Kaksoisliekkeys tuo kasvua, vaan ei draamaa

Kaksoisliekkeys (twin flame) on termi, jonka suhteen olen todella varovainen.

Koen, että kaksoisliekkeys on vielä hyvin harvan kokemus, joskin varmasti ”yleistyvä” asia tietoisuuden evoluution mennessä eteenpäin.

Valtaosassa tapauksista sanoisin, että erehdytään luulemaan kaiken ympäri myllertävää sielunyhteyttä kaksoisliekkiyhteydeksi. Paljon termiin liittyy myös mielen luomaa arvottamista enkä sitä tässä kritisoi, kaikki kokemukset ovat arvokkaita, mutta koen, että termi saa meidät usein pitämään kiinni jostain, josta olisi aika päästää irti. Se saattaa myös tuoda turhaa kärsimystä, jos kokee, että on menettänyt sen ”ultimate” suhteen, sielunsa toisen puoliskon, eikä vastaan tule enää koskaan vastaavaa.

Usein tuntuu, että draama ja kaksoisliekkeys ovat synonyymejä. Ja on totta, että sielunyhteyksissä on usein jollain tavalla draamaa mukana esimerkiksi olosuhteiden vuoksi, mutta sillonkin kyse on enemmänkin siitä, että haraa elämän virtaa vastaan ja siitä syntyy draamaa.

Ego luo draaman, ei itse yhteys. Tarkoittaen, että sielunyhteys saattaa tulla vastaan muuttaakseen jotakin osapuolten elämässä ilman, että siitä on tarkoitus tulla vakaa parisuhde. Mutta jos tätä ei hyväksy vaan haluaa olosuhteista huolimatta puskea yhteyttä parisuhteen suuntaan, draama syntyy siitä, kun olosuhteet eivät ole kohdillaan ja suhde ei ole mahdollinen. Ja se tuo draamaa eli kärsimystä ja tunnemyräköitä.

Ja tätä syvää tunnemyräkkää saatetaan erehtyä luulemaan kaksoisliekkiyhteydeksi, varsinkin, koska hyvin usein sielunyhteyksissä on runner-chaser aspekti, joka on nostettu kaksoisliekkeydessä yhdeksi isoimmaksi ominaispiirteeksi. Jos vielä kuvioon liittyy draamaa toisen osapuolen tunnekypsymättömyyden muodossa niin, että tämä kohtelee toista jollain tavalla kehnosti, oikeutusta tähän ei ole hyvä hakea tw-termistä.

Niin moni romantisoi ja ylianalysoi sielunyhteyksiään ja pitää niistä kiinni siksi, että niiden synnyttämät tunteet ovat syviä ja mukana on niin paljon ns. elämää suurempaa. Kun on kokenut jotakin aivan ainutlaatuista, tunnistanut toisen tavalla, jollaista koskaan ei ole ennen kokenut, muistaa kenties entisiä elämiä, on luonnollista tuntea vetoa kaksoisliekki-termiin.

Mutta oli kyse kuinka suuresta yhteydestä tahansa, se ei ole syy jäädä kiinni suhteeseen, joka ei anna rauhaa ja rakkautta. Se ei toki ole helppoa. Se on mahdotontakin tavallaan, ei tunteita tietenkään voi sulkea pois. Mutta yhteyden ihannointi, sen jalustalle laittaminen ja selitysten luominen miksi toinen ei ole tässä tai pakoilee, ei ole omaa arvostusta, ei Rakkautta itseä eikä toista kohtaan. Jos toinen ei ”uskalla kohdata itseään” tai ”pelkää yhteyttä”, näin se voi olla, mutta sen vuoksi ei kannata jäädä vuosiksi kiinni disfunktionaaliseen kuvioon kiinni.

Lopulta kuitenkin haluamme ihmisen, jonka kanssa ei tarvitse sepittää syitä draamalle. Joka kohtelee kunnioittavasti.

Ja siinä yksi kaksoisliekkisuhteen ominaisuus. Uskon, että molemmin puolin vallitsee äärettömän syvä kunnioitus.

Kaksoisliekkeydessä mulle resonoi eniten korkeavärähteisyys, kypsyys, tyyneys, rakkaus ja rauha. Toki mukana voi myös olla valtavaa kasvua ja egon kuolemista, sillä kyse on suhteesta, joka jouduttaa henkistä kasvua aivan valtavasti. Suhde ei myöskään välttämättä ole konventionaalinen.

Koen, että jos unionin on tarkoitus tapahtua jossakin inkarnaatiossa, se tapahtuu, kun kummatkin ovat siihen tahoillaan valmiita. Sitä ennen kyse on sielunyhteyksistä, jotka opettavat, auttavat, ohjaavat ja kasvattavat osapuolia.

Kaksoisliekkien kohtaamisessa kohtaa kaksi henkisesti hyvin kypsää, pitkän polun tahoillaan kulkenutta ihmistä, jotka ovat valmiita kohtaamiseen. Jotka ovat kokeneet itsessään inner unionin, pyhän maskuliinin ja feminiinin liiton. Uskon, että kaksoisliekkisuhteet ovat vakaita, kypsiä ja tyyniä ja niiden tehtävä on ennen kaikkea kollektiivinen.

Yksi hyvä indikaattori siihen, onko kyse kaksoisliekkeydestä lienee ego. Jos selaa tekstejä teemasta, tekee netissä testejä, takertuu kaikenlaisiin universaaleihin merkkeihin, joiden tulkitsee tarkoittavan yhteyden olevan kaksoisliekkeys ja oikeuttaa niillä disfunktionaalista kommunikaatiota ja ylipäätään suhdetta, todennäköisesti kyse ei ole kaksoisliekkeydestä. Se paljonko maagisia numeroita näkee, mitkä kappaleet soivat radiossa, miten paljon toinen juoksee pakoon tai kuinka paljon tunnistatte toisenne ensimmäisestä kohtaamisesta, ei kerro sitä, onko kyse kaksoisliekkeydestä, sielunyhteydestä kylläkin.

Kaksoisliekkien kohdatessa uskon, että ollaan siinä pisteessä, että unionia ei tavoitella egosta käsin vaan sen tarkoitus on molempien osapuolten kuin myös kollektiivin korkein paras. Kaksoisliekeillä kun on yhdessä iso sieluntehtävä. Kun kohtaamme jotakin sellaista, jota emme ole koskaan ennen kokeneet, tulee tarve ajatella, että kyse on jostain todella suuresta ja koska kaksoisliekkeys on nimetty henkisissä piireissä ikäänkuin ultimate goaliksi ihmissuhteissa, on luonnollista kääntyä sen puoleen.

Kaksoisliekkeys voi tarkoittaa monelle montaa eri asiaa. Joku voi kokea, että kaksoisliekkeys on sitä, että elämästä toiseen tavataan ja opetetaan toisia, välillä draaman ja kärsimyksen kautta, välillä tasaisuuden kautta. Tältä näkökannalta moni voikin kokea olevansa tw-suhteessa. Mulle kaksoisliekkeys tarkoittaa kuitenkin jotakin hyvin korkeaa, kypsää ja syvää asiaa. Sielunyhteydet ovat opettamassa, kaksoisliekkeys jotakin vielä äärettömämpää.

Tämän ei ole tarkoitus vähätellä sielunyhteyksiä, sillä tiedän, että se mitä moni kokee, on jotakin suunnattoman suurta. Jotakin, joka on täysin ”out of this world” ja johon vallan hyvin voisi lätkäistä tw-leiman.

Erilaisia sielunyhteyksiä on valtavasti ja osa niistä aivan uskomattoman transformoivia, suuria ja syviä. Sielunkumppanuus voi olla sanoinkuvaamattoman suuri kokemus ja siihen kuuluu myös valtavasti suuria asioita, kuten synkroniaa, yhteneväisyyksiä, peilaamista, uskomattomia samankaltaisuuksia elämänpoluissa, telepatiaa, magneettista vetovoimaa, maagista seksiä jne.

Isoimpana sudenkuoppana näen sen, jos antaa minkään termin pitää itseään kiinni jossakin minkä aika on ohi tai luo itselleen kärsimystä ajattelemalla, ettei tämän suurempaa voi tulla enää koskaan vastaan. Mutta niin suurta kuin se onkin, niin on suuri maailmankaikkeuskin.

Lopulta ei ole merkitystä, onko toinen karmallinen kumppani, sielunkumppani vai kaksoisliekki, koska jokainen näistä ohjaa sitä tärkeintä matkaa, eli matkaa ja kasvua itsessämme.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima. Kotisivuni löytyvät osoitteesta tiiamariel.com

 

 

Sielunyhteys on valtava katalysaattori matkalla itseesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.