Toisen onni on lupaus omastasi

Yksi runsauden vastaanottamisen edellytys on sen salliminen muille. Mitä enemmän runsautta itselleen toivoo, sitä enemmän sitä kannattaa juhlistaa toisissa.

Maailmankaikkeus on ääretön ja kaikkea kaunista ja hyvää riittää aivan kaikille. Mitä enemmän toisilla, sitä enemmän minulla, voisi olla meidän kaikkien motto.

Usein kuitenkin toisen runsaus jollakin osa-alueella, oli se sitten rakkaudessa, onnessa, varallisuudessa, ulkokuoressa, missä tahansa, saa aikaan ikävän nipistyksen tunteen. Kateuden.

Mutta, tuota tunnetta kannattaa tutkailla tarkemmin, sillä se kertoo asiaa. Ensinnäkin on hyvä nipistyksen tullen tietoisesti keskittää ajatus siihen, kuinka upeaa on, että toinen ihminen saa nauttia, vaikka me emme juuri nyt olisikaan samassa pisteessä, sillä se osoittaa meille, että tuo nautinnon virta on avoinna ja koska se on mahdollinen toiselle, se on mahdollinen muillekin. Koska näemme ja todistamme toisen nautinnon, se tarkoittaa, että se haluaa suorastaan ryöppyämällä tulla myös meille.

On hyvä yrittää nähdä tietoisesti toisen onni ja ilo ja vilpittömästi iloita toisen onnistumisesta. Näin pystymme itsekin virittäytymään tuohon kuplivan ihanaan, pulppuavaan runsauteen. Mikä upea lahja se onkaan.

Kateuden tunne voi olla myös hellä töytäisi meille merkiksi siitä, että mitä toisella on, sen mekin haluamme. Se on siis osoitus siitä, että meidän on tarkoitus kokea samaa, kunhan otamme huomiomme pois toisista ja keskitämme sen itseemme ja siihen, miten voimme luoda itsellemme juuri sen elämän, jossa on parasta olla. Mitä vähemmän itse unelmoi ja tavoittelee unelmiaan, sitä enemmän yleensä toisten unelmat ja niiden tavoittelu kiinnostaa ja saa aikaan nipistyksiä.

Haluamalla toisille hyvää, kutsuu luokseen hyvää.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.