Ilon energia on meidän sielun koti – näin pääset sinne

Haluaisitko nousta korkeampiin värähtelyihin, kokea sisältä kumpuavaa onnea ja tyyneyttä, mutta se vain lipsuu käsistäsi?

Kiinnitä huomiota siihen, ettet takerru matalavärähteisiin energioihin tavan vuoksi. Usein meillä nimittäin on uskomus, että positiivisuus on teeskentelyä.

Kun puhun ilosta, en tarkoita varsinaisesti nauramista tai jostakin asiasta iloitsemista. Kaikissa teksteissäni ilo edustaa energiaa, värähtelyä. Ilo on kirkkainta mahdollista energiaa ja siitä voitaisiin yhtä hyvin puhua valona tai jumalanakin. Kun puhun ilon kautta elämisestä, puhun suuresta voimasta, joka meillä kaikilla on sisällämme ja joka muodostaa todellisuuden fyysisen maailman takana.

Korkeissa, ilon värähtelyissä eläminen ei siis tarkoita, että synkät tunteet tukahdutetaan. Surulla, pelolla, häpeällä, niillä kaikilla on opetettavaa meille. Mutta iso oivallus on tämä: Ne voivat opettaa sinua, vaikka olisitkin korkeissa värähtelyissä.

Ehkä liikaa ajattelemme niin, että ilo on aitouden tukahduttamista. Että ellemme ryvi mudissa, emme ole aitoja. Mutta se ei ole niin. Voimme huutoitkeä ja päästää suru valloilleen ja silti olla korkeissa värähtelyissä.

Jos aina ajattelee, että elämä opettaa vain pohjan kautta, voi huomaamattaan viettää vuosia pohjalla vain siksi, että ajattelee sen olevan oikein.

Mutta ei, ei sinun tarvitse. Voit kohdata kaikki tunteesi ja voit elää kokien kaiken täysillä, mutta korkeissa värähtelyissä. Voit ajatella tunnetilojasi vanhana vahvana puuna. Juuret ovat syvällä maassa ja ne juuret ovat ilo. Ne juuret ovat korkeaa värähtelyä. Vaikka välillä latvustossa myrskyäsi, juuret ovat aina ilossa.

Aivan ensin, ole lempeä itsellesi. Hyväksy tilanne jossa olet, sellaisena kuin olet ja kaikki ne ihmiset ja asiat, jotka elämässäsi on. Meidän kaikkien tulee kulkea tietty polku. Emme voi hyppiä yli esimerkiksi kasvun paikkoja. Mutta jo se, että olet lähettänyt kaikkeuteen aikeen, toiveen siitä, että haluat edetä kohti iloa, on iso askel. Sinussa on tahto ja aikomus kohottaa värähtelyitä.

Itse aloin aikoinaan virittäytyä aitoon iloon intuitiivisesti. Aina kun tein tai luin jotakin, joka nosti värähtelyjäni ja vei minua oikeaan suuntaan, tunsin valtavaa sisäistä täyttymyksen ja onnen tunnetta, ”TÄTÄ LISÄÄ!!”, kaikki minussa riemuitsi.

Tuolloin muutama blogi oli isossa osassa, esimerkiksi Deephti, Valonpolku ja Adonai. Kirjoista Niina-Matilda Kuusiston ja Eckhart Tollen kirjat, lisäksi Salaisuus ja Voima -kirjat sekä monet muut henkisen kasvun opukset. Eli lue tekstejä, jotka resonoi, kuuntele äänikirjoja ja katsele hyvänmielen elokuvia.

Joogassa on myös oikeaa värähtelyä. Sen liikkeet ovat kuin taikaa, jotka johdattavat sinua eteenpäin polulla, jos vain olet auki.

Vietä aikaa luonnossa, sinä tunnet, onko paikkasi veden äärellä vai puiden suojeluksessa, kenties molemmissakin riippuen tilanteesta. Aiemmin olen ottanut suurimmat harppaukseni kesäaikaan, sillä luonto ja valo nostavat niin valtavasti värähtelyjä.

Kiitollisuuspäiväkirja on myös asia, joka nosti värähtelyjä päivittäin. Kun tuot korkeavärähteisiä ajatuksiasi eli kiitollisuutta konkreettiseksi kirjoittamalla, nostat värähtelyäsi huimasti.

Vahdi mieltäsi, pidä se aisoissa ja keskity mahdollisimman vähän matalavärähteisiin ajatuksiin.

Käy energiahoidoissa, toinen ihminen voi antaa sinulle paljon oivalluksia.

Syö ruokaa, joka värähtelee korkealla eli paljon vettä, kasviksia ja hedelmiä.

Hiljenny kuuntelemaan itseäsi päivittäin. Sinun ei tarvitse istua lootusasennossa, riittää, että opettelet hiljentämään mielesi.

Nämä kaikki teot sytyttävät sisällesi pienen valon, jonka hohde tuntuu lämmittävän rakkaudelliselta. Nämä ovat hyvin yksikertaisia asioita, tuskin mitään, mitä et jo tiedä, mutta tieto ajatuksen tasolla ei riitä.

Sen tiedon täytyy todella laskeutua sydämeen, sen täytyy olla kuin avain lukossa, joka käännetään. Kuuluu klik ja sen jälkeen nyökkäät, silmiisi syttyy pilke ja sanot hymy huulilla ”aa, näin sen kuuluu mennä”.

Sen jälkeen sinulla ei ole enää tarve minnekään, sillä olet löytänyt kotisi, korkeimman mahdollisen värähtelyn – ilon.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.