Maskuliinin ominaisuuksia, jotka tuovat feminiinin polvilleen

Listat on aina listoja, eikä mikään ole näin suoraviivaista tai jotakin ylimaallista mitä tavoitella.

Nämä on ajatuksia, tunnelmia, tarkkailua, yksittäisiä asioita, johon mahtuu paljon muutakin. Ja pienin nyanssieroin lista pätee yhtälailla kehen tahansa, naisiin siis myös. Olla ihmisiä toinen toisilleen on pähkinänkuoressa se, mistä tässä on kyse 🤍

Mutta ei käy kieltäminen, että on tiettyjä ominaisuuksia, jotka nostavat feminiinissä esille kunnioituksen, ihailun, luottamuksen ja omistautumisen tunteita. Loppupeleissä asiat ovat hyvin yksinkertaisia.

*Rehellisyys. Ei aina ole helppoa kuulla totuus, mutta nainen arvostaa sitä yli kaiken.

*Kypsyys. Ymmärrys siitä, että ”äijien jutut” ovat äijien juttuja ja niitä kertoillaan, kun feminiinin ja maskuliinin sisäinen ja yhteinen voima on hukassa. Pi***-juttuja kertoo ne, jotka ovat jollain tapaa hukassa itseltä ja toiselta, eivät tiedä muusta.

*Selkäranka. Ei mennä sieltä missä aita on matalin vaan sieltä, mikä on oikein.

*Kommunikaatio. Kyky osata laittaa sisäistä maailmansa sanoiksi ja kuulla toista ilman suurempaa projisointia.

*Hyväsydämisyys. Toisten hyvinvoinnista ja maailmasta välittäminen, kauneuden näkeminen ihmisyydessä ja elämässä. Erilaisten mielipiteiden hyväksyminen.

*Läsnäolo. Se että on oikeasti toiselle läsnä eikä katoa ajatuksiinsa silloin kun otetaan yhteistä aikaa.

*Vahva visio. Toisen mielenpiteiden kuuleminen ja kunniotus, mutta vahva oma visio.

*Työteliäisyys ja vastuu. On asioita, joita pitää tehdä oman, toisten ja yhteisön hyvinvoinnin eteen. Miehet on yhteisönsä ja yhteiskunnan selkäranka ja löyhä ranka ei kannattele.

*Kyky ottaa vastaan toisen sanoja ja tunteita ilman että ne saavat puolustuskannalle. Ei tarvitse puolustella sitä, mistä on varma.

*Oikeudenmukaisuus. Ei tarvitse pitää kovaa ääntä itsestään, mutta vääryyttä todistaessa voi jyrähtää.

*Oman hyvinvoinnin vaaliminen. Kannattelu vaatii paljon ja siksi tasapainon vuoksi pitää laittaa myös oma hyvinvointi etusijalle.

*Inhimillisyys. Sen näyttäminen, ettei aina ole kaikessa tilanteen päällä, on epävarma ja tekee virheitä. Kannattelusta välillä irrottaminen ja rohkeasti pienenä oleminen.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.


Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.