Päästä valosi vapaaksi – nyt!

Tiesitkö, että jos toteutat mitä tahansa sydämesi kutsumusta, olet tuolloin yhdistynyt korkeampaan, joko tiedostaen tai tiedostamattasi.

Mitä pyyteettömämmin työtäsi teet, mitä enemmän iloa ja tyydytystä se sinulle antaa, sitä vahvemmin olet valossa. Saatat seurata upeita julkisuudessa olevia valotyöläisiä, kuten Kirsi Rantoa, Tara Langea, Kirsi Saloa, Jutta Gustafsbergia, Anu Wyskieliä ja miettiä, kuinka mahtavaa heidän työnsä onkaan ja kuinka heidän valonsa loistaa. Se johtuu siitä, että he toteuttavat sieluntehtäväänsä.

Sinä voit tehdä aivan samoin. Sinun kuuluu tehdä samoin! Valotyötä on kaikki, joka saa tekijänsä ja hänen ympäristönsä jollain tapaa korkeampiin värähtelyihin, ilon energiaan.

Voi tuntua vieraalta, kun joku puhuu korkeista värähtelyistä, energioista, henkimaailmasta, mutta tosiasiassa kaikki se, mitä teemme täällä kohottaaksemme omaa ja toisten hyvää oloa, on valotyötä. Ja mitä enemmän sitä teemme, sitä parempaa maailmaa olemme omalta osaltamme luomassa. Siksi keskity rakkaudella ja valolla siihen työhön mitä teet.

Olitpa sitten sairaanhoitaja, ad, kokki, nappulaliigan valmentaja, harrastajateatterin ohjaaja, jumppaohjaaja, asiakaspalvelija, puhelinmyyjä, siivooja, pankkitoimihenkilö, mikä tahansa, tee sitä mitä teet valosta käsin. Keskity tuomaan iloa tekemiseesi ja hoida se niin hyvin kuin pystyt. Tuolloin myös sinun työsi tuntuu kevyemmältä, iloisemmalta ja saat siitä enemmän irti.

Jätä pois kaikki negatiivinen. Älä juorua työkaveriesi kanssa, älä taivastele maailman menoa (muuta kuin hyvässä), älä keskity työsi ikäviin puoliin, älä ota itseesi toisen pahaa tuulta, vaan anna vain ymmärrystä.

Anna valon ja rakkauden virrata lävitsesi työhösi. Valuta sitä kaikkeen mitä teet.

Näet päivissä muutoksen, lupaan sinulle.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.