Pimeä feminiini kutsuu sinua kohtaamaan itsesi syvemmältä, kuin ennen

Pimeä feminiini – dark feminine – on nyt pinnalla kollektiiviisesti ja olet ehkä huomannut tämä skorppariaikaan liittyvän energian. Pimeä feminiini kutsuu meitä syvälle itseemme tutkimaan varjoja, syvää potentiaaliamme ja menemään itsessämme uusiin, pelottaviinkin paikkoihin, avaamaan itseämme ja transformoitumaan, jotta jollekkin uudelle olisi tilaa…

Pimeä feminiini on elämän ja kuoleman ja sitä kautta uudelleensyntymisen arkkityyppinen voima.

On helppoa elää tasaista ja turvallista elämää, joka ei yllätä. Se antaa juuri sen verran, että turvallisuudentunteemme säilyy ja olosuhteet pysyvät suht ennallaan.

Pimeä feminiini  ei tyydy tähän. Hän ei ole kontrolloitavissa. Hän haluaa enemmän. Hän janoaa totuutta. Hän haluaa tuntea elämää syvemmin, laajemmin, ekspotentiaalisesti.

Hän ei pelkää pimeyttä, vaikka se tuntuu pelottavalta. Hän haastaa – ei vain itseään, vaan myös ympäristöään menemään syvemmälle…

Oma dark feminine:lle omistettu polkuni on johdattanut taas kerran tilanteeseen, jossa kysytään uusiutumista, vanhasta irtipäästöä ja tuntemattomaan heittäytymisestä.

Olen tehnyt tätä jo monia kertoja…joten treenattu on, ei ole uutta…

Silti pelon tunteminen kehossa aina uudelleen tässä irtipäästön vaiheessa, tuntuu aina vaan voimakkaalta. Samalla tietäen, että se on portaali. Johonkin, mitä en vielä tiedä.

Erosimme kumppanimme kanssa äskettäin – se tuli tavallaan yllätyksenä, tavallaan hyvin luonnollisena. Kaikki oli tavallaan hyvin, ja silti jokin alkoi junnata. Lähdimme kasvamaan eri suuntiin.

Tätä on elämä, kun sitä ei vastusta.

Antaa ihmisten, ystävien, sielunkumppanien ja rakkauskumppaneiden virrata vapaasti omassa kentässä, niitä kontrolloimatta, varmistelematta, luottaen, että ne pysyvät, joiden kuuluu ja kun jostain luopuu, takuulla tulee tilaa uusille!

Luovuttaa ei tietenkään pidä liian helpolla.

On yhtä tärkeää uskaltaa sitoutua rakkauteen ja syvään intiimiyyteen, kuin tarpeen mukaan päästää siitä irti.

Tämä on jumppaa, joka oikein tehtynä vahvistaa sydämemme kapasiteettia rakastaa koko ajan laajemmin ja vahvemmin!

Mitä sinun dark feminiinisi kuiskaa sinulle juuri nyt?

Tässä myös aiempi kirjoitukseni – Naisen salattu voima – light and dark feminine

Ps. Vielä pari paikkaa jäljellä Feminiini seksuaalisuus naistenpiiri / workshopiin ensi viikolla!

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina Feminiini seksuaalisuus 3 perusharjoitusta ekirjan!

Subscribe


Rakkautta ja nautintoa päivääsi!
– Heidi
heidikuu@gmail.com

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.