Mikään ei ole vain sitä miltä näyttää – herkisty energioille

Jos ns. viidennen ulottuvuuden elämää pitäisi markkinoida ostostv-tyyliin, se menisi kutakuinkin näin:  Elämästäsi tulee upeaa, elämästäsi tulee täyttä, täydellistä, et enää koskaan koe asioita kuten ennen, koet taivaan maan päällä, saat tietoosi maailmankaikkeuden salaisuudet, yhdistyt syvemmin sielun tasolla rakkaimpiisi, murheesi katoavat.

Kuulostaa liioitellulta, mutta näin voidaan kirjoittaa henkisestä heräämisestä sillon, kun oikeasti saavutetaan tietty lakipiste tuolla polulla ja noustaan korkeampiin ulottuvuuksiin, joiden kautta tätä fyysisistä elämää koetaan.

Se todellakin on juurikin noin upeaa, ja vielä paljon upeampaakin, koska mitkään sanat eivät voi kuvailla sitä olotilaa, jonka saavutat, kun nouset pois matalan värähtelyn todellisuudesta.

Taivas todellakin laskeutuu maan päälle.

Muista, että mikään ei ole vain sitä, miltä se näyttää. Me olemme kasvaneet siihen, että katsomme asioita vain silmillämme.

Otamme usein vastaan ainoastaan sen, miltä asiat näyttävät, mutta ajattele mikä valtava muutos tapahtuukaan, kun alkaa katsoa asioita myös energeettisesti – kun otat huomioon, että kaikessa mitä teet, on energia mukana. Sanoissasi, toimissasi, ajatuksissasi, aikeissasi, päätöksissäsi. Ja myös kaikessa mikä on ulkopuolellasi.

Aina kun ajattelet jotakin, lähtee luotasi eteenpäin kaikkeuteen energiavirta, aivan kuin rengas vedessä, kun sinne heitetään kivi. Mitä tahansa teetkin, saat aina aikaan energiaaallon, rinkulan veden pinnalla. Riippuen asian koosta ja siitä paljonko asiaa käsittelet, lähetät eteenpäin pieniä tai isoja rinkuloita.  Et näe sitä silmilläsi, mutta voit tuntea sen sydäntietoisuutesi kautta.

Mitä tahansa aloitat elämässäsi, minkä tahansa päätöksen teet ja vieläpä viet sen niin pitkälle, että oikeasti päätöksen lisäksi myös toimit, siitä lähtee vyörymään huima vyöry energiaa.

Olet ehkä tästä jo tietoinen, mutta mitä jos alkaen nyt, herkistäisit itsesi katsomaan energioita vielä aivan uudelta syvyydeltä. Vielä tarkemmin, vielä enemmän läsnä. Antaisit fyysisyyden merkityksen kutistua ja aineettoman kasvaa.

Alkaisit oikeasti tarkkailemaan toimiasi ja toimimaan portinvartijana niin, ettet missään muodossa ilmennä raskaampia energioita. Joka ikinen kerta, joka sekunti, välität jotakin energiaa ja näin valitset tason, jolla olet. Siksi jokaisen ajatuksen, sanan ja teon kohdalla kysyisit, välitänkö korkeaa vai matalaa energiaa

Alkaisit panemaan merkille miten asiat soljuvat, miten palaset kolahtavat, mikä synkronian tanssi ympärilläsi käykään joka hetki. Alkaisit huomioida sen tilan, joka tapahtuu ennen kuin energia järjestäytyy fyysiseksi. Se tila on valtava, siinä tapahtuu eniten. Fyysisyyden muodostuminen on vain viimeinen taso. 

Avaa silmäsi tuolle energian tanssin kauneudelle ja avaat samalla silmäsi aivan uudenlaiselle maailmalle ja olemassaololle. Mitä kauniimmilla, korkeammilla energioilla itseäsi ravitset, sitä korkeammalle nouset.

Rakastan kirjoittaa Ilon voimaa, sillä yksinkertainen tehtäväni tällä on toimia kanavana tuolle korkealle energialle. Tässäkään sanani eivät ole pelkkiä sanoja, vaan sanojen takana on energiaa, jonka ehkä tunnetkin. Sanani toimivat suunnannäyttäjänä sinulle, joka tunnet sielusi kutsun siirtyä korkeampaan värähtelyyn. Kun kirjoitan, tunnen sisälläni riemua, helpotusta, hyvää oloa ja iloa. Korkeaa värähtelyä. Jos sanani sytyttävät sinussa jotakin sellaista, joka tuntuu hyvältä, olet tunnistanut tuon korkean energian.

Kuulostele siis kaikkea mitä sanot ja teet, jotta ilmentäisit juurikin tuota energiaa itse. Ota tehtäväksesi kylpeä siinä niin paljon kuin mahdollista ja lupaan, että sydäntietoisuudessasi alkaa pian säteillä mitä kaunein tähtiloisto.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.