Roihua nainen, roihua – käsillä on feminiinienergia vapautus

Rakas feminiinienergia. Olet niin kauan ollut tukahdutettu, väärin ymmärretty, kahlehdittu, maahan tampattu. Sinun aikasi on nyt. Me tarvitsemme sinua, tuot meille rauhan ja johdatat meidät meidän todelliseen voimaamme.

Ja rakas nainen. Feminiinienergia tanssii sussa ja odottaa, että irrottaisit kaikesta siitä ylimääräsestä maskuliinienergiasta, josta pidät kiinni pelon vuoksi. Sun ei ole kenties koskaan annettu olla sillä tavoin feminiinienergiassa kuin mikä on sun todellinen, luontainen olotila. Sä olet se joka kannattelee niin saakelisti. Sä pidät langat käsissäs ja kaikki vaatii sulta jotakin koko ajan. Eniten sä itse, koska sä et edes itse näe omaa luontoasi.

Sä kannattelet kaikkea ja se kuihduttaa sut. Ne jumalallisen herkulliset mehut, jotka sussa virtaa, kuivuu kontrollin ja suorittamisen paahteessa. Ne kärventyy, koska sua ei nähdä, ei kuulla. Sä olet saattanut jopa lopettaa jakamasta syvintä sisintäsi toisille, koska olet oppinut, että se on liikaa.

Sulla ei ole ollut paljon tilaa olla autenttinen, varsinkaan miesten kanssa. Olet kenties koko ikäsi leikkinyt poikien kanssa lasten leikkejä koska kummatkaan ei ole oikeasti tuntenut muuta tapaa. Sä olet oppinut ettet voi näyttää tunteitasi, koska niitä ei ole osattu ottaa vastaan. Joko niitä on vähätelty, arvosteltu, pilkattu tai paikattu, vaikka oikeasti ne ei halua mitään muuta kuin virrata vapaana, tulla todennetuksi sellaisenaan. Niinpä oot oppinut hillitsemään ne.

Tämä toksisen maskuliinisuuden puristuksissa kärvistelevä yhteiskunta on sun päähän takonut, että tunteet hillitään ja niitä jopa hävetään. Ei isojen poikien kanssa itketä, niiden kanssa purraan hammasta koska ne olis ihan pihalla jos sä antaisit sun tunteiden tulla ryöppynä kuten on tarkotettu. Kun sä vaan tietäisit, että ne isot pojat pelkää, ne ei ole miehiä nähnytkään.

Eikä se ole niiden vika, todellakaan, ne on ihan yhtä kujalla oman feminiinienergian kanssa kuin säkin. Yhtälailla niille on pienestä saakka paukutettu käsittämätöntä sontaa siitä, millainen on mukamas oikea mies. Ja siksi niistä ei koskaan ole kasvanut muuta kuin keskeneräisiä poikia. Ja sen vuoksi täällä on ihan liikaa tyttöjä ja poikia leikkimässä aikuisten leikkejä. Yhtä vastuun pakoilua, mykkäkoulua, toisen haavojen sorkkimista ja syyttelyä koko leikki. Takkuilevaa kommunikaatiota, jossa ei osata eikä uskalleta sukeltaa aitouden äärellä. Ja tämä siitä syystä, että feminiinienergia on tukahdutettu ja maskuliinienergiaa mimikoidaan ymmärtämättä sen ydintä.

Oikeasti sun autenttinen olotila on antautuminen ja vastaanottaminen. Suloisen hento ja voimallisen väkevä samaan aikaan.
Tää kuningatarenergia janoaa sua vapauttamaan sen. Se odottaa kiemurrelen ja sihisten sussa valmiina tanssimaan tiensä ulos ja johdattelemaan sut todellisen luontosi äärelle.

Nainen, sä haluat polvilles, mä tiedän sen. Sä et enää jaksa esittää haluavasi olla kontrollissa, kun kuitenkin haluat vain tulla otetuksi. Silloin syntyy tasapaino ja kaksi energeettistä polariteettia saa olla voimassaan ja näyttää näin parastaan. Tuo tasapaino antaa sulle niin paljon nautintoa, että silmät kierähtää ympäri ja hiki valuu ohimoilta alas kaulalle ja vatsalle aina yhä matkaansa jatkaen. Posket punaisina, henkeä haukkoen makaat siinä tähtiä nähden ja mietit että mitä just tapahtui. Kunnes mennään taas.

Sä haluat antautua, haluat olla autenttinen. Et esittää vahvempaa kuin olet, mutta et todellakaan liioin heikompaakaan. Sä haluat olla juuri niin tunteellinen kun olet ilman, että sun täytyy pelätä ettei sille ole tilaa, ettei sitä osata ottaa vastaan.
Sä haluat että sut otetaan, sä et enää jaksa olla se, jolla on langat käsissä. KOSKA KONTROLLISSA OLEMINEN EI OLE SUN TODELLINEN LUONTOSI.

Sut on tarkotettu olemaan kesyttämätön, liekehtivä, arvaamaton. Sun on tarkotettu roihuamaan rauhassa. Sut on tarkoitettu ilmentämään feminiinienergiaa naiseutesi kautta juuri sillä tavoin kuin se autenttisesti sun kauttasi haluaa maailmaan ilmentyä. Ja susta tihkuvaa feminiinienergiaa tervehtii sen upea toinen puoli – eheä, voimakas, vahva, penetroiva, juureva, tilaa antava maskuliinienergia. Ja yhdessä näistä syntyy jumalallinen liitto – divine union – sinussa. Koska KAIKKI on sinussa.

 

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡

Seuraa Ilon voimaa Instagramissa.

Seuraa Ilon voimaa Facebookissa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.