Tee arjestasi kaunista

Olen useamman vuoden jarrutellut itseäni henkisen kasvun ja siitä ääneen puhumisen kanssa. Ehkä ajattelin, että jos alan puhua suuremmin näistä asioista, siitä, että ihmisellä itsellään on valta elämäänsä, saan vastaukseksi että aikuistu, ei elämä ole sateenkaarilla tanssimista, se on stressiä ja hampaiden kiristelyä marraskuun loskassa, satunnaisesti jotain kivaa ja sitten taas täyttä ripaskaa.

Mutta jos jonkun elämä sitä on, on se hänen oma näkökantansa. Minun näkökanta on tämä ja toivon voivani jakaa sitä niin monelle kuin mahdollista.

Sinunkin elämä voi olla juuri niin kaunista, onnellista, täyttä ja antoisaa kuin kenen tahansa toisenkin.

Olen toki polkuni tänne kulkenut, käsitellyt omia tunnelukkoja ja kerros kerrokselta kuorinut itseäni, jotta sieltä sisältä paljastuu se oikea minä. On solmuja, jotka on pitänyt käsitellä, mutta myös varmasti sellaisia turhia murheita kilokaupalla, että enkelini ovat vieressä suitsuttaneet hiki otsalla valoa päälleni, turhaan, koska olen energioissani keskittynyt huoliini.

Samanlainen energia vetää puoleensa samanlaista energiaa, joten jos ilon energia ei resonoi sinussa vahvana, et pysty täysin virittäytymään siihen. Mutta se on mahdollista, kunhan vain otat ohjat käsiisi.

Itse olen lopullisesti antanut kenkää niillä ajatuksille ja energioille, jotka ovat pitäneet minut kiinni matalissa värähtelyissä ja voi kuinka mieletöntä onkaan ollut! Ilon energia on korkeinta mahdollista energiaa, jonka tunnistaa siitä, että siinä on valtavan hyvä olla. Se on sielun koti.

Ilon energialla on monta nimitystä, siitä voidaan puhua alkulähteenä, Jumalana, valona. Nimellä ei ole väliä, tärkeintä on tunnistaa se. Sielumme tulee tuosta valosta, mutta maan energiat ovat hyvin erilaiset, paljon matalammat värähtelyltään. Osa meistä on vahvasti maan energioissa, osa korkeammissa.

Mitä korkeammissa värähtelyissä olet, sitä onnellisempi olet, sitä kevyempää elämäsi ja kaikki tekemisesi ovat.

Se ei tarkoita, että elämä välttämättä olisi pelkkää ylämäkeä, sielulla toki on oppiläksynsä. Mutta mitä korkeammissa värähtelyissä olet, sitä suurempi ymmärrys sinulla asuu sydämessäsi ja sitä vahvemmin voit olla kiitollinen ja onnellinen kaikesta. Pysyt tyynenä myrkyssäkin, sillä näet isomman kuvan. Tunteita ei missään nimessä pidä tukahduttaa. Ne kuuluu kokea ja niiden kuuluu antaa tula ja mennä, mutta et ole enää niiden vietävissä.

Kun sielusi on yhteydessä iloon, egosi ei ole valssittaja, vaan sen sijaan kumppani, joka pitää sinut oikealla tavalla maan pinnalla.

Sillä ihmisiä täällä ollaan, ihmiskehossa, tarkoituksena elää ja kokea ihmiselämää.

Kun alat katsoa maailmaa ilon voiman kautta kaikkeen tulee taikaa. Arjesta tulee kaunista. Mitkä ennen ajattelit onnekkaiksi sattumiksi, ovatkin nyt viisasta synkroniaa. Mitkä ennen olivat vastoinkäymisiä, ovat nyt lempeää ohjausta. Mikä ennen synnytti vihaa, saa nyt osakseen ymmärrystä.

Sinusta tulee ilo.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.