Älä enää kysy miksi aina minä

Itsensä asettaminen uhrin asemaan voi tuntua itsensä hoivaamiselta. Se tuntuu kuin posken lempeältä silitykseltä. Voi minua, miksi minä aina koen näin. Miksi juuri minulle käy näin. Miksi tätä samaa sontaa. Minä en enää yritä, en vain jaksa, lyön hanskat tiskiin, aivan sama – enkä minä pystyisikään enää, sillä aina minulle käy kuitenkin niin.

Mutta tiedätkö, että uhriutuminen silittää vain egoa, se kehrää kätesi alla ja itkee lisää krokotiilin kyyneleitä uskoen itsekin kaiken sanomansa.

Sinun tosiolevaisuutesi, se vahva ja voimakas valo-olento joka olet, se huokailee taustalla ja pyörittelee silmiään (no vertauskuvallisesti). Se kuiskaa sinulle äänenä jonka kuulet sisälläsi.

Se sanoo, että NYT RIITTÄÄ. Olet tätä suurempi. Olet tätä parempi. Nouse voimaasi. Lopeta egon mielistely, egon tarinoiden uskominen ja näe totuus. Näe, että olet vahvempi kuin ne asiat, jotka eteesi tuodaan. Näe, että vastoinkäymiset tulevat polullesi syystä, jotta voisit oppia ja kasvaa, jotta voimasi kasvaisi niin valtavaksi, ettei egollasi olisi muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä pienuutensa ja paikkansa.

Voi olla vaikeaa päästää irti uhriudesta, sillä se on kuin kainalosauva, johon olemme nojanneet niin pitkään, ettemme enää osaa olla ilman.  Irti päästäminen voi myös pelottaa, sillä silloin meillä ei ole enää tekosyitä olla tuntematta onnea. Ei ole tekosyitä siihen, miksi emme tavoittele niitä asioita, joita todella haluamme elämältä.

On pelottavaa lähteä tavoittelemaan omia unelmiaan, koska lopputuloksena voi olla pettymys. Niinpä on helpompaa vain olla uhrina ja uskotella itselleen, että joku tai jokin on vastuussa siitä, miksi olet siinä missä olet. On vaikeaa lakata elämästä ja kertomasta tarinaa, jossa ulkopuoliset tapahtumat ovat syynä siihen, miksi et nouse voimaasi, miksi olet päättänyt luovuttaa.

Muta haluan sinun oivaltavan, että sinussa on alkuräjähdyksen verran voimaa sisälläsi. Tähdet, galaksit, ikiaikaiset myrskytuulet, valtamerten aallot. Sinä olet ne kaikki. Elä niiden kautta, älä pienen egosi.

Voit valjastaa sisäiset voimat seuraavalla harjoituksella:

Sulje silmäsi, kuvittele rintaasi pieni piste. Näe, kuinka tuo piste alkaa laajeta, kuinka voima suorastaan sykkii sen sisällä ja haluaa repiä sen rikki. Yhtäkkiä tuo piste räjähtää äärettömäksi avaruudeksi voimaa, valoa ja vahvuutta. Kuvittele siihen upeita värejä, tähtipölyä, välkettä ja väkevyyttä. Sinussa on tuo voima.

Elämä ei koskaan ole sinua vastaan, se on aina tässä tekemässä sinulle parempaa huomista, jos vain rohkenet kohdata oppiläksysi ja alkaa työstää itseäsi niiden avulla.

Laita piste sille tarinalle, jota kerrot muille ja itsellesi, sille jossa olet olosuhteiden uhri, ja aloita kokonaan uusi tarina. Katso silmiin niitä vastoinkäymisiä, jotka sinulle annetaan ja kysy miksi minä. Mutta kysy se egon äänen sijaan tosiolemuksesi äänellä, uhriutumisen sijaan kysy uteliaana ja vahvana, miksi minä. 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.