Katsaus tammikuun energiaan

katsaus tammikuun energiaan

Energia tässä ajassa pyytää meitä hyvin vahvasti aktiivisesti valitsemaan millaisen elämän itsellemme luomme. Tämä aika muistuttaa siitä, kuinka suuri vaikutus ajatuksillamme ja teoillamme on kaikkeen, joten pysähdythän näin vuoden alussa kysymään itseltäsi, mihin minä keskityn tänään.

Ajatukset, sanat ja teot kantavat suunnattomasti energiaa itsessään. Mille annamme huomiomme, sille annamme voimaa ja energiaa. Mitä toistamme, siitä luomme todellisuutta.

Unohdamme helposti, kuinka suunnattoman voimakkaita olemme, kuinka suuri vaikutus meillä on elämäämme ja kuinka vahvasti vaikutamme itse kaikkeen siihen, mitä kussakin hetkessä koemme.

Energia on kaunis asia, joka kasvaa ja leviää, mitä enemmän siihen keskittyy. Pienimmätkin siemenet lähtevät kasvuun, kun ravitsemme ja ruokimme niitä, kun täytämme ne rakkaudella.

Elämme ajassa, jossa asiat muuttuvat nopeasti, liikumme vauhdilla uuteen ja samanaikaisesti moni asia on pysähtynyt, elämä voi tuntua hitaalta, kuin mitään ei tapahtuisi. Paljon tapahtuu kuitenkin jokainen hetki, paljon tapahtuu sisällä, näkymättömissä.

Kohtaamme niitä asioita, joita meidän on kohdattava. Käymme lävitse vanhaa, päästämme siitä hiljalleen irti ja astumme pehmeästi uuteen, uuteen aikaan, jossa voimme lempeästi luoda todeksi kaikkea sitä, mikä on meille tarkoitettu.

VOIMATEKOJA VUODEN ALKUUN

Tämä aika, jolloin seisomme uuden ja vanhan välillä, on tärkeä tila, jossa voimme jokainen aktiivisesti luoda niin henkilökohtaisesti kuin kollektiivisesti ihmeitä, luoda uutta, luoda hyvää.

Valitaan keskittyä hyvää, valitaan avautua ja vastaanottaa hyvää, levittää hyvää.

Helpoiten tämä onnistuu aktiivisesti tarkkailemalla, miten me jokainen päivä käyttäydymme, mitä me ajattelemme, mitä sanoja me toistamme. Kaikuuko ajatuksissamme negatiivisuus vai käännymmekö positiivisuuteen?

Tämä on aikaa uskoa, uskoa ihmeisiin, uskoa siihen, että kaikki on mahdollista. Ja ennen kaikkea tämä on luottamuksen aikaa.

Aikaa, jolloin meidän on luotettava siihen, että vedämme puoleemme sitä mitä tarvitsemme. Vedämme puoleemme sitä, mihin keskitymme. Valitaan siis lempeästi keskittyä hyvään, keskittyä vetämään puoleemme hyvää energiaa.

Maailma muuttuu yksilö kerrallaan, se miten sinä voit, heijastuu koko maailmaan. Sinun energiasi vaikuttaa kaikkeen ympärilläsi, huolehdithan ensisijaisesti siitä, että sinä voit hyvin.

Huolehdithan siitä, että sinä saat kaiken sen rakkauden, tuen, avun ja hyvän, jota kussakin hetkessä tarvitset. Annathan itsesi loistaa kirkkaana ja valoisana kuin aurinko, ja tiedä, että sinun valosi valaisee koko maailman, jokainen hetki.

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Lue myös: Tammikuun energia:  Luodaan hyvää keskittymällä hyvään

Tutustu myös kanavoituihin tulkintoihin viikon energiasta, joka antaa syvempää kuvaa tämänhetkisestä energiasta. Lue lisää.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.