Heidi Harju: Soma-hieronta eheyttää sisäistä naistasi

Olin jo pari vuotta miettinyt Soma-hoitoa tai naisen tekemää tantrista hierontaa ja nyt tuntui, että oli vihdoin sopiva aika. En ollut varma, mitä kaikkea hoito sisältää, mutta jonkinlainen ajatus siitä oli. Se, mitä kaipasin oli hellä ja hoitava kosketus, läsnäolo ja uskallus avata syvimpiä paikkoja kehostani toisen hoidettavaksi ja nähtäväksi. Tavoitteena oli myös rentoutuminen ja tunnustelu, miten kehoni tässä elämäni vaiheessa reagoi hoitoon.

Hoitotila Tampereen Pesällä oli kaunis, lempeä ja turvallinen. Olen käynyt joskus hoitaja Ananda Kalin järjestämässä tantraillassa, joten hän oli tuttu minulle ennestään. Tässä kohtaa Kalista tuli myös hyvä ja lempeä energia. Alussa hän esitti muutamia kysymyksiä ja oli läsnä sille, mikä minussa halusi tulla sanotuksi ennen hoitoa. Pääsimme hyvään yhteisymmärrykseen kommunikoinnista, omista rajoistani, tarpeistani ja toiveistani.

Hoidosta Kalin sivuilta:

Soma-hieronta on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja itsestäsi oppimiseen tähtäävä hoito. Juttelemme ennen ja jälkeen 90 min hieronnan, jonka aikana käyn läpi koko kehosi erilaisin tekniikoin. Soma-hieronnassa on tantrinen lähestymistapa – aloitan hieronnan sinun kehoasi kuunnellen ja olen läsnä sinulle, pidän tilaa sille mitä sinussa herää.

Hoidolla ei ole päämäärää, kuten parantuminen, orgasmi tai valaistuminen, vaan mahdollistan sinulle uteliaan tutkimusmatkan itseesi. Tulet tietoisemmaksi kehostasi, reaktioistasi ja tunteistasi. Saat rentoutua ja kokea kosketusta joka ei odota sinulta mitään. Se voi itsessään olla eheyttävää.

Tunsin oloni Jumalattareksi, kun laskeuduin alastomana hoitoalustalle ja Kali alkoi sivellä vartaloani ohuella huivilla. Sitten hän alkoi öljytä jalkojani, tunnustellen, mikä kohta kaipaa mitäkin kosketusta. Välillä otteet olivat hellempiä, välillä hieman voimakkaampia. Kaikki tuntui hyvältä.

Huomasin, että pystyin rentoutumaan, mutta samalla huomasin reflektoivani itseäni. Sitä miltä minä näytän ja sitä osaa, joka kokee riittämättömyyttä ja häpeää omasta epätäydellisestä kehostaan. Sisäinen kriitikko oli ja on olemassa (se on vuosien varrelta jo hyvin tuttu kaveri), mutta annoin sen olla olemassa omalla paikallaan. Mitään ei tarvitse pakottaa tai puskea.

Kali hoiti lempeästi niin taka- kuin etupuoltani vartalostani. Otteet olivat hyvin kokonaisvaltaisia. Lopussa hän siirtyi hoitamaan vaginan aluettani ensin ulkopuolelta, ja lopuksi sisäpuolelta, kun annoin siihen luvan. Olen ollut muutama vuosi sitten kaksi kertaa de-armouring – hoidossa, joten tilanne ei sinällään ollut minulle uusi. Mutta koska kyseessä on uusi ihminen ja herkät paikat ihmisessä, kyllähän se tilanne aina nostaa tiettyä jännitystä pintaan.

Kalin sivuilta:

Soma-hieronta on kudelma kaikkia osaamiani tekniikoita de-armouringista kehon pisteisiin ja taitoani virittyä taajuudellesi. Kosketukseni on voimakkuudeltaan ja rytmiltään vaihtelevaa. Saatan pysähtyä paikoilleen, käyttää kyynärpäitä tai irroittaa otteen kokonaan. Kosketus on yksisuuntaista, eli vain minä kosketan, niin saat rentoutua itseesi täysin. Hoidossa mahdollisesti heräävää nautintoa tai syntyvää latausta pyrin levittämään koko kehoosi, niin että se ravitsee koko elinvoimaasi ja hyvinvointiasi pitkään hoidon jälkeenkin.

De-armouring oli Kalin tekemänä todella hellävaraista, eikä lainkaan kivuliasta. Huomasin jännityksen sijaan rentoutuvani nyt syvätasolta. Päästin irti täysin, ja huomasin, että aiemmin läsnä ollut itsereflektio katosi täysin. Tämä oli totaalinen antautumisen kokemus, jota olen saanut kokea elämässäni jo jonkin aikaa. Mikä aarrekammio meidän sisällämme onkaan!

Olen kiitollinen Kalin hoidosta ja mahdollisuudesta kohdata lempeä hyväksyvä läsnäolo ja hoito, sekä saada jälleen yksi antautumisen kokemus. Tämä vahvisti sitä kokemusta, että olen oikealla tiellä, vahvistuen ja voimistuen aidossa ja luonnollisessa naiseudessani. Yksi kerros häpeää ja pelkoa sai sulaa pois jälleen. Olen huomannut, että aina, kun uskallan tulla nähdyksi ja kohdatuksi pelkojen ja häpeän kanssa, se palkitsee. Ja kuten tämäkin kokemus näytti, mitään ei tarvitse puskea. On tärkeä luoda eheyttäviä kokemuksia turvallisessa ympäristössä ihmisten kanssa, joihin voit luottaa. Joissa voit antaa oman kehosi sanoa rajasi ja tarpeesi.

Suosittelen lämpimästi Ananda Kalin Soma-hierontaa, joka on tarjolla -20% kampanjahintaan Naiseuden voimassa 12.6. asti. Kali ottaa vastaan Tampereella tai Helsingissä. Ole rohkeasti yhteydessä, kysy lisää ja kerro hieman itsestäsi: info.somatantra@gmail.com

Toinen hyvä keino tutustua itseesi, Kaliin ja tantraan on hänen tarjoama valmennus. Tantrinen valmennus perustuu läsnäoloon, hyväksyntään ja sinun kehosi viisauteen. Kali tarjoaa valmennuksessa tilan, jossa saat tulla kuulluksi kannatellussa tilassa. Avoimet kysymykset, harjoitukset ja meditaatiot opastavat sinua löytämään elämäsi solmujen aukenemiskohdat.

Kali on halunnut tarjota helpotukseksi korona-aikaan valmennukset ja TRE-stressinpurkuharjoituksen Zoom-yhteyden kautta -50% alennuksella kesäkuun loppuun asti verkkokaupasta koodilla HELPOTUS. Katso lisää täältä: https://holvi.com/shop/somatantra/

Soma Tantra tekee paljon muutakin, voit tutustua paremmin täältä: www.somatantra.net

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.