Nyt on antautumisen hetki

Ulkona on mitä kaunein kesä, mutta energeettisesti tuntuu tummalta ja talviselta, kuten edellisessä postauksessa kirjoitinkin. Käsillä oleva prosessi on niin suuri, ettei vanhat kikat toimi, eikä kuulukaan.

Vallitseva energia yhdistettynä siihen, että paljon tapahtuu isoja asioita käytännönkin tasolla, ei vain verhon takana, vaatii enemmän kuin aiemmin. Jos on aiemmin ajatellut palavansa timantiksi tulessa, nyt on todellinen palo.

Siinä missä aiemmin meitä on ohjattu korkeasti värähtelevien asioiden pariin ja sitä kautta nostamaan oloja, nyt tuntuu, että meitä vaaditaan pitämään jalat ”mudassa”. Ei ole sanoja, ei ohjeita miten olla. Ei viisauksia, ei nopeaa ulospääsyä. Ei keinoja keplotella tilannetta helpommaksi, oloa kevyemmäksi. On vain oltava, luotettava tai olla luottamatta, samapa se, kovalla kyydillä mennään silti.

Aiempi kirkkas ja 5D ovat ihanuudessaan olleet helpottavia ja paluu näin vahvasti ja syvästi 3D:hen ei ole helppoa. Varsinkin kun moni on jo pitkään korkeintaan käväissyt 3D:ssä ja nyt täällä ollaankin taas pidempään.

On aikoja, kun nostattavat ajatukset ja sanat eivät nostata, korkeintaan kaikuvat tyhjyyttä tai ärsyttävät. Ei voi siis kelpotella korkeavärähteiselläkään kirjoituksilla itseään tästä tahmaisen tiiviistä olosta pois. Eikä oikein hiljentyminenkään nyt tuo sitä kirkkautta, mitä se aiemmin on tuonut, koska sen aika ei ole nyt. Tuntuu, että tästä ei nyt ole pakotietä.

Ja mitä silloin jää jäljelle? Antautuminen. Nyt on täydellisen antautumisen aika. Voit todeta itsellesi ja sinua asuttavalle energialle näin: ”Selvä. Minä otan sinut vastaan, minä kutsun sinut sisään ja istun kanssasi. Ole tässä, antaudun. Otan sinut tähän, en leiki ettet ole. En yritä kiivetä yli en ali, en karata ja kääntää selkääni. Tässä olossa olen niin kauan, kunnes on tarve.”

Kun on oikein paha olla, sen täytyy olla niin. Se on kipeää ja vaikeaa, mutta heti kun antautuu, se osiltaan helpottuu.

Oli niin tai näin, tässä ollaan ja jossain vaiheessa vastaukset tulevat. Jossain vaiheessa valo taas ilmestyy ja kenties kirkkaammin kuin koskaan ennen. Ja valon kanssa saapuvat syyt ja vastaukset, tieto siitä miksi on näin. Luomme nyt jotain aivan uutta, ennennäkemätöntä.

Se valo mikä syntyy, syntyy juuri tästä pimeydestä. Me astumme toiselle puolelle tässä prosessissa, minne, sen saa jokainen selville omalla ajallaan.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.