Läsnäolo, luottamus ja antautuminen – Voimatekoja maaliskuuhun

Lasnaolo luottamus ja antautuminen voimatekoja maaliskuuhun

Maaliskuu avautuu ihanan innostavalla energialla, kirkkaalla valolla ja eteenpäin vievällä luomisvoimalla. Tämä voimakas energia pyytää meiltä läsnäoloa, luottamusta ja antautumista.

Läsnäolo tässä ajassa palauttaa meidät itseemme, auttaa meitä kuulemaan kehomme viestit, sydämemme kuiskaukset ja tunnistamaan mitä intuitiomme meille jokainen hetki viestii.

Läsnäolo kuljettaa täydesti tähän hetkeen, auttaa meitä keskittämään huomiomme siihen, mitä tässä hetkessä on, vapauttaa meidät menneisyyden taakoista ja tulevan huolista.

Läsnäolo on yksi suurimmista voimateoista niin tässä ajassa kuin yleisesti. Mitä enemmän olemme läsnä itsessämme ja elämässämme, sitä paremmin voimme ja sitä vahvemmin voimme elää elämää, joka heijastaa ja tukee sisintämme.

Läsnäolo johdattaa meidät myös lempeästi luottamukseen. Ja tämä aika pyytää meiltä luottamusta niin monin eri tavoin, luottamusta, joka auttaa meitä antautumaan. Vapaasti kulkemaan virran mukana ja antautumaan kaikelle sille, mikä luoksemme tulee.

Elämme ihmeellistä aikaa, jolloin kaikki tuntuu vahvemmin, voimakkaammin ja juurissamme asti. Kaikki mihin keskitymme vahvistuu, kaikki mitä lähetämme maailmaan virtaa moninkertaisena takaisin. Kaikki pyynnöt ja toiveet, jotka kuiskaamme ilmaan kantavat mukanaan energiavirtaa, joka luo ajatuksistamme ja sanoistamme hyvin nopeasti totta.

Tämä energia vaatii meiltä huomiota ja tietoisuutta, sitä, että selkeäsi tiedostamme mitä ajattelemme, mitä sanomme, mihin keskitymme. Tämä aika pyytää meitä lempeästi olemaan tietoisia itsestämme ja siitä, miten me maailmassa toimimme.

Tietoisuus kuljettaa meidät kauniisti avautumiselle, mitä enemmän tiedostamme miten toimimme, sitä helpompi meidän on toimia tavalla, joka tukee meitä.

Tämä on vahvasti unelmaelämän aikaa, aikaa jolloin istutamme siemeniä, joista kasvaa suuri, upea puutarha. Maaliskuun energia pyytää sinua siis olemaan läsnä, kuuntelemaan sisintäsi ja istuttamaan unelmasi energeettiseen virtaan. Tämä aika pyytää meitä antautumaan sisimmällemme ja lempeästi luomaan tilaa, jotta ne siemenet, joita istutamme pääsevät kasvamaan ja kukoistamaan, kun aika on oikea.

Muistathan hengittää tässä ajassa, juurtua maahan kuin puu, tuntea kehosi jokaisen sopukan ja valita jokainen päivä nähdä hyvää, löytää kiitollisuudenaiheita, keskittyä rakkauteen.

Sinä olet suurenmoisen voimakas ja kyvykäs olento, joka omalla kauniilla energiallasi luot jokainen hetki todellisuuttasi. Luothan siitä valloittavan kauniin, lempeän ja rakkaudellisen tilan, joka heijastaa sisintäsi, tukee sinua ja täydellistä kokonaisuuttasi.

Rakkaudella & valolla,
Ida

Lue myös: Maaliskuun energia: Antautumisen Aika

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.