Minun tarinani

 

En olisi uskonut tämän päivän koittavan. Nimittäin tarve alkaa kirjoittamaan blogia, siis kertoa omasta elämästä  julkisesti. Näin se  kuitenkin menee  elämässä eli  mikä eniten pelottaa sitä kohti kannaattaa mennä. Jostakin se on kuitenkin lähdettävä liikkeelle ja luotettava siihen , että elämä kantaa tässäkin kohtaa ja kuljettaa sinne minne pitääkin.

Tarkoitukseni on kertoa omasta henkisestä kasvustani ja jakaa vinkkejä asiasta kiinnostuneille. Kerron tässä hiukan itsestäni ja omasta polustani tähän hetkeen. Olen 51-vuotias nainen, äiti ja vaimo. Olen ollut jo nuoresta pitäen kiinnostunut henkisistä asioista. Kävin jo parikymppisenä ennustajalla ja astrologilla. Perheen perustamisen aikaan henkiset asiat jäivät kuitenkin sivuun joksikin aikaa. 37-vuotiaana koin jonkinlaisen uupumuksen minkä seurauksena irtisanouduin työstäni sekä kävin MB-elämäntaidon valmennuskoulutuksen. Näihin samoihin aikoihin minulle tuli paniikkihäiriö kohtauksia. Olen sitä mieltä, että ne johtuivat siitä etten ollut pysähtynyt kuuntelemaan itseäni, vaan suoritin elämääni jonkun ulkopuolisen normin mukaan. Jossain vaiheessa kuitenkin kohtaukset loppuivat.

Monenlaista työtä olen tehnyt elämäni aikana. Nyt kuitenkin jo vuodesta 2011 olen toiminut Koulunkäyntiohjaajana,  joka on selkeästi tässä kohdassa minulle sopiva työ.

Viime syksynä 2015 kuitenkin tein päätöksen itseni kanssa, että tahdoin vieläkin syvemmin antautua kulkemaan henkistä polkua. Olin jostain syystä vetänyt ns. käsijarrun päälle enkä uskaltanut mennä virran mukana. Minua kuitenkin edesauttoi  päätöksen teossa,  että otin astrologisen tulkinnan Arto Virtaselta. Aloin systemaattisesti kohtaamaan uskomuksiani, pelkojani ja menin mukavuusalueeni ulkopuolelle sekä aloin tutustumaan henkisiin asioihin mm.enkeleihin. Lokakuussa kävin Vantaan Energia Areenalla halaamassa Äiti Ammaa. Menin Kirsi Rannon Enkeli-iltoihin ja konserttiin sekä aloitin toukokuussa Enkelitulkitsija-koulutuksen. Viime syksynä pidin myös kotonani Kirsin enkeli-illan.

Olen aina ollut kova analysoimaan ja tutkimaan asioita sekä löytämään ns.järkeviä selityksiä asioille ja tapahtumille. Muutama vuosi sitten ymmärsin olevani erityisherkkä ihminen ja sen asian  oivaltamisen myötä olen oppinut ymmärtämään itseäni paremmin. Tutustuttuani Päivi Kaskimäen minulle tekemään Maya-astrologia tulkintaan siihen löytyi vahvistus, koska tulkinnassa kävi ilmi , että olen ns.tähti-ihminen ja erityisherkkyys on yleensä heidän ominaispiirteensä.

Minulle on aina ollut haasteellista keskittyä itseeni. Keskittymiseni menee helposti itseni ulkopuolelle. Olen tietoisesti alkanut kiinnittämään asiaan huomioita. Olen harrastanut meditaatiota jo useita vuosia. Nyt olen ottanut sen kuitenkin jokapäiväiseksi tavaksi, koska se auttaa pysymään omassa itsessä sekä tunnistamaan tunteita ja huomaamaan ajatuksia.

Rakas mammani siirtyi ajasta ikuisuuteen 9.12. Kiitollisuus pitkästä yhteisestä matkasta!
Kiitos, kiitos, kiitos!

Elämä jatkuu ja vuosi 2017 tuo uusia ihania mahdollisuuksia elämään!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.