Tervetuloa Ilon voimaan

Ensimmäinen kirjoitus blogiin, jonka merkitystä en ymmärtänyt, ennen kuin tein päätöksen sen perustamisesta. Saan vahvaa ohjausta tämän blogin osalta. Kirjoitan vain asioita, jotka tulevat soljuvasti ja vaivatta, jotka saavat sormet tanssimaan näppiksellä. Samalla sanat välittävät valoa niin minulle kuin tätä lukevallekin.

Haluan jakaa sinulle oivalluksia, auttaa eteenpäin, selkeyttää. 

Haluan teksteilläni istuttaa sydämeesi siemenen, joka lähtee kasvuun ja auttaa sinua oivaltamaan itseäsi ja potentiaaliasi.

Haluan saada sinut ymmärtämään, miten suuressa valossa ja ilossa voitkaan elää.

Kaikki vastaukset toki ovat jo sinussa, kaikki viisaudet ja sanat asuvat sisälläsi, mutta ne saattavat uinua syvällä. Olit sitten aivan henkisen polun alussa tai varsinainen guru jo, on näitä asioita ihana pallotella toisten kanssa niin kasvokkain kuin blogien, kirjojen ja sosiaalisen median kautta. 

Jokaisella on omaan elämäntilanteeseen ja tähän sielunpolun kohtaan sopiva totuutensa, mikä resonoi nyt, ei välttämättä resonoi tulevaisuudessa, ja mikä ei aukea nyt, voi aueta täysillä rävähtäen myöhemmin. Tämä henkisyyden tie, itsensä löytäminen, on matka, jossa on tietyt askeleet.

Ennen kuin sinua siinä tilanteessa parhaiten eteenpäin vievät ja palvelevat opit on opittu, et todennäköisesti opi sitä seuraavia asioita.  Niinpä jotkut tekstit ja opetukset voivat olla hepreaa nyt, mutteivät myöhemmin.

Olet ehkä huomannutkin, että voit lukea jonkin henkisyyttä käsittelevän kirjan uudelleen ja myöhemmin taas uudelleen pohtien, että olenko muka oikeasti lukenut tämän jo, ei tässä viimeksi tällaista lausetta/kappaletta ollut. Tai olet tallentanut jonkun mielettömän sitaatin, joka myöhemmin onkin tuntunut aivan lattealta.

Nämä ovat juuri osa tuota polkua, tässä kuljetaan askel ja sivu kerrallaan, yli ei hypitä, tai joudut todennäköisesti palaamaan takaisin. Ota siis kirjoituksistani se, mitä kulloinkin tarvit. 

Jokaisella täällä olevalla sielulla on oma suunnitelma, ja kaikkien ei tällä kierroksella ole tarkoitus nähdä maallisen maailman tuolle puolen. Onni voi olla täydellistä ilman, että ihminen on henkisellä tiellä. Ihminen voi olla korkeissa energioissa tiedostamattaankin. Mutta todella monessa ihmisessä on varsinkin viime vuosina syttynyt se jokin pieni pilkahdus, kaipaus jostakin suuremmasta, ja heidän käteensä haluan tarttua ja matkata yhdessä.

Siispä lämpimästi tervetuloa.  

Rakkaudella Tiia

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.