Muistutuksia siitä, että riität: Sinulle, kun haluat käpertyä peiton alle piiloon

Muistutuksia siita etta riitat Sinulle kun haluat kapertya peiton alle piiloon

 

Aina ei ole hyvä päivä, eikä tarvitsekaan olla. Avautuessamme itsellemme, rakastaessamme itseämme, eläessämme unelmiamme todeksi, kuvittelemme helposti, että silloin kaikki on hyvin, että olemme onnellisia, jokainen päivä ja jokainen hetki.

Onnellisellakin ihmisellä on huonoja päiviä, itseään voi rakastaa ja silti kokea päiviä, jolloin on itsensä kanssa taistelutantereella.

Mikään ei ole pysyvää, mikään ei ole ainaisesti jotakin.

Unohdamme helposti sallia kaikki tunteet ja olotilat, soimaamme helposti itseämme, jos meillä on huono, väsynyt tai surullinen päivä. Minun pitäisi voida paremmin, pystyä parempaan, olla onnellisempi.

Mutta rakkain, sinun ei tarvitse olla mitään muuta kuin mitä olet tänään, tässä ja nyt. Välillä on huonoja päiviä, päiviä, jolloin elämä tuntuu ravistelevan kaikki lehdet oksiltamme ja haluamme vain käpertyä peiton alle piiloon.

Anna itsellesi lupa käpertyä, vetäytyä. Anna itsellesi lupa tuntea surua, vihaa ja huonoa oloa. Anna itsesi tuntea, anna itsesi elää sitä, mitä tässä hetkessä koet.

Ja seuraavassa hetkessä huomaat, kuinka vetäytyminen avasi sinua hieman lisää. Kuinka tunteminen antoi sinulle hieman enemmän tilaa hengittää. Kuinka salliminen toi tasapainoa tähän hetkeen.

Anna itsellesi tilaa liikkua valtameren lailla, tunne, kuinka villisti ja vapaasti voit elää. Kuinka voimakkaasti voit itseäsi ilmentää ja kuinka kevyesti energiasi virtaa, kun et pidättele itseäsi.

Sinä olet luonnonvoima, valtameri ja tähtitaivas. Kunnioita omaa itseäsi ja anna itsellesi tila jokainen hetki olla kaikkea sitä, mitä olet. Anna itsellesi tilaa tuntea ja kokea, kaikkea sitä, mitä koet.

Liiku tunteesi ulos, anna kyynelten puhdistaa sinut ja naurun vapauttaa sydäntäsi. Halaa itsesi ehjäksi ja tarjoa itsellesi turvallinen tila, jossa kohdata itsesi, turvallinen tila, jossa tuntea.

Sillä sanoi maailma mitä tahansa, tiedä, että sinulla on lupa olla juuri sellainen kuin olet. Sinä saat elää läpi juuri sitä, mitä elät. Sinulla saa olla huono päivä, sinua saa väsyttää ja sinun ei tarvitse pystyä mihinkään muuhun, kuin mihin tässä hetkessä pystyt.

Hiljenny jokainen päivä itsesi ääreen, kysy itseltäsi:

Mihin minä pystyn tässä hetkessä?

Ja anna vastauksen kummuta sydämestäsi, seuraa sitä ja salli itsellesi kaikki se, minkä tässä hetkessä tarvitset.

Sinun ei tarvitse pystyä kaikkeen kaiken aikaa, voit olla rauhassa läsnä itsessäsi. Tässä on hyvä, juuri näin, ilman mitään vaatimuksia.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Jos kaipaat viikoittaista inspiraatiota ja lempeitä kirjoituksia suoraan sähköpostiisi, tilaa itsellesi säihkysielujen viikkokirje täällä.

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.