Trasformaation valtava tahti tässä ajassa

Huomenna on marraskuu. Kahden kuukauden päästä vietetään uudenvuodenaattoa. Reilun seisemän viikon päästä päivä alkaa pidentyä eli vietetään ihanaa talvipäivänseisausta.

Mitenköhän tää on mahdollista, kun sitä ei jotenkin kaikessa hässäkässä ole ehtinyt edes vielä kivuta vuoden 2019 kyytiin ja nyt se jo ilmoittaa pian lähtevänsä??? Tässä tehdään nyt niin suurta muutosta, että aika menettää merkityksensä. Se ei oikeastaan edes kulu, vaan enemmänkin tuntuu, että hypimme ajassa eteenpäin. Eletään kyllä jokainen päivä, mutta silti jotenkin tuntuu, että ajan käsite on hyvin erilainen.

Ihmisyys elää kaikki päivät läpi, mutta tietoisuus harppailee viikkoja eteenpäin päivävauhtia. Aivan kuin lukisimme kirjaa niin, että tartuisimme välillä nivaskaan sivuja ja jättäisimme suoraan parikymmentä sivua välistä.

Samalla tuntuu siltä, että kehitys on niin ajattoman nopeaa, ettei tässä ehdi elää arkea. Että jatkuvasti käydään läpi jonkinlaista irtipäästöä ja uuden luomista. Let it go, surrender, shed the old, let the old die, this is more powerful than ever before..tätä on hoettu yhden jos toisenkin valotyöläisen teksteissä jo niin kauan ja sitä omatkin viestit ovat pitäneet sisällään jo niin pitkään, että suoraan sanottuna kuinka hitsin monta kerrosta voi yhdessä olennossa edes olla??

Kyllä nyt on kuoltu jo vanhan äärellä niiiiiiiin monta kertaa, että tuntuu, että olisiko välillä oikeasti myös aika hengähtää, nauttia siitä, mitä tässä luodaan, pysähtyä ja tarkastella ihan vain siltä ihmistasolta tavallista arkista menoa.

Niin hurjia hyppyjä ajassa ja tietoisuuksien tasoissa viimeiset pari vuotta, että huh! Ja aina kun sitä julistaa että no nyt on vanha takana ja uusi luotu, niin pöh, sieltä tullaan ja törkätään uuteen ja vielä väkevämpään transformaatioon.

Ja siis toki valmista ei tule koskaan, mutta nyt tämä tahti on ollut oikeasti todella huima. Tuntuu, että tälläisen oppimäärän omaksumisessa kesti ”aiemmassa elämässä” vuosikymmen kuin mitä nyt kahlataan läpi kuukausissa.

Aivan hengästyttävä tahti.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.