Päästä irti arjen murheistasi

Arkiset murheet ovat sellaisia, joista kannattaa tietoisesti ja tarpeen vaatiessa jopa kovalla työllä irrottautua.

Ne eivät tuo elämääsi mitään hyvää tai palvele sinua. Murehtiminen omista tai toisten asioista voi olla opittu tai synnynnäinen tapa, joka turhaan himmentää iloasi.

Hyvä ohjenuora arvottamaan omien murheidensa kokoa on muuan viisaus: Jos et muista tätä viiden vuoden kuluttua, sitä ei kannata murehtia tänään viittä minuuttia kauempaa. Kun huomaat murehtivasi jotakin asiaa, punnitse siis onko se sellainen, että se on mahdollisesti mukanasi vielä vuosien kuluttua. Jos on, niin tuolloin on hyväkin käydä asia perusteellisesti läpi. Mutta jos kyse on jostakin pienemmästä, se on syytä heivata heti siihen paikkaan.

Voit myös listata asioita, joista olet vuosien aikana huolehtinut, ja pohtia jokaisen kohdalla, millainen lopputulos oli. Usein asiat ovat menneet lopulta hyvin, joten kaikki huoli matkan aikana on ollut turhaa. Se on ainoastaan varastanut iloasi. Mieti siis kaikkia niitä tunteja, tunteja joista lopulta tuli päiviä, jolloin murehdit, stressasit, jostakin, joka lopulta meni hyvin. Mieti myös kiititkö koskaan lopputulemasta, siitä, että jälleen kerran sinusta huolehdittiin ja asiat menivät hyvin, paremminkin? Huolehdit kyllä, murehdit ja huokailit, mutta kiititkö?

Entä oletko ajatellut, että huolienergia on energiaa, jota ei kannata antaa sen enempää itselleen kuin lähettää toisellekaan? Huolehtimalla toisen asioista et tee hänelle palvelusta, vaan lähetät vain turhaan synkkiä ajatuksia hänen suuntaansa. Sen sijaan pidä itsesi ja läheisesi tietoisesti valossa, näin autat parhaiten.

Ja kun katsot murehtimista syvemmin, huomaat, että mikään ei ole, miltä ensisilmäyksellä näyttää. Se mistä murehdit, ei ole oikeasti se, mistä murehdit. Mitä murehtimisen takaa hyvin usein löytyy? Luottamuksen puute. Et luota siihen, että asiat hoituvat ja menevät kuten pitää.

Voit kuitenkin jättäytyä maailmankaikkeuden huomaan ja luottaa siihen, että asiat menevät parhaalla mahdollisella tavalla. Luottamus myös palkitaan. Luottamuksen myötä asioista pyyhkiytyy pois huolienergia, jolloin elämän virta virtaa esteettä.

Itse en murehdi pienistä asioista lainkaan, sillä koen elämän niin valtavan arvokkaana, etten halua haaskata sitä moiseen. Luottamusta opettelen jatkuvasti, sillä minulla on suuri tarve kontrolloida kaikkea ja sekin on luottamuksen puutetta.

Askel askeleelta opettele päästämään irti siitä, mikä on turhaa. Kun jotakin lähtee elämästäsi, aineetontakin kuten murehtiminen, tulee toista tilalle. Voit päästämällä irti murehtimisesta antaa tilaa kauniille aineettomille asioille elämässäsi. Valolle ja ilolle. Vapautat hurjan määrän potentiaalia käyttöösi, kun uskallat irrottaa ohjaksista ja luotat.

Loppuun haastattelu, jossa paraolympiamitalisti Amy Purdy kertoo kuinka vaipuessaan koomaan hänen äitinsä kielsi pääsyn sairaalahuoneeseen kaikilta, jotka olisivat tulleet huoneeseen huolen murtamana. Synkkyys, kyyneleet, huolienergia, ei ollut sitä, mitä hänen tyttärensä tarvitsi taistellessaan elämästään. Hän tarvitsi uskoa, voimaa ja valoa.

http://www.oprah.com/own-super-soul-sunday/the-spiritual-shield-amy-purdys-mother-used-during-her-fight-video

Vielä lisää aiheesta Teal Swanilta:

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.