No more netflix&chill

Kun matkaat itseesi ja asiat ulkoisesti alkavat matkan myötä muuttua, ”normi” deittailukulttuuri ei enää resonoi.

Jos pitäisi tarkemmin määritellä vallitsevaa deittailukulttuuria, siihen liittyy näitä piirteitä:

-Kaksi sopimatonta/semisti yhteensopivaa tappamassa aikaa keskenään samalla odottaen jotain parempaa saapuvaksi

-Kaksi yksinäistä pakenemassa tunteitaan

-Kaksi ihmistä, jotka eivät tiedä mitä haluavat

-Kaksi ihmistä tyydyttämässä himojaan toiseen

Tässä ei ole mitään pahaa, jos näin haluaa tehdä. Mutta koska kaikki muuttuu kun alkaa oivaltaa sisintään, todennäköisesti jossain kohtaa löytää itsensä taitteesta, jossa ei enää kykene puolittaisiin kohtaamisiin ja ei varsinkaan yhdistyä ajanviettomielessä niin valtavan pyhällä tavalla kuin seksi.

Silloin on myös siinä pisteessä, jossa ei tarvitse tutustua sen ihmeemmin nähdäkseen tuleeko tästä jotakin. Sen kun tietää sekunnissa onko kyse sielunyhteydestä vai ei. Eli tavallaan koko deittailun idea murenee.

Tämä voi olla aika järisyttävääkin oivaltaa. Siinä karisee pois ihan kivat, ookoot, ajanviettoon perustuvat säädöt. Se voi tuntua kipeältäki, mutta kun sen hyväksyy, ymmärtää, että mistä päästää irti, oli illuusiota. Ei sitä oikeasti edes halua puolivillaista olemista, sellaista jossa pitää selittää sisintään. Sitä siis luopuu huonosta/keskiverto seksistä, joka on itse asiassa enemmän itsetyydytystä kuin seksiä, ihmissuhteista, joissa yritetään ilman sielunyhteyttä rakentaa yhteyttä ja turhasta säätämisestä. Tavallaan alunperinkin deittailu on yritystä mahduttaa väärän palapelin palasia toisiinsa. Joten you win!

Kun jättää taakseen tässäkin mielessä ”normin”, kohtaa sen asian, että siinä missä ”normi” meressä on paljon kaloja, sitä seilaakin vesillä, jossa niin ei olekaan. Se miten itse kokee ja näkee maailmaa on vielä tässä ajassa niin normista poikkeavaa, että sitä on vaikeaa, mahdotontakin, sovittaa normiin. Siksi tästä voi tulla ulkopuolinen olo. Mutta kompromisseihin ei voi ryhtyä, sillä sydämen ääni on vahva ja niin on oma voimakin. Sitä ei hae enää laastareita omille haavoilleen, vaan mieluummin ne kohtaa ja hoivaa ne yksin.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.