Jos se on tässä, sen kuuluu olla tässä

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet, uudet energiat – ja sinä miettimässä ja elämässä ihan sitä samaa kuin viime vuonnakin. Miten siinä niin kävikin.

Rakastamme uusia alkuja, mutta asia on niin, että olipa sitten kyseessä uusi vuosi, uusi työpaikka, uusi koti, uusi parisuhde, mikä vaan uusi, niissä kaikissa on yksi yhteinen tekijä, vanha sinä.

Joten se sinun iso kasvunpaikka, asia, jota olet käsitellyt kenties jo pitkään ja jonka toivoit jo jäävän menneseen, jos se on edelleen mukana, anna sen olla. Sillä jos se on tässä, sen kuuluu olla tässä. Anna tuon olla mantrasi..jos se on tässä, sen kuuluu olla tässä.

Jos tahit edelleen vaikka itsesi hyväksymisen kanssa, vaikka olet tehnyt sen eteen töitä tai jos edelleen kannat sydämessäsi ihmistä, josta jo pitäisi omasta mielestäsi päästää irti, anna olla. Jos se on tässä, sen kuuluu olla tässä.

Juju on se, ettei lokeroi oppiläksyjään kielteisiin ja myönteisiin. Nimeämällä jonkun asian pahaksi, annamme sille voiman vaikuttaa oloomme. Kun tuo ajatus tulee mieleesi, olet jo ehdollistunut siihen, että se tekee olon epämukavaksi ja siksi taistelet sitä vastaan. Mutta luottamalla, että se on tässä syystä ja lähtee pois, kun aika on, vapautat jotakin itsessäsi.

Hyväksy, että tämä tunne on nyt tässä ja saa oloni kenties hetkellisesti ikäväksi, mutta pian se taas väistyy. Aivan kuin pilvet taivaalla. Samaan tapaan hyväksy, että mitään ei tapahdu turhaan, kaikella on tarkoituksensa ja jos jokin vanha asia edelleen on mukanasi, sen on tarkoitus olla siinä.

Mitä enemmän jotakin vastustaa, sitä enemmän siitä huomaamattaan pitää kiinni. Ja mitä enemmän annat jollekin asialle huomiotasi, vaikka vastustamisen muodossa, sitä isommaksi se kasvaa.

Muista myös, että ne asiat, joita työstämme, etenevät spiraalina. Et mene takapakkia, vaikka siltä tuntuisikin, vaan törmätessäsi vanhaan olet todellisuudessa spiraalin uudella ympyrällä, aina hieman eri kohdassa matkaasi, mutta aina oikeassa kohdassa.

Mutta uudet alut eivät ole turhia, eivät missään nimessä, niissä todellakin on valtava voima, sillä ne toimivat kauniina energeettisenä vauhdittajana asioille. Uudessa on aina eri energia kuin vanhassa, joten voit olla varma, että hyväksynnän myötä ja uuden vuoden energioilla, olet asian päällä, vahvana, voimakkaana, juuri sellaisena kuin pitääkin.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.