Kuinka olla yhteydessä omaan kokonaisuuteensa: hengitysharjoitus läsnäoloon itsessä

Kuinka olla yhteydessa omaan kokonaisuuteensa hengitysharjoitus lasnaoloon itsessa

Me ihmiset olemme ihmeellisiä olentoja. Koostumme kehosta, fyysisestä, voimakkaasta, mystisen kauniista kehosta, joka sitoo meidät tänne maan päälle ihmisinä. Koostumme energiasta, näkymättömästä, vahvasta, voimakkaasta ja loistavasta energiasta. Olemme puhdasta energiaa kääriytyneitä fyysiseen kehoon, olemme valo-olentoja ihmisinä, suuri kokonaisuuksia monine kerrostumisineen.

Kannamme sisällämme maailmoja, olemme jatkuvassa yhteydessä maailmaan ympärillämme, tietoisesti tai tiedostomatta. Koostumme vastakohdista ja ristiriitaisuuksista, useista elämistä, maailmoista ja energioista. Kannamme itsessämme tarinoita vuosien, elämien ja maailmojen takaa.

Koostumme pehmeän naisellisesta maan voimasta, lämpimästä tulesta, joka saa elämän virtaamaan meissä. Meissä asuu vahva maskuliininen voima, auringonvalo, joka tuo tasapainoa villille tulellemme. Olemme yhtälailla yhteydessä maahan jalkojemme alla kuin taivaisiin päämme yläpuolella. Olemme tasapainoisesti ihmistä ja valoa, mieltä ja tietoisuutta, feminiinistä ja maskuliinista, valoa ja pimeyttä, aurinkoa ja maata. Meissä on kaikkea, me koostumme kaikesta ja kaikki meissä pyrkii jatkuvasti tasapainoon.

Kuinka hyvin sinä olet yhteydessä omaan kokonaisuuteesi, kuinka vahvasti annat tilaa kaikelle itsessäsi?

Opimme jo nuorena sulkemaan osia itsestämme pois, yhteiskuntamme opettaa meitä olemaan tietynlaisia. Naisia tai miehiä, maata tai aurinkoa, kehoa tai henkisyyttä. Olemme unohtaneet, että meissä on tilaa kaikelle, meissä on tilaa vastakohdille ja tarvitsemme vastakohtia itsessämme voidaksemme hyvin, ollaksemme tasapainossa.

Sillä kokonaisuudessasi sinä olet kaunis ja täydellinen, luonnollinen yhteenkietoutuma valoa ja rakkautta, maata ja tulta, vettä ja tuulta, puhtainta valoa ja syvintä pimeyttä. Sinä olet täydellinen omassa kokonaisuudessasi ja eri osat sinussa tasapainottavat toisiaan. Muotoutuvat siksi kauniin täydelliseksi maagiseksi kokonaisuudeksi, joka sinä olet.

Tunnetko tuon kokonaisuuden, joka olet – annatko tilaa kaikelle itsessäsi?

Voimme lähteä tutustumaan omaan kokonaisuuteemme läsnäolon kautta, olemalla täydesti läsnä itsessämme ja elämässämme. Todella antamalla itsellemme tilaa laskeutua tähän hetkeen, itseemme. Tuntemalla jalat maata vasten, sen kuinka hengitys virtaa kehossamme, laajentaa olemustamme, puhdistaa sieluamme.

Hengitysharjoitus läsnäoloon itsessä

On tärkeä olla läsnä omassa kokonaisuudessaan, hiljentyä itsensä ääreen, jotta voisi hyvin. Jotta eläisi tavalla, joka tukee ja kunnioittaa omaa itseä. Mitä kauempana olemme itsestämme, mitä vähemmän kuulemme sydämemme äänen, sitä huonommin voimme. Sitä useammin toimimme itseämme vastaan emmekä itseämme tukien.

Jos koet väsymystä, stressiä, uupumusta. Jos tunnet olevasi irrallinen, eksynyt, etkä tiedä mitä tehdä. Jos tuntuu, että elämästäsi puuttuu jotain, ettet elä täydesti omaa unelmaasi, pysähdy hetkeksi.

Pysähdy hengittämään, laskeutumaan itseesi. Tunne maa jalkojesi alla, tunne kuinka lattia osuu vasten jalkapohjiasi, kuinka ilma kutittelee ihoasi. Tunne kuinka hengitys virtaa sieraimistasi sisään, täyttää keuhkosi, kuljettaa ilmaa kaikkialle kehoosi. Tunne kuinka ilma virtaa sinusta ulos, tuo navan kiinni selkärankaasi, kuinka kaikki raskas poistuu sinusta uloshengityksen myötä.

Anna itsesi hengittää rauhassa, pitkään, syvään, todella hiljentymään hengityksesi ääreen. Hengitä ja ole läsnä hengityksessä niin kauan, että tunnet sisältäsi nousevan rauhan. Niin kauan, että kaikki ulkopuolinen katoaa, kaikki kiire haihtuu hetkeksi pois ja näet, että tässä hetkessä sinä olet turvassa, voit olla rauhassa, elät ja hengität rauhaa.

Tuosta läsnäolon tilasta, rauhasta itsessäsi, kysy itseltäsi:

Mitä minä tarvitsen voidakseni hyvin? Mitä minun kokonaisuuteni tarvitsee ollakseen tasapainossa?

Pysähdy kuuntelemaan kaikkea sitä, mitä sinusta nousee. Vailla odotuksia, kritiikkiä tai vaatimuksia, anna vastaukselle tilaa kummuta itsestäsi, rauhassa ja ilman kiirettä.

Aina vastaus ei kumpua heti, eikä sen tarvitsekaan. Tärkeintä on, että pysähdyt kuuntelemaan, rauhoitut itsesi ääreen ja annat itsellesi luvan olla läsnä itsessäsi ja omassa kokonaisuudessasi. Mitä enemmän pysähdyt, sen tutummaksi oma kokonaisuutesi sinulle käy ja sitä selkeämmin vastaus nousee itsestäsi itsellesi.

Muistathan kohdata itsesi rakkaudella, sillä sinä olet täydellinen sellaisena kuin olet, juuri siinä tilassa, jossa olet, eikä sinun tarvitse olla mitään muuta. Sinun ei tarvitse olla mitään muuta kuin läsnä itsellesi, avoimesti ja rakkaudella läsnä sille ihmeelliselle, rakkaudentäyteiselle olennolle, joka olet. Tiedäthän sen?

Läsnäoloharjoittelu vie meidät lähemmäksi omaa kokonaisuuttamme, auttaa meitä voimaan paremmin itsessämme, auttaa meitä ymmärtämään sitä upeaa kokonaisuutta, joka olemme ja toimimaan itsemme parhaaksi. Jokainen hetki.

Minkälainen suhde sinulla on itseesi ja omaan kokonaisuuteesi? Jaa kokemuksiasi, mietteesi, kysymyksesi ja ajatuksesi kanssani kommenteissa tai Instagramissa!

Rakkaudella,
Ida

Lue myös: Muutos rakentuu tästä hetkestä: Läsnäolo avaimena itseen ja unelmaelämään

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.