Kiitollisuudella on voima muuttaa elämäsi

Gratitude unlocks the fullness of life. It turns what we have into enough, and more. It turns denial into acceptance, chaos to order, confusion to clarity. It can turn a meal into a feast, a house into a home, a stranger into a friend. -Melody Beattie-

Kiitollisuus on yksi voimakkaimmin energioita liikuttavista asioista. Jos haluat liikuttaa elämääsi perustavalaatuisesti, muuttaa jotakin elämäsi ytimessä, kiitollisuudesta löydät avaimen.
Miksi? Se saa sinut huomaamaan ne asiat, jotka elämässäsi on hyvin. Se myös vie huomion kielteisestä myönteiseen ja auttaa näin raivaamaan mielestä pois turhaa moskaa. Se lisää sinussa ilon energiaa ja yhdistää sinua kiitollisuudenaihe kerrallaan korkeampiin värähtelyihin. Blogini nimi on ilon voima, mutta se voisi aivan hyvin olla myös kiitollisuuden voima. Molemmat värähtelevät samaa, upea, vahvaa valoa. 
Kiitollisuus avaa silmäsi. Se on lempeä tapa ohjelmoida mahdollisesti negatiiviseen keskittyvä mielesi näkemään pimeyden sijaan valo. Sinussa ei voi asua samaan aikaan tyytymättömyys ja kiitollisuus. Sydämesi aukeaa aivan uudella tavalla, kun annat itsellesi oikeasti luvan alkaa nähdä kaikki ne asiat, joiden vuoksi sinä saat olla kiitollinen.
Pyydän sinua lähtemään mukaan kiitollisuushaasteeseen.
Voit listata kiitollisuuden aiheita kännykkääsi tai paperille. Voit lisäksi myös lausua niitä mielessäsi, mutta parempi on listata ne konkreettisesti ylös, näin näet joka päivä listan kasvavan.
Oli tapasi mikä tahansa, tärkeintä on huomioida elämäsi valokohdat tästä eteenpäin. Ja niitähän riittää! Niitä on niin valtava määrä, että voit istua päivän aloillasi ja lausua kiitoksiasi, etkä silti pääse loppuun, sillä niitä tulee koko ajan lisää! Ja mitä kiitollisempi olet, sitä enemmän silmäsi avautuvat, ja sitä valtavammin iloa tulvii elämääsi.
Tietenkin listaan tulee isot asiat elämässäsi, mutta älä jää siihen, vaan pilko koko elämäsi kiitollisuuden murusiksi. Älä ole kiitollinen pelkästään kehostasi.
Ole kiitollinen varpaista, jaloista, polvista, reisistä, takamuksesta, selästä, käsistä, sormista, huulista, silmistä jne.
Mukava sohvasi, vielä mukavampi sänkysi. Hanasi, josta tulee puhdasta vettä, jääkaappisi joka pitää ruokasi kylmänä (ah ne kaikki ihanat ruoat ja luonto, joka ne sinulle on tarjonnut).
Avulias naapuri, kohtelias vieras kassajonossa.
Kaunis kappale radiossa, symmetrinen pilvenhattara.
Hehkuva ihosi, jaksavat jalkasi. Lempiohjelmasi, ystäväsi vitsi.
Hauska puhelu, nolla reikää -hammaslääkärikäynti. Maittava lounas, hyvä seura.
Lista jatkuu, jatkuu ja jatkuu. Ja samalla ymmärrät yhä syvemmin, miten paljon sinulla onkaan. Tarkoitus ei ole silti listata materialistisia asioita ja hakea sitä kautta elämäänsä täyttymystä.
Aito kiitollisuus on yksinkertaisesti tunne siitä, että olet elossa, tässä ja nyt. Yhdistyt siihen valtavaan pulssiin, jota kaikki me sykimme juuri nyt. Olet osa ääretöntä ja tietoinen siitä.
Mutta silti, mitä iloa ja riemua onkaan huomata elämän pienet ihanuudet, vaikka sitten ne varpaitasi lämmittävät sukat. Joten listaa ihmeessä aivan kaikki kiitollisuutesi aiheet, mitä sinä päivänä vastaasi on tullut.
Pääasia on, että alat nyt antamaan huomiosi niille. Se avaa silmäsi tavalla, josta et ehkä ole osannut uneksiakaan. Joten tartu haasteeseen.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.