Ilon parantava voima

Ilon parantava voima

Mikä tuo sinulle iloa? Sellaista puhdasta alkukantaista iloa, nostaa sisäisen palosi ilmaan, antaa tulesi roihuta estoitta? Mikä on oma henkireikäsi, mikä tuo sinulle vapautuksen, kun tunnet olevasi lukossa, mikä keventää oloasi, kun tuntuu, että hukut painolastin alle?

Olemme astuneet eheytymisen aikaan, aikaan, joka pyytää meitä huolehtimaan itsestämme, vapauttamaan itsemme, parantamaan itsemme. Aikaan, joka pyytää meitä vahvemmin antautumaan kaikelle sille, mikä tekee meille hyvää, mikä nostattaa meissä ilon, innostuksen ja inspiraation.

Lue myös: Huhtikuun energia: Parantumisen ja eheytymisen aika

Usein pyrimme ratkomaan ongelmia, löytämään syitä asioille, jotka eivät toimi, vellomme helposti huonossa olossa, sukellamme helposti epäonnistumisiin ja soimaamme itseämme siitä, ettemme pystyneet parempaan.

Mitä jos kääntyisimmekin ilon puoleen. Sallisimme rohkeasti epäonnistumiset ja huonot olot ja sen sijaan, että lähtisimme keskittymään niihin, kääntäisimme huomiomme hyvään, kaikkeen siihen, mikä vapauttaa meitä.

Se mihin keskitymme, sille me annamme energiaa. Ajatuksemme, sanamme, tekomme, kaikki meissä välittää valtavasti energiaa, minkä takia on tärkeä tiedostaa, mihin itse keskittyy – mitä elämässään ruokkii, mille antaa energiaa.

Kun tunnet, että maailma puristaa sinua kasaan, et pysty hengittämään, olosi on apaattisen vetämätön, eikä mikään tunnu onnistuvan ota itsellesi hetki aikaa ja keskity täydesti niihin asioihin, jotka tuovat sinulle iloa.

Tuovat keveyden, innostuksen, inspiraation. Asioihin, jotka saavat huulesi kaartumaan hymyyn, kehosi kihelmöimään innostuksesta. Niihin asioihin, jotka tuntuvat rauhalta, innostavalta, itseä tukevalta. Niihin asioihin, jotka vievät mennessään, joita kaipaat, mutta joille harvemmin löydät aikaa.

Nyt sinulla on aikaa. Nyt on sinun aikasi keskittyä iloon, keskittyä niihin asioihin, jotka tuovat hymyn huulillesi ja keveyden sydämeesi.

Anna itsesi virrata vapaana kuin vesi, anna sisäisen tulesi roihuta valtoimenaan, anna itsellesi lupa olla niin suunnattoman suuri, kaunis, villi ja vapaa kuin olet. Täydesti, ehdoitta ja arvostelematta.

Rakkaudella.

Tanssi, kuin koko maailmankaikkeus olisi juuri herännyt eloon sinussa. Anna ilonkiljahdusten kajahdella ilmaan, anna itsesi leikkiä, piirtää, sotkea ja astella paljain jaloin kevätauringon ensisäteissä.

Anna itsellesi tilaa olla vapaa. Tilaa olla iloinen, iloita, tilaa vapauttaa ja eheyttää itseäsi ilon kautta.

Sillä sinä ansaitset ilon, kaiken hyvän, sinä ansaitset kulkea kevyesti tanssahdellen, sinä ansaitset voida hyvin, sinä ansaitset auttaa itseäsi, rakastaa itseäsi – jokainen hetki, aina ja ehdoitta.

Muistathan sen rakkain säihkysielu?

Rakkaudella,
Ida

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.