Maskuliini antaa, feminiini vapauttaa

Nainen, oletko ollut tilanteessa, jossa mies näkee sut sillä tavoin, että hän paitsi ottaa vastaan sun sisimmän, sun pelot, sun halut, sun haavoittuvaisuuden ja sun lieskat, myös kykenee luomaan niille tilan olla siinä suuruudessa, kun ne ovat?

Ja kun olet tullut kannatelluksi sun syvintä ydintä myöten, oot tuntenut, kuinka siinä paikassa ja hetkessä, oot antautunut t-ä-y-s-i-n. Oot pystynyt irrottamaan kontrollista, häpeästä, rooleista ja avannut itsesi toiselle tulla ja ottaa sut kokonaan.

Eikö se hetki olekin näyttänyt sulle sen, kuinka suurta olet, kuinka paljon sussa on ja millaista on, kun ei tarvi pienentää tai hillitä itseään, kun saa roihuta täydellä voimallaan ollen samalla täysin haavoittuva ja auki? Ja oot rakastanut sitä olotilaa ihan saakelisti.

Mitä enemmän maskuliini antaa, sitä enemmän feminiini vapauttaa, ja mitä enemmän feminiini pystyy vapauttamaan, sitä enemmän maskuliini pystyy antamaan.

Ja tän vastakohta puolestaan kuihduttaa molempien ydintä omilla tavoillaan. Rakastan feminiini- ja maskuliinienergian välistä tanssia, koska se on suurin rakkaustarina mitä on ja on suuri kunnia saada todentaa ja olla osa sitä. Se sytyttää mut, täyttää, antaa tarkoituksen.

Näiden energioiden luonnollisin olotila on olla täysin balanssissa keskenään niin, että se mitä ne itsessään on, täydentää ja tasapainottaa vastakohtaansa. Ja ihmisyydessä nää energiat hakee meissä sitä samaa yhdistymistä ja tasapainoa, mutta se on haastavaa, koska meillä on kaikki inhimilliset tunteet ja 3D olemus.

Feminiinin pelko on se, että sitä ei tarvita, maskuliinin se, että sitä tarvitaan liikaa. Mutta mitä enemmän kummatkin pystyy astumaan sitä pelkoaan päin, sitä enemmän se vapauttaa kumpaakin, koska juuri siellä on se, mitä molemmat toisistaan janoaa.

Feminiini voi kahlehtia tai vapauttaa, maskuliini paeta tai antaa. Kahlehdinta ja pako, vapautus ja antaminen…molemmat mahdollisia tanssin muotoja, toinen kuihduttava ja kiduttava, toinen niin saakelin herkullinen ja nuoltavan maukas.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.