Näin nouset omaan voimaasi

Suurimpia toiveitani Ilon voiman suhteen on se, että annan jollekin oivalluksen hänen omasta voimastaan. Oivalluksen siitä, että sinä et ole unen päätähti vaan sinä olet uneksija. Elämä ei ole jotakin, joka tapahtuu sinulle vaan sinä olet sen vaikuttavassa keskiössä, aktiivinen tekijä.

Koen usein sydäntilassani hyvin voimauttavan roihun. Se on ääretön liekki, jonka voima vastaa valtavia avaruudessa tapahtuvia räjähdyksiä. Tunnen olevani vahva, voimakas ja luovani kaiken ympärilläni.

Olen omassa ja ystävien elämässä saanut seurata sitä roihuvoimaa, joka tietoisuuden heräämisen ja sitä myöten toimintatapojen muuttamisen jälkeen leimahtaa liekkeihin. Se riisuu mielen kahleet ja antaa ihmiselle oivalluksen siitä, miten rajaton hän on.

Sinä voit luoda kaiken mitä ikinä haluatkin elämääsi. SILLÄ SINULLA ON VALTA SIIHEN MITEN REAGOIT KAIKKEEN, MITÄ ELÄMÄSSÄSI TAPAHTUU.

Ajattele vastoinkäymistä, joka aiemmin vei voimasi. Ajattele jos katsoisitkin vastoinkäymistä sen hengen silmin, joka olet. Mieti miten suuri ja valtava, ääretön valo-olento olet. Täynnä rakkautta, voimaa ja hyväksyntää.

Ihmismielellä katsottuna jokin tapahtuma saattaakin kaataa sinut painollaan alleen, mutta henkesi tietää, että kaikki mitä tapahtuu on silmänräpäys, jos sitäkään, kokonaisuudessa. Ja kaiken lisäksi vielä aina tarkoitettu korkeimmaksi parhaaksi, sinun henkesi kasvua ajatellen, opiksi ja voimavaraksi.

Voit edelleen tapahtuman edessä mennä heikoksi ja itkeä, siinä ei ole mitään pahaa, mutta mielesi on nyt tietoinen henkesi läsnäolosta ja siitä, että kyse on vain ihmisyyden kokemuksesta.

Silloin tapahtuu aivan valtava mittasuhteiden muutos. Siis tarkoitan valtava. Mikä ennen oli kaikki, on nyt murunen. Astut pois mielesi keskiöstä ja näin nouset omaan voimaasi.

On asioita, joita voit tehdä sen eteen, että tapasi samaistua mieleesi muuttuu tietoisuudeksi.

LUOTTAMUS

Kun luottaa siihen, että kaikella on tarkoitus, kaikki tapahtuu sinun parhaaksesi, jokainen tapahtuma on lahja kohti aina vain parempaa, löytää lapsenomaisen innon elämään ja luopuu myös isosta painolastista, jota peloksi kutsutaan.

Elämä palkitsee kulkijan, joka rohkeasti luottaa siihen, että häntä aina kannetaan. Elämässä on aina turvaverkko ja sen myötä sen pyörteissä voi seikkailla huoletta. Luottamus tarkoittaa sitä, että luotat siihen, että kaikki on kohdallaan ja asiat tapahtuvat sinun eduksesi – myös silloin, kun ei äkkiseltään siltä näyttäisi.

On helppo luottaa hyvänä päivänä, mutta todellinen testi on silloin, kun näyttää, ettei luottamiseen olisi aihetta. Eritoten silloin muistuta itseäsi siitä, että luotat kaiken olevan kohdillaan.

IRTIPÄÄSTÄMINEN

Luottamuksen seuraava askel on irtipäästäminen. Kun luottaa siihen, että kaikki tapahtuu kuten on tarkoitus, siitä seuraa vapautuminen ja se, ettei tarvise yrittää hallita kokonaisuutta. Kun haluat jotakin ja myös luotat, että jos se tapahtuu, sen on tarkoitus, mutta olet kuitenkin myös valmis hyväksymään sen, ettei haluaamasi asiaa tapahdukaan, olet irtipäästämisen oivalluksessa.

Voit luottaa siihen, että sinulle tulee kaikki, joka sinulle on tarkoitettu. Siksi et kynsin hampain yritä päästä kohteeseesi, sillä ei ole mitään tarvetta sellaiseen, se tapahtuu, jos on tarkoitettu. Ja kun päästät halustasi irti, annat virran virrata ja sen pehmeässä kyydissä luoksesi soljuvat juuri ne asiat, joiden on tarkoituskin. On aivan ihana päästää irti vastuusta, joka tuntuu liian suurelta kiinni pidettäväksi.

Luonto ei pidä kiinni vuodenajoista. Kesä irrottaa itsestään ja antaa syksyn tulla ja näin sieltä tulee talvi ja jälleen kevät. Ei luonto kesän loputtua pohdi, miten syksy nyt saataisiin tulemaan eikä se liion yritä muuttua kevääksi ennen syksyä ja talvea. Se päästää irti kesäasustaan ja näin on syksyn vuoro.

VASTUU

Sinä olet elämästäsi vastuussa. Niin paljon kuin jokin asia voi sinua risoakin ja ajattelet sen risovan siksi, että tuo asia/ihminen on syypää, se ei mene niin. Jos joku tekee jotakin, josta tunnet vihaa, missä se viha sijaitseekaan? Aivan – sinussa. Jos joku tekee jotakin, mutta päätätkin olla reagoimatta, olet löytänyt oman vastuusi paletissa. Ja koska elämä on täynnä synkroniaa ja ihmeitä, reaktioittesi muututtua huomaat että pian muuttuu myös asiat ympärilläsi.

Olet ehkä jonkun asian tai ihmisen edessä hakannut päätäsi seinään ja voivotellut, että miksi ainoastaan sinun tulisi muuttua, jos tuo toinenkaan ei viitsi. No siksi, koska sinun elämääsi ja todellisuuttasi liikuttaa ainoastaan sinä. Sinä olet kaikki. Siksi sinun voimasi on niin suuri.

Toista ei voi muuttaa, se on mahdotonta, sillä toinen ei ole sinun todellisuutesi, sinun todellisuudessasi on vain sinä ja toiset ovat luomiasi peilejä. Emmehän koskaan näe toisen todellista minää, näemme toisesta aina vain sen version, jonka me oman käsityskyvyn avulla hänestä luomme.

Se on meidän totuus, ei kenenkään muun. Joten siitä syystä jos kysyt miksi minä, sanon siksi sinä, että muita ei ole.

HYVÄKSYMINEN

Vaikka kuinka olisi tietoinen, tulee arjessa säännöllisesti hetkiä, jolloin asioita kokee ihmisyys edellä. Vaikka kuinka olisi valaistunut, voi mustasukkaisuus iskeä, voi joku ärsyttää niin että pääsee ihon alle, voi huoli ottaa vallan.

Mutta ero on siinä, että sinä hyväksyt tämän ja syleilet ihmisyyttäsi koko sydämelläsi. Tunteet kuuluvat ihmisyyteen, tunteet ovat elämässä kaikki kaikessa, elämän ydin on tuntea. Tunteet ovat elämän sisältö ja syy siihen, miksi kaikki on niin kaunista. Hyväksy tunteesi ilman, että ajattelet niiden olevan sinä.

Rakasta tunteitasi, sillä ne antavat sinulle paljon.

SYDÄNTIETOISUUS

Se ajatustulva joka mieltäsi asuttaa tauotta, tempaisee mukaansa ja ottaa vallan, jos sen mukaan lähtee. Jos samaistuu mieleensä, jos ajattelee, että minä olen kaikki nuo ajatukseni, on kärsimyksen tiellä.

Ajatuksista syntyvät tunteet ja jälleen eteen tulee uusi kompastuskivi, jos tunteisiin samaistutaan. Eli ajatus-tunne-samaistuminen. Ajattelet jotakin kurjaa tapahtumaa, alat tuntemaan olosi surulliseksi ja siinä se, olet surullinen. Identifioit itsesi suruusi ja olet sen vallassa siihen saakka, kunnes tavalla tai toisella pyristelet siitä irti. Mutta tämä on näin vain silloin, kun samaistut tähän kaavaan.

Muistuta itseäsi olevasi henki ihmisyyden taustalla ja keskity tietoisesti siihen, ettet anna mielellesi liikaa valtaa. Näe mielesi ja näe itsesi sen ulkopuolella. Ole kuin lempeä vanhempi, joka pitää huolen siitä, ettei lapsen tunnekuohu mene yli äyräiden. Kun mielesi pauhaa, siirrä huomiosi rinnan alueellesi ja koe kuinka lempeä rakkaus ja valo soljuvat jatkuvana virtana sinussa. Ajan kanssa opit hallitsemaan tuon taidon ja siitä tulee uusi tapasi olla.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.