Luonto minussa

Erityisesti tänä aikana, kun olen opiskellut elämäntaideohjaajaksi, on maalaillen ja piirrellen syntynyt useampia kuvia. Usein sanattomia tarinoita. Ja aina väliin joku kuva saa sanansa jälkikäteen.

Tämä kuva syntyi keväällä ystävän kanssa yhdessä sivellintä liikutellen, kumpikin oman työnsä äärellä. Kuvien tekemisessä minulle nautinnollisinta on yllätyksellisyys. Flow-tila, silloin kun siihen pääsee. Ei-tietämisen tila. Se, että käsi vain kulkee jonkun värin luo tiedostamatta ja käden liikkeen löytyessä myös jostain alitajunnasta. Tätä toistaen ja toistaen, taidemeditaatiota tehden.

Samalla lailla putoilee joskus sanoja. Ne vain tulevat, kun mieli on rauhallinen ja vastaanottavainen.

Nämä sanat putoilivat myös keväällä ja tiesin heti, että ne yhdistyivät tämän kuvan kanssa. Kuva ja sanat ovat viettäneet reilun kaksi kuukautta seinälläni, ennen kuin uskallan ne tänne julkaista. Niiden on täytynyt kiertää jokaisessa solussani, viettää aikaa ja työskennellä kanssani, vahvistuen, ennen kuin ovat valmiita lähtemään bittiavaruuteen muille jaettavaksi.

Mutta nähtäväksi ne haluavat, vaikka edelleen tunnen pientä pelkoa. Hyvää pelkoa. Eteenpäin vievää pelkoa. Näkyväksi tuleminen on pelon kohtaamista uudelleen ja uudelleen, mutta toimimista pelosta huolimatta.

Luonto minussa

Herää

Raottaa

Aukenee

 

Uskaltaa

Näkyä

Kaikella voimallaan

Villinä

Rohkeana

Lempeänä

 

Näkyä

Kokonaisena

Keskeneräisenä

Rehellisesti

Sanoa

Oma totuus

Omistaa

Omat virheet

Sydämestä käsin

Syyttelemättä

 

Uskaltaa

Olla

Myös hiljaa

Toimia

Toisin

Kuin on tottunut

 

Pyytää

ja

Ottaa

Vastaan

Apua

Neuvoa

Tukea

 

Luopua

Vanhasta

Kontrollista

 

Antautua

Tulevalle

Luottaen.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.