Tarjoile itsellesi vain parasta

Viime aikoina minulle on ollut kaikki kaikessa se, että pysyn vankkana keskuksessani. Näen konkreettisesti kehoni läpi kulkevan valon, joka värähtelee kauneinta, kirkkainta mahdollista energiaa. Siinä minun on hyvä olla, se on minun kotini.

Mitä enemmän olen linjassa keskukseni kanssa, sitä parempi minulla on olla ja sitä suuremmin toteutan tarkoitustani täällä. 

Maailmamme koostuu kaikenlaisista energioista, joita voimme kauttamme välittää ja elää todeksi. Meidän perimmäinen tarkoituksemme on olla tuossa kirkkaimmassa valossa. Siihen olotilaan sielumme täällä ollessa halajaa, sillä se on meidän ”kotitilamme”.

Tunteet ovat kompasseja tässä asiassa. Epämukava tunne on askel pois linjasta. Ja mitä enemmän askeleita ja mitä kauempana linja, sitä epämukavampi olo.

Mitä enemmän ajattelet/toteutat elämääsi ja toimiasi ilon, kirkkauden, kiitollisuuden, rakkauden, ymmärryksen, riemun kautta, sitä vahvemmin olet linjassa. Aina kun tunnet jostakin aitoa hyvää oloa, olet lähempänä kotitilaasi.

Tunteet ovat siis sinulle suora indikaatio siitä, kuinka linjassa olet. Aivan kuten jos kosketat kuumaa hellaa, kipu on sinulle konkreettinen merkki, että teet jotakin, mitä sinun ei pitäisi.

Jos mietit vaikkapa missä työpaikassa haluaisit olla, tunnet intoa, ilon läikähdystä siinä kohtaa, kun ajattelet työtä, joka on sielusi tehtävä. Kun ajattelet seuraavaa isoa päätöstäsi, tunnet sen saman ihanan läikähdyksen, jos suunta on oikea. Jos kuljet aina tämä tunnekompassi mukanasi ja teet asiat sen mukaan, olet aina johdatuksessa ja totuudellisella polulla.

Siitä puolestaan seuraa se, että olet oikealla polulla, jolloin elämääsi tulee hyvin kauniita, sadunomaisia, taianomaisia piirteitä. Alat vastaanottaa upeita kohtaamisia upeiden ihmisten kanssa, alat löytää aivan uudella tapaa vahvuuksiasi, rohkenet olla mitä olet, koet mielettömiä hetkiä, saat riemukkaita mahdollisuuksia. Se johtuu siitä, että kun kuuntelet sisäistä johdatustasi, elät keskuksessasi, kotitilassasi.

Sinua ohjataan jatkuvasti siinä asiassa, miten pysyä keskuksessasi ja se tapahtuu niin, että tarjoilet itsellesi vain parasta. Parhaalla tarkoitan sitä, että päästät lähellesi ainoastaan asiat, jotka ovat korkeavärähteisiä (toki on tilanteita joissa ei ole mahdollista ”blokata” kaikkea matalaa, mutta tee se minkä voit). Tämä tarkoittaa montaa asiaa:

Tarjoile itsellesi parasta ajatuksissasi. Meillä on todella mielenkiintoinen tapa tuntea vetoa ajatella asiat pahimpaan päin. Muista jälleen tunneindikaattori, punnitse saako tämä minut tuntemaan iloa vai viekö se minut kauemmas ilosta.  Jos se vie kauemmas ilosta, päästä ajatuksesta irti.

Mieli tosissaan haluaa mennä sinne pahimpiin skenaarioihin. Mutta kuinka ihanaa onkin ryhtyä opettelemaan sellaista tapaa ajatella, että ajattelee aina asiat parhaalla mahdollisella tavalla! Sillä on myös valtava merkitys elämääsi, sillä se pitää sinua yhä selkeämmin keskuksessasi.

Älä keskity liikaa menneeseen. Mennyt on mennyttä. Se on vanhaa energiaa, joka ei resonoi jatkuvasti laajenevan korkeavärähteisen energian kanssa. Pahimpia värähtelysyöppöjä ovat menneet, kielteiset tapahtuvat. Et saa niistä mitään muuta irti kuin sen, että ajaudut tässä hetkessä keskuksestasi kauemmas.

Ajattele tulevaa ainoastaan ilon kutkutuksen kautta. Jos joku tuleva asia saa sinut tuntemaan iloa, se on merkki siitä, että sinun kannattaa sitä ajatella. Jos puolestaan tunnet kielteisiä tunteita jotakin tulevaa ajatellessasi, se on merkki siitä, että sinun on hyvä keskittyä nykyhetkeen.

Osallistu vain sellaisiin keskusteluihin, jotka ovat hedelmällisiä, joiden tarkoitus ei ole juoruilla, kauhistella, ruokkia pelkoja ja egoa. Energiat sellaisissa keskusteluissa, joissa halutaan ruokkia egoa peloin tai juoruin, ovat hyvin matalavärähteisiä ja kuljettavat sinua pois keskuksestasi.

Jätä vähemmälle ne ihmissuhteet ja -kontaktit, jotka eivät saa sieluasi laulamaan ilosta. Tämä ei tarkoita, että sulkisit maailman ulkopuolellesi. Jos vaikka olet asiakaspalvelutyössä ja kohtaat huonotuulisen asiakkaan, tarkoitus ei ole, että ohitat hänet tai alat itsekin äksyillä, kun tuo ihminen tuo sinulle matalaa energiaa. Sinun tehtäväsi on pysyä itse keskuksessasi ja muistaa lempeästi se, ettet tiedä miksi toisella on paha olla ja sinä voit olla hänelle tänään se taho, joka näyttää kuinka pysyä omassa voimassaan. Tuo ihminen on luultavasti saanut paljon kohtaamisia, joissa toinen lähtee samaan mukaan, mutta sinä voit valossasi olla esimerkkinä hänelle siitä, että hyväksyt hänet, tuntemattoman, ärsytyksineen päivineen.

Tai jos läheisesi on raskas energioiltaan, voit pysyä voimassasi puhumalla oman totuutesi. Ei liioin yrittää vaikuttaa toisen ajatuksiin, se ei onnistu. Mutta se, että sinä pysyt korkeassa värähtelyssä, voi saada todellisia muutoksia toisissakin. Älä siis laske omaa värähtelyäsi toisen vuoksi, se ei ole hyväksi kenellekään.

Älä lue enää mitään sellaista, joka ei saa sinua tuntemaan oloasi hyväksi. Älä katso ohjelmia, jotka eivät kutkuta sisintäsi. Seuraa somessa ainoastaan tilejä, jotka inspiroivat sinua.

Se, että elät täysin uskollisena keskuksellesi, ei jää keltään huomaamatta. Sinusta virtaa sanoinkuvaamaton hyvän olon valo, joka tarttuu myös muihin. Näin saat lisää hyvää oloa osaksesi, jolloin tunnet jälleen lisää hyvää oloa. Eikö olekin kaunis ketjureaktio.

Kuljeta itseäsi paikkoihin, joissa on hyvä olla. Ajattele asioita, joista tulee hyvä olla. Tee asioita, joista tulee hyvä olla. Unelmoi asioista, joista tulee hyvä olla. Sano asioita, joista tulee hyvä olla. Se on näin yksinkertaista. 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.