuri nyt pysähdyt itsesi ääreen, hiljaa tutkit ja tarkkailet itseäsi, millainen olo sinulla on? Miten sinä voit?

Kenties voit erilailla kuin toivoisit tai odottaisit voivasi, kenties tunnet itsessäsi jotakin, jota et haluaisi kohdata. Kenties et edes oikein tiedä miten voit.

Tunteita voi olla minkälaisia vain, myös ristiriitaisia, kipeitä, hyviä, huonoja, iloa ja surua tuottavia. Ne ovat kaikki sallittuja, kaikki tunteet ja olotilat ovat sallittuja ja aivan yhtä arvokkaita.

Anna itsesi rauhassa tunnustella, miltä sinusta tuntuu, mitä tunteita sinulla tässä hetkessä on. Anna niille tilaa ja tiedä, että kaikilla tunteillasi on lupa olla ja näyttäytyä, juuri sellaisina kuin ne ovat. Tunteille voi antaa tilaa, ne voi sallia, lähtemättä niiden mukaan. Toimimalla ikään kuin tarkkailijana omalle itselle ja omille tunteilleen.

Mikä tunne sinulle nousee tässä hetkessä? Mitä tunteita tuo tunne herättää sinussa?

Oli tämänhetkinen tunteesi mikä tahansa, pysähdy hetkeksi tuon tunteen ääreen ja pyri kohtaamaan tunteesi ja itsesi ymmärryksellä ja rakkaudella.

Millainen olo sinulle nousee, jos katsot omaa tämänhetkistä tilaasi ymmärryksellä ja rakkaudella, mitä se avaa sinussa?

Liian helposti sysäämme omat tunteemme ja kokemuksemme piiloon ja pois antamatta niille tilaa tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi. Antamatta itsellemme tilaa tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi.

Mitä jos tässä ja nyt ottaisit itsellesi tilaa ja aikaa ymmärtää itseäsi, lempeästi ja rakkaudella kohdata omat tunteesi. Sillä sinulla on täysi oikeus tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi, jokainen hetki, ja paras henkilö näkemään, kuulemaan ja ymmärtämään sinua olet sinä itse.

Mitä vahvemmin otamme tilaa itsellemme ymmärtää itseämme, sitä paremmin ymmärrämme muita ja luomme tilaa muiden ymmärtää meitä.

Ymmärtäessämme itseämme ja kaikkea sitä, mitä sisältämme kumpuaa voimme kaapata itsemme hyväksyvään syleilyyn ja kertoa itsellemme, että

Minä hyväksyn minut juuri sellaisena kuin olen. Ymmärrän ja hyväksyn ne tunteet, jotka tästä hetkessä minusta kumpuavat. Ymmärrän ja hyväksyn omat reaktioni. Ymmärrän ja hyväksyn itseni täydesti, rakastaen ja ehdoitta.

On tärkeä ottaa itselleen tilaa hyväksyä kaikki se, mikä meistä kumpuaa. Muistuttaa itseämme siitä, että olemme hyviä, rakastettavia ja hyväksyttyjä juuri sellaisina kuin olemme, riippumatta siitä, mitä kussakin hetkessä tunnemme tai teemme.

Ymmärtäminen auttaa meitä näkemään mistä käsin toimimme, hyväksyminen muistuttaa meitä siitä, että meillä on täysi lupa tuntea ja kokea kaikki niin kuin me ne tunnemme ja koemme. Hyväksyminen muistuttaa meitä siitä, että olemme arvokkaita, sallittuja ja hyväksyttyjä jokainen hetki, tilanteesta riippumatta.

Itsensä näkeminen, kuuleminen, ymmärtäminen ja hyväksyminen on sallimista. Salliminen on hetkeen pysähtymistä ja tuolle hetkelle tilan antamista, riippumatta siitä millainen tuo hetki on.

Me olemme monimuotoisia, elämä on monimuotoista ja salliminen on tuon pyhän monimuotoisuuden ymmärtämistä ja hyväksymistä. Se on tilan antamista kaikelle, hyvälle ja huonolle, vastakohdilla ja ristiriidoille. Tilan antamista niin ehdoitta ja rakastaen, että näkee kuinka ei ole hyvää tai huonoa. Elämä ainoastaan ON ja minä OLEN elämässä, yhtä ykseyden kanssa, ehdoitta ja rakkaudella.

Miten sinä koet sallimisen, onko se sinulle helppoa vai vaikeaa?

Rakkaudella,
Ida

Lue myös:
Kuinka olla yhteydessä omaan kokonaisuuteensa: hengitysharjoitus läsnäoloon itsessä
Näin suojaat energiaasi ja pysyt omassa voimassasi

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.