Etsijää kalvaa tyhjyys, että kaikki ei ole tässä

Ootko etsijä, aina tuntenut etsiväsi jotakin? Onko sisälläsi kalvava tunne siitä, että kaikki ei oo tässä, että on jotakin ja sitä etsit tietämättä mistä ja miten. Ja niinpä päädyt pyörimään eksyksissä siellä täällä etkä missään janoten jotakin sellaista, jonka tiedät olevaksi mutta et tiedä mitä se on.

Haalit ulkoa kaikkea, joka voisi täyttää sen, mikä sisällä täytettäväksi itseään huutaa. Ja jos vihdoin pysähdytkin, et tiedä mistä alkaa koska kaikkea on niin paljon, että se puuroutuu huudoksi jonka päästäisit ilmoille jos uskaltaisit. Sinulle etsijä, haluaisin näyttää kuinka syvälle voitkaan päästä, sillä olet vasta hennosti sipaissut kaikkeuden pintaa paetessasi sitä. Tulit tänne löytämään itsesi ja sen kutsu jäytää sisintäsi kuin ruoste.

Toiset pakenee tuota kutsua koko elämänsä kuollen se sisällään. Ja se on hirveää. Toiset tasapainottelee jossakin pinnan ja äkkisyvän maastossa. Ja sitten on niitä, jotka tarpeeksi pitkään pakoilleena pysähtyy ja ottaa elämänsä kylmäpäisimmän loikan. Loikan itseensä. Koska se jäytävä tunne ei täyty ulkoapäin vaan se on meidän sisämmäinen tarve, joka on meissä jotta vapautuisimme.

Se vaativa tyhjyys, jota karkuun juoksemme, on suurin lahja. Sinussa on surua, jota et ole kohdannut, jonka kyyneliä et ole koskaan vuodattanut. Siellä on halua, jota et ole päästänyt vapaaksi. Siellä on vihaa, jota et ole ilmaissut. Siellä on yksinäisyyttä, jota pakenet. Siellä on toiveita, joita et usko ansaitsevasi, arvottomuutta joka odottaa näkemistä. Ja kaikki ne rakentavat ulkoista todellisuuttasi luoden näennäiset kahleet,joiden vankina olet. Sisimmän kohtaaminen vaatii suurta rohkeutta, sillä pakenemme kipua ymmärtämättä kuitenkaan, että tie syvään onneen kulkee tuon kivun kautta. Alkaa antoisa matka, joka jatkuu läpi elämän.

Reitti taivaisiin kulkee sisäisen pimeytemme kautta. Mutta vasta kun uskaltaa täysin ja rehellisesti katsoa sisäänsä. Silloin se piinaava tunne siitä, että on jokin paikka,jossa pitäisi olla, sulaa pois.

Löydät kodin itsestäsi. Sun suhde itseesi on tärkein ja määrittelee KAIKEN muun sun elämässä.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.