Kirjoituksia uuteen aikaan: kuinka elää itsestään käsin uudessa elämäntilanteessa

Kirjoituksia uuteen aikaan kuinka elaa itsestaan kasin uudessa elamantilanteessa

 

Tämä aika on tuonut mukanaan paljon uutta: uusia elämäntilanteita, uusia haasteita, uusia näkökulmia. Tässä uutuuden keskellä tunteet ja olotilat voivat kulkea suurta vuoristorataa, milloin muistellen vanhaa, milloin kummastellen uutta.

Pysähtyminen on yllättäen muuttunut liikkeeksi ja tuo liike tuntuu toisinaan liian vauhdikkaalta mielellä ymmärrettäväksi.

Kokosin sinulle kirjoituksia uuteen aikaan, kirjoituksia, jotka auttavat sinua elämään itsestäsi käsin silloinkin, kun elämä tuntuu liikkuneen vauhdilla eteenpäin, etkä ole aivan varma missä olet tai mihin olet menossa.

Muistathan olla itsellesi armollinen uuden edessä

”Jos sinäkin elät uudessa, muistathan hiljentyä itsesi ääreen. Ottaa itsellesi aikaa olla läsnä itsessäsi, kuunnella itseäsi ja oman sydämesi ääntä. Muistathan antaa itsellesi tilaa ja aikaa tottua kaikkeen uuteen. Elämme suurta muutosta, maailmamme virtaa kollektiivisesti eteenpäin. On tärkeää, että me pysähdymme itseemme, jotta emme hukkuisi kaikkeen siihen uuteen, jonka maailma tuo mukanaan. Jottemme antaisi virran viedä meitä mukanaan, painaa meitä alas.” Lue koko kirjoitus.

Kevein askelin eteenpäin: Harjoitus irtipäästämiseen ja hyväksymiseen

”On tärkeä hyväksyä se prosessi, jonka olemme käyneet lävitse. Nähdä se suuri työ, jonka olemme itsemme kanssa tehneet, minkä maailma on pakottanut meidät tekemään. Olemme kulkeneet pitkän matkan lähemmäksi itseämme ja nyt meitä pyydetään tarkastelemaan lempeästi ja rakkaudella sitä polkua, jonka olemme tähän päivään kulkeneet.” Lue koko kirjoitus.

Ota vastaan jokainen mahdollisuus, päästä irti jokaisesta pelosta’ ja muita uuden elämäntilanteen oppeja

”Uuteen astuminen on aina mielettömän jännittävää, se on tunteiden vuoristorata, heittäytymistä. Innostavaa antautumista parhaimmillaan, tuskaista kamppailua pahimmillaan. Viisi muuttoa, viiteen eri kaupunkiin eri puolilla maailmaa, seitsemän vuoden aikana on opettanut minulle paljon. Niin uudessa ympäristössä elämisestä kuin jatkuvasta luopumisesta. Siitä kuinka maailma kannattelee, kuinka muutos on alati läsnä ja omasta voimastani.”  Lue koko kirjoitus.

Rakkaudella,
Ida

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.