Keho on oma mikrokosmoksensa

Sun keho on oma maailmansa, avaruutensa, mikrokosmoksensa.

Se on tehty samasta kuin luonto sun ympärillä ja se sykkii samaa pulssia.

Keho on lainassa Maalta, se on kotina tietoisuudellesi, joka on valinnut tulla tänne.
Se on kiintopiste taajuudessa, jossa ei voi toimia tällä tavoin kuin ottamalla muodon.

Myös sun kehollasi on oma tietoisuutensa, jonka viisauden ihailuun voi kuluttaa koko elämän. Sen miljoonat ja miljoonat järjestelmät toimivat jokaisessa hetkessä itsenäisesti.

Olet saapunut kehoosi, se on sinun avattaresi, aluksesi, kotisi, mutta se ei ole sinä. Se on syntynyt maasta ja katoaa maaksi. Ja sä voit luoda sen kanssa aivan upean suhteen kun ymmärrät sen olevan enemmänkin osa luontoa kuin sua, vaikka se suakin on. Ja se ymmärrys tuo teidät yhteen.

Olen lainassa tältä upealta pallolta, Äiti Maalta ja me ollaan täysin kytketty kehojemme kautta tähän kokonaisuuteen.

En ihmettele, jos ihmiset erkaantuvat kehostaan ja itsestään suurkaupunkien vilinässä. Jos kaikki on betonia, ruutuja, toimistoja, jumppasaleja, kehnoa ravintoa, kehnoa unta, pakoilemista tunteilta ja ontuvaa kommunikaatiota, siitä ei voi tulla kuin paha olo

Ja voi kuinka julmia me ollaan kehoillemme. Kuinka me rangaistaan kehoa siitä, ettei se ole sellainen kuin joku, joka haluaa tehdä rahaa tuotteillaan, kertoo että sen pitäisi olla.
Kehoa saa juhlistaa, sen kauneutta ihailla, mutta kauneuden määritelmä on kapea.
Yleisesti on olemassa vain yksi kauneuden mittari, kaikki muu tuntuu olevan fuulaa. Mutta kauneutta on niin äärettömästi, uniikkia, kantajansa kaltaista kauneutta 🤍

Kuinka vähän me kuunnellaan kehoa ja viedään sitä väkivaltaisestikin mielemme mukaan, vaikka sen viisaus on huikeaa.

Me emme luota kehoon, vaan jo syntymästä laskemme viisaan kehomme lääketieteen käsiin. Me tukahdutamme kehomme viestit syntymästä saakka.

Se mitä meille myydään, ”ruoan”, päihteiden, lääkkeiden ja kosmetiikan muodossa, lakkaa liikkumasta hyllyiltä sillä hetkellä kun ymmärtää olevansa temppelissä. Se, miten kovalla kädellä kohtelemme kehoamme muuttuu, kun ymmärtää sen arvon. Puristus muuttuu silitykseksi, irvistys arvostukseksi, piiskaaminen hellimiseksi. Anna anteeksi.

 

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.