Järjestä fyysinen maailmasi uudelleen

Elämme energian keskellä, kaikki mitä on, on energiaa. Elät oman värähtelysi mukaan siinä värähtelyssä, jota vastaat. Meidän todellisuutemme voivat olla hyvin erilaiset riippuen siitä, millä tasolla olet. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista oivaltaa.

Sinun ei tarvitse edes uskoa tätä, kunhan tiedostat ja toimit sen mukaan, usko tulee hyvin nopeasti perässä.

Mitä energiaa tunnet sisälläsi, se heijastuu ulkomaailmaan. Tätä lausetta ovat viisaat opettajat kertoneet tuhansia vuosia eri sanamuodoin.

Kokeile sitä käytännössä. Aina kun huomaat matalampia enegioita itsessäsi ajatusten tai sanojen muodossa, katkaise ne heti alkuunsa ja henkäise ne pois. Jo pelkästään tällä toiminnalla muutat paljonkin asioita. Et näe muutosta heti, mutta energeettisesti se tapahtuu sekunneissa. Ja jos jatkat tätä, todella nopeasti energian muutos alkaa näkyä fyysisellä tasolla, joka alkaa järjestäytyä uudelleen.

Kun ensimmäisiä kertoja aloin ymmärtää tämän merkityksen, sain kaupungilla kulkiessani hauskoja oivalluksia. Ollessani hyvin matalissa energiossa, sain sitä myös ulkopuolelta. Näin ryppyotsaisia ihmisiä kaduilla, kauppajonossa kärryä kantapäille, huonoa asiakaspalvelua.

Mutta voi miten erilaiseksi maailmaa muuttuukaan, kun sisäinen maailma on kohdillaan! Kun annat iloa itsellesi ja maailmalle, saat sitä itsellesi. Niin kliseistä, mutta niin totta.

Koko todellisuutesi muuttuu, aivan kuin maailmasi olisi päivittynyt, siitä tulee vol.2.

Käytännössä alat saada ystävällisiä katseita, lempeitä hymyjä, hauskoja jutusteluhetkiä tuntemattomien kanssa. Saat kepeyttä ympärillesi kuin vaivihkaa, mutta tämä on vain pintaraapaisu, sillä muutos on niin valtava kaikin tavoin.

Ja mikä tärkeintä, jos silti saat matalampaa värähtelyä osaksesi, se ei vaikuta sinuun samoin kuin ennen, energia ei jää ympärillesi pörräämään, koska sinussa on paljon korkeampaa energiaa, jolloin matalammalla ei ole tarttumapintaa. Se ikään kuin valuu pois.

Jos kuvailisin miten näen tämän muutoksen, kuvailisin värejä. Värit elämässäsi ikäänkuin muuttuvat. Kaikki on kirkkaampaa, runsaampaa, raikkaampaa. Todellisuutesi rakentuu uudelleen. Se on edelleen sama, mutta palikat täysin uudet.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.