Sinä olet oman elämäsi rohkea luoja

Sina olet oman elamasi rohkea luoja

Missä sinä olit vuosi sitten? Muistatko, kuka sinä olit vuosi sitten ja näetkö, mitä kaikkea sinussa on tapahtunut tämän yhden vuoden aikana?

Usein keskitymme näkemään kaiken sen, mitä emme ole saavuttaneet, mitä emme ole tehneet, mihin emme ole pystyneet.

Mitä jos tänään ottaisit hetken aikaa itsellesi ja pysähtyisit näkemään kaiken sen, minkä lävitse olet elänyt, mitä olet kokenut, tehnyt ja luonut todeksi.

Nämä voivat olla pieniä tai suuria asioita, näkymättömiä tai näkyviä, mullistavia tai pehmeitä kuin aamukaste. Jokainen, pienuudestaan tai suuruudestaan huolimatta, silti aivan yhtä tärkeä, merkityksellinen ja kiitoksen ansaitseva.

Kaiva itsellesi esiin kynä ja paperia, pysähdy tähän hetkeen ja kirjoita itsellesi kiitoskirje, kiitä itseäsi, kehu itseäsi ja muistuta itseäsi kaikesta siitä, mitä olet vuoden aikana elänyt lävitse.

Tunnistatko, kuinka olet muuttunut, kasvanut, kuinka sinusta on kuoriutunut osia pois ja kuinka oksasi ovat kasvaneet? Tunnistatko, kuinka rohkeasti olet elänyt muutoksen lävitse, kuinka antaumuksella olet antautunut elämälle?

Sillä sinä olet, vaikket sitä heti huomaisikaan, sinä todella olet heittäytynyt elämään ja kaikkeen siihen, mitä se on eteesi tuonut juuri niin hyvin kuin olet kunakin hetkenä pystynyt. Sinä olet jokainen hetki toiminut juuri niin, kuin sinulle on siinä hetkessä ollut mahdollista.

Joten muistathan kiittää itseäsi, kiittää itseäsi siitä, että olet olemassa ja elämässä omaa elämääsi. Että jokaisella hengenvedollasi luot lisää tilaa tähän seikkailuun, joka elämäsi on.

Kiitä itseäsi, päästä irti, pysähdy tähän hetkeen ja kysy itseltäsi:

Mitä minä teen jokainen päivä, mille minä annan huomioni ja energiani jokainen päivä?

Ja salli itsesi huomata, kuinka upean rohkeasti sinä elät tässäkin hetkessä, jokainen hetki luoden todeksi omaa elämääsi.

Sinä kaunein säihkysielu luot jokainen hetki omaa elämääsi, sinä olet oman elämäsi mestaripiirtäjä ja jos kohtaat tilanteen, jossa huomaat, ettei tämä ole sinua varten, sinä et halua tätä, tartu rohkeasti kynään ja piirrä itsellesi uusi polku, jota kulkea.

Sinä ansaitset kaiken kiitoksen, kaiken rakkauden. Sinä ansaitset muistaa, että sinä olet oman elämäsi rohkea luoja ja säkenöivä voima. Jos haluat sukeltaa syvemmälle itseesi, täydesti avautua itsellesi ja rakkaudelle itsessäsi astu mukaan itserakkausmatkalle täällä.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.