Itse olet ihme

Kaikki tapahtuu sinua varten. Yksikään asia ei ole elämässäsi sattumalta. Maailma toimii peilinäsi ja tuo sinulle sen, mitä sisimmässäsi kulloinkin tarvitset. Samalla se ohjaa sinua jatkuvasti oikeaan suuntaan. Niin opit luomaan elämää, joka vastaa yhä paremmin todellisia tarpeitasi ja tuottaa sinulle koko ajan enemmän iloa ja täyttymystä.

Tätä on hurjan vaikea uskoa silloin, kun maailma tuntuu pikemminkin murjovan. Silloin, kun tuntee olevansa yksin, epäonnistunut ja eksyksissä. Silloin, kun on vaikea nähdä suuntaa ja ymmärtää, mitä seuraavaksi on tarkoitus tehdä.

Korkeampi minäsi, sydämesi viisaus, sisäinen ohjauksesi – miksi tuota rakastavaa voimaa sitten haluaakin kutsua – on kuitenkin kanssasi myös silloin. Se on aina valmis tarjoamaan apuaan eikä koskaan jätä sinua yksin. Apua täytyy vain muistaa pyytää ja olla sitten valmis ottamaan se vastaan.

Kuulostaako ihmeelliseltä? No, minä uskon ihmeisiin. Pieniä ja suuria ihmeitä tapahtuu koko ajan, keskellä arjen tiimellystä. Tavallisesti emme vain huomaa niitä, koska mennä touhotamme kiireisinä tekemään jotain mukamas tärkeää. Joskus saatamme sentään havahtua siihen, miten hienosti asiat yllättäen järjestyvät.

Ehkä tapaat odottamatta juuri oikean ihmisen tai huomaat olevasi juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joku sanoo sinulle ne kannustavat sanat, jotka saavat sinut vakuuttumaan ideasi toimivuudesta. Tai vaihtoehtoisesti jotain niin raivostuttavaa, että sisuunnut ja päätät näyttää.

Juuri kun olet aikeissa luovuttaa, saat merkin siitä, että kannattaa sittenkin jatkaa: asiakas antaa sydäntä lämmittävää palautetta tai työkaveri huokaisee kiitollisena, miten loistavasti taas hoidit homman. Facebookin uutisvirtaan pölähtää äkkiä ratkaisu mieltäsi pitkään vaivanneeseen ongelmaan tai kirjahyllystä putoaa siivotessa inspiroiva kirja päähän (tämä on oma bravuurini). Äkkiä kaikki loksahtaa kohdalleen, vaikka hetki sitten vallitsi kaaos.

Ilmiön virallinen nimi on synkronia eli merkityksellinen yhteensattuma, ja sen lanseerasi aikoinaan psykologi Carl Jung. Käytännössä se tarkoittaa, että sattumaa ei ole, vaan kaikki tapahtuu tarkoituksenmukaisesti. Jokin meitä suurempi vastaa toiveisiimme ja tarpeisiimme ja huolehtii meistä.

Joskus kaikki voi tuntua sekavalta, monimutkaiselta ja toivottomalta. Saatat menettää yhteyden sisäiseen ohjaukseesi ja päätyä peloissasi tai arvostuksen ja hyväksymisen toivossa elämään ulkopuolelta saneltua elämää, joka ei enää tunnu omalta.

Viisaus, valo ja voima eivät kuitenkaan ole kadonneet sisältäsi mihinkään. Sinulla on aina mahdollisuus löytää itsesi uudelleen, kun vain rauhoitut kuuntelemaan sisäistä ohjaustasi ja avaudut luottamaan itseesi ja elämään. Jos tunnet olevasi yksin ja eksyksissä, pyydä maailmankaikkeudelta merkkejä, ohjausta ja ihmeitä ja pidä sitten silmät ja korvat auki.

Oma henkinen heräämiseni alkoi näin: eräänä joulukuisena päivänä kauan sitten olin aika hukassa. Silloin näin joulumyyjäisissä kipon, johon oli maalattu teksti:

Odotatko ihmettä? Itse olet ihme.

Sanat kulkivat lävitseni kuin sähköisku. Siinä hetkessä muistin jotain, jonka olin aina tiennyt, mutta unohtanut. On kuin jokin minussa olisi herännyt, haukotellut ja venytellyt yhä hieman unisena ja alkanut palailla pikku hiljaa paikalle. Muistin äkkiä oman valoni, viisauteni, voimani. En ollutkaan yksin ja hylätty, vaan osa jotain paljon suurempaa. Kaikki ei ollutkaan niin synkkää ja kuin miltä näytti. Oli olemassa jotain kaunista, lempeää ja ihmeellistä. Ja se oli huomaamattani ollut läsnä koko ajan, ohuen verhon takana. Miten olin koskaan voinut unohtaa sen?

Sitä paitsi koko olemassaolomme on ihme. Onhan se nyt käsittämätöntä, että täällä sitä vain keikutaan. Joka puolella ympärillämme tapahtuu jatkuvasti miljardeja ihmeellisiä asioita: aurinko nousee joka aamu ja laskee joka ilta ja kvanttikenttien atomia pienemmät hiukkaset yhdistyvät hetkestä toiseen muodostaen kaiken, mitä ympärillämme näemme.

Joskus tällä rakkaalla planeetallamme tapahtuu suuria ihmeitä. Ihmiset parantuvat parantumattomiksi luulluista sairauksista, pelastuvat uskomattomilla tavoilla täpäristä tilanteista tai löytävät toisensa uudelleen vuosikymmenien jälkeen. Mutta myös pienet arjen ihmeet ovat tärkeitä. Ne muistuttavat, että elämä on puolellamme, että kaikki tapahtuu parhaaksemme, että emme ole yksin.

Kun löydät uudestaan yhteyden omaan sisäiseen viisauteesi, tiedät, kuka olet, mihin olet matkalla ja mitä sinun on seuraavaksi tarkoitus tehdä. Maailmankaikkeus ohjaa sinua lempeästi eteenpäin, kun vain annat sen tehdä niin.

Huomaat ohjauksen, merkit ja ihmeet parhaiten, kun olet vastaanottavainen niille. Silmät ja sydän kannattaa pitää auki, ettei rohkaiseva hymy, raollaan oleva ovi tai elämän mullistava kutsu pääse livahtamaan ohi. Jos torjut ihmeet jo valmiiksi ajattelemalla, että ne ovat hölynpölyä (eihän niitä voida edes tieteellisesti todistaa), et taatusti näe niitä – tai jos näetkin, kuittaat ne sattumaksi.

Minusta on ainakin paljon mukavampi uskoa ihmeisiin kuin sattumaan.

Intuitiivisissa tulkinnoissani ja valmennuksissani näen usein asiakkaideni painivan erilaisten ongelmien kanssa: miksi minusta tuntuu, etten koskaan ole tarpeeksi? Milloin elämästä tuli näin vakavaa? Miten voisin elää rennommin, ilman jatkuvaa suorittamista? Miten oppisin hyväksymään itseni? Mitä minun on tarkoitus tehdä? Mihin minun on seuraavaksi tarkoitus mennä? Kuka minä edes olen tämän kaiken alla?

Näen myös yhä uudestaan, että sisimmässään he tietävät jo vastaukset omiin kysymyksiinsä. Näen huolestuneet, stressaantuneet, hetkellisesti hieman hukassa olevat asiakkaani aina sellaisina kuin he todellisuudessa ovat: kauniina. Voimakkaina. Rohkeina. Viisaina. Iloisina. Upeina.

Sillä sellaisia me oikeasti olemme. Sinä ja minä. Ihmeitä.

Leena Siitonen

Leena Siitonen on henkinen opettaja, joka lähestyy henkisyyttä rennolla otteella ja hyvillä viboilla. Leena tekee syväluotaavia intuitiivisia tulkintoja ja ohjaa Hyvät Vibat -yksilöenergiavalmennuksessaan® ottamaan energiat ja elämän haltuun vastaanotollaan Vallilassa ja etänä. Leenan Lempeän elämän käsikirja säätäjille on ilmestynyt Viisas elämä -sarjassa.

Sukella hyviin viboihin jo tänään ja tilaa Leenan uutiskirje! Saat heti lahjaksi inspiroivan energiatyöskentelyn videoluennon.

Tutustu Leenan palveluihin.

Seuraa Hyviä Viboja Facebookissa ja Instagramissa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.