Mitä sinä kaipaat tässä hetkessä? Kuinka mantraaminen auttaa meitä käyttämään energiaamme ja luomaan unelmistamme totta

Mita sina kaipaat tassa hetkessa kuinka mantraaminen auttaa meita kayttamaan energiaamme ja luomaan unelmistamme totta

Unelmat ovat ihania asioita, inspiroivia, ne vievät meitä eteenpäin, auttavat meitä kulkemaan polkua, joka tuntuu omalta. Luomaan itsellemme elämän, joka heijastaa sitä, mitä sydämessämme tunnemme.

Unelmat voivat myös samanaikaisesti tuntua kaukaisilta ja saavuttamattomilta, vaikka ne olisivat valtavan tärkeitä ja silloinkin, kun niihin uskoo täydesti. Toisinaan on vaikea nähdä, kuinka voi liikkua tästä pisteestä tuohon unelmaelämään. Kaipaamme polkua, jota kulkea. Suoraviivaista reittiä, joka kertoo meille, kuinka edetä.

Selkeys ja suoraviivaisuus kuuluvat harvoin elämään – mutta, se ettemme näe sitä polkua, jota kuljemme, ettemme tiedä mitä kulman takana odottaa, ei tarkoita sitä, ettemmekö kulkisi kohti unelmiamme. Eikä sitä, ettei meidän pitäisi liikkua eteenpäin.

Elämä on kaunis mysteeri, ikuisesti liikkuva ja muuttuva kokoelma hetkiä, henkäyksiä ja sykähdyksiä. Elämä on suunnaton energiavirta, joka ohjaa meitä, auttaa meitä navigoimaan ihmisyyden loputtomien mahdollisuuksien joukossa.

Ja meidän elämänvoimamme, se energia, jota me jokainen hetki säkenöimme maailmaan, se on valtavan voimakas. Se on voima, joka vetää puoleensa kaikkea sitä, mitä sinä kutsut, mihin sinä keskityt, mille sinä annat huomiota.

Me olemme suunnattoman voimakkaita olentoja, säihkysieluja, jotka jokainen hetki vaikutamme maailmaan ympärillämme, säkenöimme kirkasta energiaa, muutamme maailmaa omalla energiallamme.

Muistathan sinä rakkain, että olet tuo suunnattoman voimakas olento, että sinussa asuu loputon energiavirta, joka tukee ja auttaa sinua jokaisella askeleellasi. Muistathan, että sinulla on jokainen hetki voima ja kyky luoda maailmaasi, muuttaa elämääsi, vetää kaikkea sitä, mikä sinua kutsuu puoleesi.

Ymmärräthän oman valovoimaisuutesi, oman luomisvoimasi ja tiedostathan kuinka jokainen ajatuksesi, tekosi ja sanasi jättää jäljen maailmaan, energiavirran peräänsä ja tuo energiavirta kutsuu samankaltaista energiaa.

Joten kiinnitäthän huomiota omiin ajatuksiisi, niihin sanoihin, joita käytät. Keskitythän huomaamaan kaiken, mitä sinulla on, olemaan kiitollinen, näkemään ihmeitä. Keskity hyvään ja anna tuon hyvän resonoida maailmankaikkeudessa, virrata takaisin luoksesi, kasvaa.

Sanoita itsellesi unelmaelämäsi, kuin se olisi tässä ja nyt. Kuvaa kaikki se, mitä sinulla on. Kaikki se, mikä tekee sinut onnelliseksi. Käytä sanoja, käytä omaa voimaasi ja kutsu luoksesi kaikki se, mikä on sinulle tarkoitettu.

Ja luota, luota siihen, että sinä olet voimakas, sinun energiasi on säkenöivä ja vetää puoleensa juuri sitä, mikä on sinulle tarkoitettu. Usko itseesi ja tiedä, että sinä olet oman elämäsi luoja.

SANOITA UNELMASI TODEKSI

Pienet ohjeet, pienet teot, joista kasvavat suuria, kun uskot niihin.

1. Laskeudu kehoosi, tunne kuinka hengityksesi virtaa keuhkoissasi, kuinka jalkasi osuvat maahan, kuinka vatsasi nousee ja laskee hengityksesi mukana. Ole täydesti läsnä itsessäsi, tässä hetkessä ja tässä tilassa.

2. Ja tuosta läsnäolevasta tilasta käsin sano ääneen se, mitä tässä hetkessä tarvitset/kaipaat tai mistä unelmoit. Sano sanat kuin se mitä pyydät jo olisi totta tässä hetkessä. ’Minulla on rakastava kumppani. Minulla on täydellinen koti. Minulla on työ, jossa saan ilmaista itseäni vapaasti’.

3. Kiitä. Sano ääneen kiitos, kiitä itseäsi, energiaa ja maailmankaikkeutta siitä, että se tukee sinua.

4. Toista. Toista kunnes huomaat itse, kuinka energiasi muuttuu, kuinka vedät puoleesi sitä, mitä kutsut.

5. Iloitse siitä, että olet löytänyt oman voimasi, luomisvoimasi ja erityisesti siitä, että uskot omaan voimaasi ja ihmeellisyyteesi.

Mitä sinä olet sanoittanut itsellesi todeksi, kuinka mantraaminen on vaikuttanut elämääsi?

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

P.S. Välillä voi tuntua siltä, ettemme ansaitse omia unelmiamme, ettemme ansaitse kaikkea hyvää. Usein seisomme huomaamattamme omien unelmiemme tiellä ja tämän takia kirjoitin Tehtävävihkon Itsensä Rakastamiseen, jonka lempeät ja avaavat tehtävät auttavat sinua muistamaan, että ansaitset rakkautta ja ennen kaikkea ne auttavat sinua aktiivisesti valitsemaan itsesi ja rakastamaan itseäsi jokainen päivä. Lue lisää tehtävävihkosta ja osta se omaksesi täällä.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.