Olet vapaa pelkojesi kanssa

Mitä sinä olet jättänyt tekemättä pelon vuoksi? Ja mitä olet pelännyt? Epäonnistumista, yksinäisyyttä, menetystä, tuntematonta vai jotakin muuta?

Jos saisit takuun siitä, että asia, jota pelkäät, menee toimeen ryhtymisesi jälkeen enemmän kuin täydellisesti, tekisitkö sen? Jos takuu on se asia, jota kaipaat, silloin tiedät, että olet valmis toimeen pelosta huolimatta. Jos et siltikään tekisi päätöstäsi vielä, kyse ei ole pelosta vaan siitä, että aika ei ole kypsä.

Mutta yksi asia on varmaa, oli pelko kuinka suuri tahansa, pelosta käsin toimiminen on asia, jota katuu myöhemmin. Kukaan ei tiettävästi koskaan ole katsellut elämäänsä taaksepäin todeten, että onneksi pelkäsin, onneksi en luottanut, onneksi en rohjennut.

Toki asiat menevät kuten on tarkoitettu ja joskus pelkokin voi olla läsnä, jottet ihan vielä ota sitä askelta, joka edessä on. Joskus pelon tehtävä on kypsytellä sinua. Sekin on siis vallan ihanaa, että jos et ole tehnyt jotakin asiaa pelon vuoksi, se on ollut täysin tarkoituksenmukaista.

Pelätä saa, mutta se ei voi estää meitä tekemästä asioita. Rohkeuttakin saa kerätä, mutta jossain vaiheessa pitää ymmärtää, että ei välttämättä tule hetkeä, jolloin pelko kaikkoaa, ei ainakaan, jos kyse on jostakin isosta.

Pelon voittaminen tapahtuu luottamuksella. Jos on jotakin, mitä jätät tekemättä sen vuoksi, että pelkäät, et luota. Et luota elämään, maailmankaikkeuteen, siihen äärettömään rakkauteen ja viisauteen, joka on tämän kaiken alku. Ja eikös se ole aika hullua? Kun toimii luottamuksessa, tapahtuu ihmeitä. Silloin on aidosti uskollinen itselleen ja se on kaikista tärkeintä.

Pelon takana sinua odottaa se oikea elämä, sillä kun jättää pelon huomiotta, asettuu linjaan korkeimman minänsä kanssa. Pelkoa ei tarvitse siis yrittää karkoittaa tai kadottaa. Riittää kun ei anna sen lamaannuttaa. Pelko on vain tunne, se on siis vain pintaa. Pelon ei siis tarvitse estää sinua. Voit tehdä kaiken pelko mukanasi. Ei haittaa, että se on siinä, se on ihan ok.

Olet vapaa pelon kanssakin, et vasta kun se on poissa. Joten oikeastaan pelko ei estä sinua tekemästä yhtään mitään, sen kanssa voi aivan hyvin valloittaa maailman. Jälleen kerran tämä on upea osoitus siitä, että olet aina täysin vapaa ja sinussa on aina jo kaikki. Kaikki muu on silmänlumetta. Pelotkaan eivät voi sinua estää, kun vaan annat mennä

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.