Millainen energioiden tuuli päiviäsi liikuttaa?

Oletko virittäytynyt aistimaan päivien erilaiset energiat? Usein saatamme ajatella ns. hyvän/huonon päivän johtuvan ainoastaan meistä tai ulkoisista tekijöistä. Mutta vaikka ulkoisilla tekijöillä toki on vahva osansa, kannattaa alkaa tarkastella olemistaan ja paikkaansa senhetkisissä kosmisissa energioissa aivan uudenlaisella tavalla.

Olen lasten kanssa kotona, joten päiväni toistavat hyvin samanlaista kaavaa. Silti siitä hetkestä kun avaan silmäni, tunnen päivien eron. Toisena päivänä kaikki saattaa tuntua vaivattomalta. Koti on siisti, maljakossa tuoreita kukkia, ruoka on vaivatta valmiina ja kaikilla mielekästä puuhaa. Olen täynnä virtaa.

Toisena päivänä tuntuu, että olen kaaoksen keskellä. Olen väsynyt ja toimeton, siivoan ja siivoan ja kaaos vain lisääntyy. Ruoka on myöhässä ja pienin roikkuu nälkäkiukussa lahkeessani ja viiletän kuin tuulispää askareiden välissä kykenemättä saamaan mitään päätökseen. Ruokahetkikin on yhtä suttua, tavarat tippuvat ja sotku lisääntyy. Saatan myös tuntea oloni toimettomalta ja väsyneeltä.

Tunnistat tästä kenties itsesikin? Vaikka omat värähtelymme vaikuttavat suuresti niihin värähtelyihin, joissa elämme, on myös päiviä, jolloin korkeista värähtelyistä huolimatta tai kenties juuri niiden vuoksi koemme kaaospäiviä. Kaaospäivänä meitä ehkä valmistellaan johonkin suureen energeettiseen muutokseen, jonka jälkeen olemme omaksuneet uusia viisauksia ja työkaluja aineettomalta puolelta (tosin tämä voi jäädä huomiotta, jos henkinen kasvu ei ole agendallasi).

Kun oppii tunnistamaan päivien eri energiat, oppii samalla toiminaan niissä. Kaaospäivänä fyysiset asiat eivät yksinkertaisesti edisty sillä vaivattomuudella kuin normaalisti. Samalla pinnan alta voi puskea vanhoja haavoja, pimeyttä jonka on aika nousta valoon ja saattaa päätökseen. Silloin helpottaa ymmärrys ja ennen kaikkea hyväksyntä siitä, että tänään möyritään ja sekoillaan, illalla suljetaan silmät ja annetaan yön ja unien tehdä tehtävänsä ja herätään aamulla aivan uuteen energiaan, uudella tarmolla.

En muista miten ennen tietoisuuteni heräämistä koin tuollaiset päivät, mutta nyt herkkyyteni aistia päivien energiat tuovat selkeyttä. Kokeile kiinnittää huomiota tulevien päivien energioihin. Voit jo aamulla tuntea intuitiollasi, millainen päivä edessä on ja ymmärtää itseäsi ja elämääsi uudella tapaa. Välillä on helpottavaa todeta, että ei se ole minä, se on ne kosmiset tuulet!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.