Uskalla olla sinä, sillä sinua maailma tarvitsee

Ajattele, jos tietäisit varmasti, että juuri sinua tarvitaan täällä, juuri tässä ajassa? Että sinulla on täällä tehtävä, jota kukaan muu ei voi tehdä? Että on todellakin tarkoitus siinä, että juuri sinä synnyit?

Tuntisit olosi varmasti tärkeäksi, kallisarvoiseksi, ainutlaatuiseksi. Olisit myös vilpittömän ylpeä ja vakuuttunut paikastasi täällä, etkä epäröisi elää, puhua ja toteuttaa juuri sinun totuuttasi.

Sinä olet kaikkia näitä asioita. Sinulla todellakin on tarkoitus olla täällä. Sinun vain tulee aidosti uskaltaa olla se mitä olet. Luottaa siihen, että tuomalla julki sinun totuuttasi, sitä, mitä sinut on tänne tuotu lisämään maailmaan, toteutat ainutlaatuista tehtävääsi. Ja luottaa ennen kaikkea siihen, että juuri sinun panostasi tarvitaan.

Olemalla täysillä sitä mitä me olemme, teemme maailmasta parempaa. Ei ole välttämättä helppoa olla mitä on. Se vaatii monen asian hyväksymistä. Pitää irrottaa omista peloista, häpeän tunteesta, katkeruudesta, halusta päteä tai olla oikeassa, syyllisyydestä, itsensä vähättelystä, kaikesta egon luomasta harhasta. Pitää nousta omaan voimaansa elämällä sydämensä kautta. Seisomalla vakaasti maankamaralla, samalla kun pää on pilvissä.

Sinä toden totta olet ainutlaatuinen. Maailmassa on elänyt yli 100 miljardia ihmistä vuosisatojen aikana, eikä yhtään toista sinua. Säteile siis kaikella sydämelläsi sitä, mitä olet. Kuuntele syvästi itseäsi siinä, miksi olet täällä.

Anna totuutesi loistaa ympärilläsi. Samalla kun elät oman tarkoituksesi mukaan, luot elämääsi aivan ainutlaatuista tasapainoa, jonka ansiosta saat myös vastaanottaa lisää kauneutta elämääsi.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.