Numerologiset työkalut täyttymykselliseen itsensä toteuttamiseen

Tässä kirjoituksessa selvitän, mikä on kirjaintyökalujen merkitys numerologiassa.

Numerologisella kartalla keskitytään usein tulkitsemaan viittä avainlukua, jotka määräytyvät syntymäajan ja nimien perusteella. Yhtä tärkeää on kuitenkin huomioida myös nimistä saatavat numerologiset kirjaintyökalut; niiden lukumäärät ja lukumäärälliset suhteet toisiinsa nähden.

Itsensä toteuttamiseen tarvitaan työkaluja

Vaikka numerologisen kartan viisi avainlukua olisivat kuinka loistavat, tasapainoiset ja kaikkinaista menestystä enteilevät, niiden suuret lupaukset valuvat hiekkaan ilman optimaalista kirjaintyökalujen tukea. Tasapainoisen kokonaisuuden luovat avainluvut avaavat ja tarjoavat upeita mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Kirjaintyökalut ovat nimensä mukaisesti juuri ne työkalut, joilla nuo mahdollisuudet lunastetaan ja toteutetaan käytännössä. Ilman työkaluja tulevaisuuden lupaukset pysyvät ikuisina toteutumattomina toiveina.

Syntymäluvun kirjaintyökalut ovat tärkeimmät

Kaikkein tärkeintä on, että kirjaintyökaluista löytyy riittävästi oman syntymäluvun työkaluja. Ilman niitä olo on kuin ojankaivajalla ilman lapiota. Miten ihmeessä tämä homma hoidetaan ilman asianmukaisia työkaluja? Syntymäluku kertoo sielusta; siitä kuka kukin on ja mitä on tullut tänne maapallolle tekemään. Syntymäluvun kirjaintyökalut ovat ne välineet, joilla tämänkertaiset tehtävät hoidetaan. Riittävä määrä oman syntymäluvun kirjaintyökaluja takaa sen, että on asianmukaiset varusteet toteuttaa sielunsa syvintä olemusta ja samalla täyttää paikkansa maailmassa.

Syntymäpäivänluvun kirjaintyökaluihin pätee muuten sama kuin syntymälukuun, mutta syntymäluvun työkaluilla on suurin merkitys. On tärkeää, että myös muiden (eli nimistä tulevien) avainlukujen työkaluja löytyy kartalta, jotta henkilöllä on työkaluja toteuttaa näiden avainlukujen taipumuksia. On hyvä huomata, että nimien muuttuessa myös nimistä laskettavat avainluvut muuttuvat.

Entä jos kirjaintyökalut puuttuvat?

Jos syntymäluvun tai syntymäpäivän luvun työkalut puuttuvat (tai niitä on hyvin vähän), henkilö löytää usein joitakin vaihtoehtoisia, luovia, mutta usein hieman työläitä ratkaisuja toteuttaa sielunsa perusolemusta. Oman itsensä toteuttaminen on niin olennainen osa meitä jokaista, että jollain tavalla me sen teemme – oli sitten tarkoitukseen sopivia työkaluja tai ei. Työkalujen puuttuessa emme kuitenkaan pysty antamaan parastamme ja antautumaan oman itsemme toteuttamisen luovaan virtaan täysillä. Silti yritämme ja kamppailemme, vaikka asiat tuntuu jotenkin hankalilta. Kiukuttaa ja turhauttaa ja tuntuu niin kuin eläisimme elämää jotenkin käsijarru päällä. Kuulostaako tutulta? Jos vastaat kyllä, sinulla saattaa olla juuri tällainen tilanne, jossa syntymäluvun kirjaintyökaluista on puutetta.

Jos esimerkiksi syntymälukusi on luova ja taiteellinen 6, mutta sinulta puuttuu 6-värähteiset kirjaintyökalut (kirjaimet F, O ja X), voi olla että kanavan löytäminen luovalle ilmaisulle on hankalaa. Tunnet sisimmässäsi halua ja tarvetta luovalle toiminnalle, mutta kanavan löytäminen sen ilmaisemiselle on vaikeaa. Tarvittavien 6-työkalujen saamisen jälkeen ilmaisu helpottuu ja kanava löytyy.

Itselläni oli ennen numerologiaan tutustumista tilanne, että minulta puuttui kokonaan 6-, 7- ja 8-kirjaintyökalut, mikä on meillä suomalaisilla hyvin yleistä. Työkaluissa 6 edustaa luovuuden lisäksi myös huushollityökaluja, joiden avulla hoidetaan koti ja lapset suurella sydämellä ja rakkaudella. Ilmankos se ei siihen asti ollutkaan minulta sujunut! Olin huojentunut, kun syy löytyi ja sain asian korjattua tasapainotuksen avulla. Tiivistetysti ilmaistuna 7 antaa meille syvällisyyttä sekä rauhoittaa ja 8 antaa meille päämäärähakuisuutta. Myös nämä piirteet todellakin olivat minulta kadoksissa ennen kuin karttani tasapainotettiin vuonna 2005.

Tai kirjaintyökaluja on liikaa?

Kirjaintyökalujen puutteen lisäksi yhtä vaikea tilanne saattaa muodostua liiallisesta määrästä tiettyjä kirjaintyökaluja. Esimerkiksi ylimäärä 5-työkaluja aktivoi hermostoa liikaa ja tekee meistä rauhattomia, äkkipikaisia ja kapinallisia. Tämä vetää usein puoleensa erilaisia ongelmia. Viitos-työkalujen runsaus on suomalaisilla yleistä, koska meillä on paljon nen-päätteisiä sukunimiä. 5-värähteisiä kirjaimia ovat E, N ja W. Tällaista tilannetta, jossa on liikaa 5-kirjaintyökaluja, saadaan rauhoitettua mm. lisäämällä maadoittavia 4-kirjaintyökaluja.

Kaikkia tarvitaan

Parhaassa tapauksessa meillä on sopivassa suhteessa kaikkia kirjaintyökaluja, jotta saamme elämään kuuluvat moninaiset asiat toimitettua. Tarvitsemme hyvin erilaisia työkaluja kommunikointiin, asioiden syvälliseen tutkimiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, käytännön tekemiseen, ahkeruuteen, luomiseen, ideoimiseen, rohkeuteen, palvelemiseen jne. Jotkut kirjaintyökaluista ovat ikään kuin serkuksia keskenään ja ne voivat tarvittaessa tuurata toisiaan, jos toisen työkalut puuttuvat. Tämä ei kuitenkaan ole tavoiteltava tilanne, mutta helpottaa jonkin verran elämää.

Lukumäärällisesti emme tarvitse jokaista kirjaintyökalua yhtä montaa. Toisia kirjaintyökaluja on hyvä olla ainakin 10 kappaletta ja toisia riittää vallan mainiosti yksikin.

Lukumäärien lisäksi kirjaintyökaluja on hyvä olla sopivassa suhteessa toisiinsa nähden. Esimerkiksi itseluottamuksen kannalta tarvitsemme tuplamäärän 1-työkaluja verrattuna 2-työkaluihin. Tai ongelmien välttämiseksi maadoittavia 4-työkaluja on oltava saman verran kuin tulienergiaa sisältäviä 5-työkaluja.

Numerologisen kartan tasapainotus ratkaisee kirjaintyökalujen puutteen

Kirjaintyökalujen lukumäärä ja keskinäiset suhteet optimoidaan numerologisen kartan tasapainotuksen yhteydessä. Siinä lisätään kartalle tarvittavia kirjaintyökaluja ja varmistetaan parhaat mahdolliset lukumäärälliset suhteet myös toisiin kirjaintyökaluihin nähden. Tämä jälkeen oman sisimmän itsen ilmaisu ja toteuttaminen helpottuu, koska siihen on nyt olemassa sopivat työkalut.

”Kartan tasapainotuksen myötä elämästä tulee sujuvampaa ja soljuvampaa.”

kirjaintyökalut


Tarvitsetko numerologisen kartan tasapainotuksen, jossa saat juuri sinulle sopivan määrän kirjaintyökaluja?

Verkkokaupastani löydät sen sekä muut numerologiset palvelut:

Tilaa numerologiset palvelut tästä: tuulialaine.com/tuote-osasto/yleinen/numerologia/


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.

Minun tarinani ja miten numerologia liittyy siihen

Tasapainoa elämään numerologian avulla

Numerologia henkisen kasvun työkaluna

Paljasta ja valjasta omat supervoimasi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.