Oletko valmis siirtymään uudelle olemisen tasolle?

Olen siinä pisteessä tietoisuuteni kanssa, että olen sulautunut niin valtavan kauniisiin energioihin, että tunnen syvää autuutta.

Joskus ajatukseni olivat kaikkea muuta. Se meni kutakuinkin näin: ensin koemme elämässämme suruja, pelkoja ja pettymyksiä ja siinä välissä onnea, joka kuitenkin päättyy surun, pelkojen tai pettymysten hetkiin, ja sitten kaiken kukkuraksi koko homma viimeistellään kuolemalla. Ei ihme, että hiukan ahdisti.

Nyt näen vain kauneuden. Näen alkulähteen, joka on siis ääretön rakkauden energia, taso ilman fyysisyyttä, josta sielumme muodostuu. Tuo alkulähde on se paikka, jossa olemme sieluntasolla ennen maailmaan saapumista. Olen siis tehty energiasta, joka on valo, rakkaus, ilo. Olen osa sitä valoa, josta kuolemanporteilla käyneet ihmiset kertovat.

Minulla on keho, jonka avulla voin ilmentää sieluani tässä ulottuvuudessa. Tuo keho ja mieli kokevat täällä ollessaan asioita. Elän ne läpi, nautin niistä, itken niistä, mutta en ajattele olevani ne asiat. En samaistu ulkopuolisiin tapahtumiin, en edes vaikka kyse on minusta itsestäni ja siitä, että ne tapahtuvat minulle. Sillä minä en ole ne tapahtumat enkä niistä seuraavat tunnereaktiot.

Tuon kauneuden turvin pystyn katsomaan maailmaamme. Tämä ei ole helppo paikka sielun tulla, olla kehon kahledittavana tietyn aikaa, vieläpä niin, ettei sielu saa aina viestiään läpi ajatusten myllerryksen pauhoissa.

Mutta meillä on mahdollisuus herätä. Aivan kuten unessa voimme joskus sanoa itsellemme, että tämä on unta ja sen jälkeen tehdä vaikka mitä hauskaa, samoin voimme tehdä täällä. Mitä enemmän näin tapahtuu, sitä maagisempaa elämästä tulee.

Elämä voi olla huvipuisto, jossa sielulla on mahdollisuus kokea sellaisia asioita, joita se ei pysty muualla kokemaan. Me voimme kerros kerrokselta kuoria ihmisyyttämme pois ja elää sielullamme. Ja sillä en tarkoita sitä, etteikö ihmisyyttä kuuluisi pitää arvossaan. Mutta en usko, että meidän perimmäinen tarkoituksemme täällä on elää laput silmillä ja kuvitella, että olemme yksin kokemassa murheiden ja ilojen sekamelskaa kykenemättä vaikuttamaan siihen mitenkään.

Meillä on elämäämme kaikki voima. Se alkaa siitä, että et sano itsellesi etkä ääneen enää yhtäkään negativiisesti resonoivaa asiaa. Et yhden yhtä. Et harmittele, et jossittele, et muistele surkuttelevassa mielessä, et pelottele itseäsi. Et anna itsellesi mitään muuta kuin rakkautta ja se tarkoittaa, että annat itsellesi ajatustesi ja tunteittesi muodossa vain parasta ja korkeinta hyvää.

Tässä kohtaa on selkeää, että kaikille tämä ei resonoi. Huomasin itsekin yksi päivä kiukuttelevani hetken asiasta. Ai ettäkö en saa enää itkeä, surra, enkö saa pelätä tai piehtaroida synkkyydessä. Saat kyllä jos haluat, minulle vastattiin. Samaan aikaan alkoi naurattaa. Kiukuttelenko siis siitä, etten saa enää tietoisesti valita piehtaroivani nyt tänään surkeudessani. Ja nyt en tarkoita sitä, että tunteet pitää blokata. Mutta puhun siitä, että täytyykö meidän enää kokea, että ainut tapa puhdistautua on raskaat tunteet?

Tämä jakaa mielipiteitä varmasti, sillä osalle se on ainut totuus. Mutta minun aika on nyt myöntää itselleni, että se ei ole minua. Ei ainakaan siinä määrin kuin olen ajatellut, että sen kuuluisi olla. Osalle on tarpeen syystä tai toisesta tutkailla niitä syvimpiä kerroksiaan. Se on kenties juurikin tuon sielun syy tulla tänne. Kaikille se ei ole niin. Osa on valmis astumaan kevyemmälle olemisen tasolle, uudenlaiseen tapaan olla. Uskon, että voimme pysyä kirkkaudessa yksinkertaisesti pysymällä kirkkaudessa.

Mitä korkeammalle energioissa kohoat, sitä syvempi ymmärrys syntyy sinussa. Kuin katselisit maapalloa etäältä ja etäännyt yhä kauemmas ja kauemmas nähden kerralla yhä suuremman palasen kokonaisuutta. Katseesi on täynnä rakkautta. Verraten voisi sanoa, että kun tietoisuus nukkuu, olet itsessäsi eli näet vain itsesi maapallolla katsomassa kaikkea silmiesi kautta. Ja kun tietoisuus herää, astut pois itsestäsi, havainnoimaan sinua viereltä etääntyen sitä mukaan kun tietoisuutesi laajenee.

Mitä enemmän riisut itsestäsi ajatuksia ja opittuja toimintatapoja ja mitä enemmän siirryt todelliseen olotilaasi eli täyteen autuuteen, jossa olet alkulähteen virrassa, sitä enemmän saat myös todistaa sitä, kuinka ajatukset synnyttävät todellisuutta.

On hetkiä, jolloin olen henkäissyt ihastuksesta, sillä tuntuu kuin olisin osa mitä kauneinta elokuvaa. Aiemmin en ymmärtänyt miten täynnä taikaa elämä voi olla. Nyt hetki kerrallaan saan nähdä, kuinka kaikessa mitä olen ja teen, on tähtipölyä. Tunnen kuin olisin timanttisen energian peitossa ja kauttani se ilmentyy todeksi.

Miksi enää itkisin jotakin sellaista, joka mukamas ei mennyt kuten halusin kun kuitenkin tiedän, että kaikki menee täydellisemmin kuin osaan aavistaa. Miksi ajattelisin enää minkään olevan vaivalloista kun yhtälailla kaikki voi tulla minulle vaivatta, kevyesti, soljuen ja rakkaudella. Miksi en nauttisi kaikesta mitä koen tietäen miten äärettömän onnekas olen saadessani olla tässä – nyt. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta, että saan kokea fyysisen maailman.

Saan kokea luonnon ympärilläni, auringon lämmön, sateen tuoksun, syvän rakkauden, lapsieni naurun, veden sihauksen kiukaalla, ihastumisen kutkutuksen, uneliaat aamut, ruoan maut, viinin ilot, rakastelun kauneuden, musiikin koskettavuuden, ystävien seuran, tanssin vapauttavuuden, matkustelun jännityksen, pelkojen kohtaamisen, sydänsurujen kyyneleet. Saan elää, ja olen sydänjuuriani myöten kiitollinen.

Elämän edessä ei voi kuin olla ihastunut. Kiitos, kiitos, kiitos.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Kiitos kiitos kiitos! Olen todella kiitollinen sun blogista <3 Löysin sen ihan vasta. Jotain tällaista olen kaivannut <3 Ja nyt se on tässä <3 Olen kuunnellut paljon Eckhart Tollen Läsnäolon voimaa, mutta nyt koen, että olen päässyt jollain tasolla yli peloista ja mieleen kiinnittymisestä, joihin Tolle viittaa paljon. Olen kaivannut pelkkää valoa, iloa, kiitollisuutta, läsnäoloa, tietoisuutta, rakkautta. Ykseyttä. Kiitos kiitos kiitos <3 Äärettömästi valoa ja iloa <33333333333

    1. Oii, voi kiitos ihanista sanoistasi! On niin upea kuulla, että joku saa kiinni tästä ja irti itselleen jotakin 🙂 Juurikin nuo asiat, mitä olet kaivannut, valo, ilo, kiitollisuus jne, ne ovat sun sielulta viestejä siitä, että niissä sun kuuluu olla. Keskity kaikessa mitä teet/olet/koet/ajattelet siihen, että tunnet noita asioita ja luvassa on mieletöntä lentoa. Jos et ole kuunnellut youtubesta vielä Abraham Hicksiä, kuuntele ihmeessä. Heiltä on myös kirjoja.