Luovutatko vallan itseltäsi ulkopuolelle?

Taannoin joogassa ohjaaja tuli ja siirsi kehoani erään asanan aikana huomattavasti eri kohtaan ja samalla tajusin, että olin useamman vuoden nojannut täysin vinksalleen, liki etukenoon sivun sijaan. Yksi pieni siirto ja tajusin.

Olin luullut tekeväni asanan oikein, mutta tarvittiin joku toinen näkemään asia ulkopuolelta ja osoittamaan se minulle.

Saamme jatkuvasti tällaista ohjausta ihmisiltä ympärillämme omista toimintamalleistamme, he toimivat peileinämme. Se on universumin tapa ohjata meitä kohti eheyttä.

Se vaatii kuitenkin asian tiedostamisen, ennen kuin huomaamme mistä on kyse. Voit törmätä elämässäsi uudelleen ja uudelleen samoihin toimintamalleihin, tuntuu kuin kompastuisit aina samaan kiveen vain noustaksesi ja kompastuaksesi taas.

Mitä nopeammin pystyt omaksumaan tarkkailijan roolin omia toimintatapojasi kohden, sitä nopeammin oivallat omat virheasentosi ja pystyt säätämään niitä. Jälkeenpäin asia on sinulle kirkas kuin vesi.

Yksi isoimmista ”virheasennoistamme” on voimamme luovuttaminen itseltämme johonkin tai jollekin. Ulkoa ohjautuva negatiivinen tunnetila on hurjan yleistä. Voimme aloittaa päivän hyvällä tuulella, kunnes jossain vaiheessa luovutamme tuon hyvän tuulen ja korvaamme sen kiukulla/ärsytyksellä/pahalla mielellä ainoastaan ulkoisen ärsykkeen vuoksi.

Se voi olla jotakin pientä, jolloin voima katoaa vain hetkeksi, kahvi kaatuu, työmatkalla on ruuhkaa, asiakaspalvelija on töykeä. Tai se voi olla suurempaa, jolloin katsomme koko päivän olevan pilalla. Kaikki se on kuitenkin vastuun antamista jollekin toiselle. Meillä on kaikki valta omaan itseemme.

Monelle meistä ulkopuolinen ärsyke ja oma reagoiminen siihen on täysin sokea piste. Mitä enemmän olemme korkeammissa värähtelyissä, sitä enemmän saamme vastaanottaa sitä vastaavaa todellisuutta itsellemme, ja nousemme myös jälleen korkeammalle. Missään nimessä ei siis kannata antaa turhien ulkopuolisten syiden laskea omaa värähtelytasoa.

Ota voima omiin käsiisi. Näe itsesi sellaisena kuin olet, vahvana ja voimakkaana, ja pidä huoli, että erottelet omat ja ulkoa tulevat tuntemukset. Omat tuntemuksesi ovat kuin kompassi luovimaan kohti eheyttä ja sielun oppeja, ne ovat siinä syystä, mutta ulkopuolelta tulevat ärsykkeet voivat vain toimia ylimääräisenä kauhana sopassa.

Et tarvitse tukea ulkopuolelta, et vahvistusta, et hyväksyntää, sillä vain sinä voin antaa ne asiat itsellesi.

Tässä vielä linkki Candace van Dellin vlogiin, jossa hän käsittelee sisäistä valtaa tunteisiin.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.