Tältä ajatusenergia näyttäisi fyysisin silmin

Maailmankaikkeus on värähtelyä ja sitä on sisälläsi. Jokainen ajatus, jokainen teko, jokainen sana, jokainen tunne värähtelee sisältäsi ulos. Sinun voimasi on siis rajaton.

Jos näkisit ajatusenergiasi fyysisesti, näyttäisi se tältä:

On kuin sisälläsi olisi ääretön määrä eri värisiä säikeitä ja samoin ulkopuolella. Jokainen värähtelytaajuus on oma säie.

Sisälläsi oleva värähtely tarttuu sitä vastaavaan ulkoiseen värähtelyyn, säikeeseen. Voit kuvitella säikeiden kulkevan tyhjässä tilassa vertikaalisesti toistensa päällä aina äärettömästi ylös.

Mitä korkeammalle mennään, sitä korkeampaa värähtelyä. Energeettissä muodossa liikumme jatkuvasti noilla säikeillä, ne ovat kuin ääretön määrä valtateitä.

Ajatuksemme ja tunnetilamme matkaavat säikeillä eteenpäin sanoinkuvaamatonta vauhtia. Jokaisella säikeellä on oma värähtelytaajuutensa ja sinä liikut niillä sitä mukaan, mitä värähtelyä sisälläsi tunnet.

Vaihtelet toisiaan lähellä olevien säikeiden välillä sekuntien sadasosissa riippuen värähtelyistäsi. Sinun ajatuksesi, sanasi, tekosi etsivät ulkopuolelta oikean säikeen. Mitä korkeammin ne resonoi, sen korkeammalle mennään.

Millä säikeellä oletkin, saat eläämäsi sen värähtelytaajutta vastaavia tapahtumia ja tunnetiloja. Jos alat värähdellä korkeampaa värähtelyä kuin millä säikeellä nyt olet, siirryt pian korkeammalle.

Voit liikkua aina korkeammalle ja korkeammalle ja vaihto helpottuu mitä kirkkaampiin värähtelyhin nouset. Sitä vähemmän myös samaistut alempiin säikeisiin, ne eivät enää järkytä sisäistä tasapainoasi.

Jos pystyisit näkemään fyysisin silmin nämä säikeet, huomaisit heti, kuinka ajatuksesi ja tunnetilasi ohjaavat sinua eri värähtelyihin ja sitä mukaan muokkaavat todellisuuttasi. Et enää lähettäisi sisältäsi ulos mitä sattuu. Itse asiassa huomaisit, että se olisi tärkein asia elämässäsi joka hetki, pitää huolen siitä, mitä värähtelytasoa vastaat.

Sinussa syttyisi valtava kipinä ja into luoda elämääsi ja unelmiasi uudelle tapaa, kun näkisit, miten valtava merkitys sinulla tässä kaikessa on.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.