Feminiinin kaipuu maskuliinin selkärankaan

Sanoja Pyhältä feminiinienergialta:

Rakas kuninkaani, maskuliini, olen uupunut siihen, etten saa olla kaikkeni rinnallasi, näyttää todellista voimaani, nousta täyteen mittaani siksi, että sinä olet ohjautunut pois omastasi. Olen näännyksissä itseni pienentämisestä, siitä ettei minulla ei ole mittani veroisia raameja vastassa.

Olen väsynyt epävarmaan, päättämättömään, löyhään, selkärangattomaan. En ole tullut kohdatuksi, en otetuksi, en johdatetuksi sillä varmuudella, jonka tarvitsen. Olen joutunut päättämättömyytesi vuoksi keskeyttämään tulisen tanssini ja ottamaan sellaista tonttia haltuun, joka ei minulle kuulu. Ja siksi molemmat olemme hukassa, koska tämä on yhteinen tanssimme, tähän meidät on luotu, sytyttämään toinen toisemme uniikilla voimallamme.  Mutta pelkäät voimaani, koska omasi on hukassa.

En tarvitse suojelua totuudelta, en aliarviointia voimastani kestää sitä. Totuuden kestän, mutta mikä hajottaa ytimeni, on epävarmuus, häilyvyys, rajat jotka liikkuvat kanssani samaan tahtiin. Kun kokeilen rajojasi, en halua niiden liikahtavankaan.

Minussa on valtameri, minussa on tulinen tähtien ydin. Kyky luoda elämää. Ja näille sinun on oltava mittana, nämä kestettävä sillä vakaalla ytimellä, jonka tiedän sinussa olevan. Älä suojele minua kivulta tai tunteilta, niihin en tarvitse suojelusta, voimani kannatella itseäni on ääretön, mutta miltä tarvitsen suojelua on päättämättömyys, haaleus, se että joudun nojaamaan liikaa omaan maskuliiniini, astumaan pois ytimestäni. Haluan selkeyttä, haluan sinut varmana, päättäväisyytesi penetroivan minut ytimiäni myöten.

Haluan sinun olevan kontrollissa, jotta voin irrottaa omastani. Tarjoamasi varmuuden tila antaa minulle mahdollisuuden olla se villi, kesyttämättömän voima, joka olen. Jos et luo selkeitä raameja, ytimeni hajoaa ja leviää äärettömyyksiin. Joten rakas maskuliini, lakkaa jo pakenemasta, kohtaa demonisi, näe ja luo tila sisäiselle feminiinillesi ja anna sisäisen maskuliinisi ottaa ohjat, ja sitä kautta aloita matkasi siksi soturiksi, joka sinun on tarkoituskin olla. Älä pakene minua enää – älä itsessäsi, älä ulkopuolellasi.

Sinun ydin on olla varma, työntyvä, selkeä, aloitteentekijä.

Ole siis sitä ja johdata sua janoava feminiini jälleen kotiin.

P.S. Kun puhutaan maskuliinin voimasta tällä tavoin, voi  jollakin, jolle feminiini ja maskuliinienergioiden ydin ei ole avautunut, karvat nousta pystyyn, koska olemme näitä energioita virheellisesti tulkittuna löytäneet itsemme tilanteesta, jossa feminiinin on katsottu olevan heikompi, maskuliinin päätäntävallan alla ja siitä on vuosisatoja pyristelty irti. Kyse ei kuitenkaan ole siitä, että maskuliinin ollessa johdattaja, se tarkottaisi feminiinin alistumista tai arvottomuutta. Ei, itse asiassa feminiinin suojeleminen on sen voiman aliarvioimista. Maskuliini on todistaja, raamit, vakaa ja maadoittava, feminiini vapaa, villi, arvaamaton. Kummatkin ovat hukassa, jos kummatkin eivät ole todellisessa voimassaan, linjassa ytimensä kanssa.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Kuva: Soulfully yours art.

Sielunyhteys on valtava katalysaattori matkalla itseesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.