Maskuliinin tietoinen läsnäolo ei painosta

Tietoinen nainen tunnistaa, kun mies haluaa häntä tyydyttääkseen itsensä. Hän tunnistaa egosta kumpuavan halun.
Se jyrää, ei kuuntele, ei tarkkaile, se ei anna tilaa vaan ottaa tilaa. Se on kuin automaatio, jolla mies tiedostamattaan toimii. Nainen voi vaihtua, mutta toimet ovat samat. Nainen on valloitus, objekti hallitsemattomalle himolle. Hän on ikään kuin yksin, vaikka toinen siinä onkin.

Kun mies alkaa matkata itseensä, kohtaa varjojaan, työstää kipujaan, tekee tiedostamattomasta tietoista, silloin hän alkaa vapautua egon puskemasta tarpeesta naisia kohtaan.

Ja mitä siitä kumpuaa, on aivan toisenlaista himoa.
Siinä hän on halunsa valtija, ei toisinpäin.
Se ei tarkoita halun tukahduttamista, sillä kun halu syntyy sieluntasolta, sen voi antaa virrata.
Kun mies on ehyt itsessään, hän ei hae naisesta pakopaikkaa omilta demoneitaan. Hän ei tarvitse naista täyttääkseen huutavaa tyhjyyttä.
Tuolloin halun tulessa on erilainen räiske. Hän ei halua valloittaakseen, naisesta ei tule yksi rasti seinään.
Hän haluaa, koska hänessä palaa elämän syvin tarkoitus, kahden vastavoiman yhteenliittymän janoaminen. Hän janoaa peiliä, ei eheyttäjää. Säröisestä peilistä näkyy aina säröinen kuva. Kun hänen peilinsä on ehjä, kykenee se kirkkaasti heijastamaan toiselle.

Hän kohtaa toisen sieluntasolla, jossa solmitaan yhteys todelliselle kohtaamiselle.
Egon halun vaativa, tukahduttava paine sulaa pois ja tilalle tulee vilpitön ihastus toisen ihanuutta kohtaan. Toisen jumaluus avautuu ja sen edessä mies polvistuu. Tuo tila perustuu kunnioitukseen ja kuunteluun. Halun sokaisemana toista ei usein näe, mutta kun siitä vapautuu, toisesta avautuu ääretön maailma, joka luo puitteet loputtomalle seikkailulle.
Se on ihailevaa, kunnioittavaa, tilaa antavaa. Se on hallinnassa, mutta kuitenkin tahtoessaan sen voi päästää vapaaksi. Villeimmässä hetkessäänkin se on Rakkautta, joka on aina osapuolten korkeimmaksi parhaaksi. Se ei jätä tyhjäksi.
Ja tuon nainen kyllä huomaa. Tällaisen miehen läsnäolossa feminiini on turvassa aitona itsenään.
Syvyys kohdata toinen korreloi kuinka syvästi itsensä on kohdannut. Kerroksia on loputtomiin, mikä tekee siitä matkasta niin kaunista.

 

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia