Ohjaako rakkauselämääsi sisäinen lapsesi vai aikuinen nainen sinussa?

Ohjaako rakkauselämääsi (tai deittailua) sisäinen lapsesi vai aikuinen nainen sinussa? 

Tämä on iso kysymys ja teema.

Kun sisäinen lapsi ohjaa, haluamme olla haluttuja ja valittuja kumppanille. Tällöin haemme edelleen hyväksyntää (usein alitajuista) niille puolillemme, jotka ovat aikoinaan tulleet torjutuksi vanhempiemme tai kasvattajiemme kanssa.

Sisäinen lapsi kysyy ja pohtii: Olenko riittävän kaunis, seksikäs tai haluttu juuri sinulle? Olenko ainutlaatuinen persoonana? Olenko erityinen?

Kun sisäinen lapsi ohjaa, saatamme helposti sokaistua kumppanin varjopuolille. Kun meitä ihaillaan ja meidät halutaan, se on tärkempää kuin se, onko tämä kumppani tai suhde täydessä integriteetissä.

Sisäinen lapsi ohjaksissa, usein sabotoi todellisia tavoitteitamme ja kypsän, aikuisen suhteen manifestoitumista.

Kun aikuinen nainen ohjaa, hän näkee pintaa syvemmälle. Hänelle tärkeämpää, kuin olla haluttu toiselle on se, kohdellaanko häntä arvonsa mukaisesti. Hänellä on standardit ja hän ei heti jousta niistä, vaikka ulkoapäin tarjottaisiin näennäisesti upeita juttuja. Hän ei kiirehdi vaan rauhassa tutkii, onko tämä yhteys totta. Hänellä on syvä rakkaussuhde itseensä ja se, mitä tarjotaan ulkoapäin tulee antaa jotain todella ekstraa.

Aikuisella naisella on terve kannattelu itsessään omaan sisäiseen lapseen ja täten hän ei sokeudu helposti kumppanista. Kun sisäinen lapsi on hänessä oikealla paikalla, hän valitsee ensisijassa itsensä. Aikuinen nainen ei pelkää yksin jäämistä tai yksin olemista vaan luottaa vahvasti elämään.

Jos susta tuntuu, että kaipaat tukea oikean suhteen luomiseen sisäisen lapsesi ja aikuisen naisesi välillä, on Omista seksuaalivoimasi – yksilövalmennus siihen loistava vaihtoehto!

Sen avulla luot itsellesi terveen kannattelun ja täten kuljet upeaa suhdetta kohti oikeasta paikasta itsessäsi! 

Ota yhteyttä: Feminiininautinto

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.