Joulukuu hehkuu sydämen lämpöä ja rakkautta

Joulukuun numerologinen värähde on osuvasti rakkaudellinen, lämmin, luova ja lempeä 6. Tämä värähde sopii mitä parhaiten joulun tunnelmaan ja sanomaan! Joulun ytimessä on pyyteetön ja rakkaudellinen antaminen. Annetaan siis toisillemme ennen kaikkea läsnäoloa, rakkautta ja lämpöä, koska sitä meistä jokainen tarvitsee enemmän kuin tavaraa. Häivytetään kännykät ja muut huomiosyöpöt vaikutuspiiristämme ja keskitytään niihin elämämme tärkeimpiin ihmisiin, jotka ovat ympärillämme.

Joulukuun vahvan feminiininen värähde sopii erityisen hyvin jouluisen ja lämpimän tunnelman luomiseen kotona ja mieluiten vielä yhdessä tehden: siivoamiseen, koristeluun, ruuanlaittoon, leipomiseen ja yhdessäoloon kynttilöiden loistaessa.

Voit vaikka keksiä ihania yllätyksiä läheisillesi!

Omatekoisia lahjoja ja eheytyviä ihmissuhteita

Kuutosen luovaa energiaa voi myös suunnata kaikenlaiseen joulunäpertelyyn, -askarteluun ja keittiöpuuhiin. Ehkä innostut valmistamaan itse joululahjoja, jotka kiedot lämpimiin rakkauden ajatuksiin. Rakkauden energia siirtyy lahjan mukana saajalle. Lahjaksi voi valmistaa tietenkin jouluisia herkkuja sinapista namuihin tai vaikka kynttilöitä ja saippuoita. Meillä erityisesti teini-ikäiset ovat innostuneet tekemään itse lahjoja. Ja jos kutimet pysyy käsissä, niin mikäpä sen ihanampi lahja antaa kuin lämpimät villasukat! Näitä ainakin itse arvostan kovasti, mutta lähipiiriin ei tällä hetkellä kuulu yhtään innokasta tekijää.

Osuvasti joulun teemaan sopii myös kuutosen taipumus saada rikkoutuneita ihmissuhteita eheytymään. Onko sinun elämässäsi ihmisiä, joille haluaisit antaa anteeksi tai pyytää itse anteeksi? Tai joku, johon haluaisit ottaa pitkän tauon jälkeen yhteyttä? Eikä yhteydenottoon tarvitse miettiä pitkiä puheita eikä selityksiä. Voit vaan sanoa lämpimästi ”Hei, olen ajatellut sinua. Olisi mukava jutella / Haluaisin pyytää anteeksi.”. Jokainen meistä pohjimmiltaan haluaa olla sovussa ja hyvissä väleissä toistemme kanssa. Tiedän omasta kokemuksesta, että aloitteen tekeminen vaatii rohkeutta ja joskus myös nöyrtymistä, mutta se kannattaa.

Minipiparitalot ovat hauska joululahjaidea ja helppo tehdä.

Omasta elämästä poimittua: Huonoa manifestointia ja uuden joulusuhteen luomista…

Kaiken juuri kirjoittamani jälkeen täytyy tunnustaa, että ihan uusin silmin katselen tulevaa joulua. Rakkaudellinen kuutosvärähde selvästikin auttaa minua itseäni eheytymään ja pääsemään yli vuosien varrella kehittämästäni ”joulukammosta”, joka viime jouluna kiteytyi parin viikon sairastamiseen juuri joulun pyhinä. Näin jälkeen päin ihan naurattaa, koska näen niin selvästi, miten itse loin koko sairausepisodin omilla ajatuksillani, tunteillani ja sanoillani. Se oli oikein malliesimerkki (erittäin huonosta) manifestoinnista! Älä vaan ota mallia tästä…

Vuodet viiden lapsen pienituloisena yksinhuoltajana kulminoituivat joka vuosi jouluun, jolloin koin, että minun piti loihtia taianomainen joulu lapsilleni lähes tyhjästä. Joulunalusaika oli aina kiireistä, stressaavaa ja raha oli tiukassa. Olisin vain halunnut hypätä marraskuusta suoraan tammikuuhun ja skipata koko kauhean joulun. Niin ei kuitenkaan koskaan käynyt, vaikka kuinka toivoin.

Onneksi nuo vuodet ovat jo takana, mutta jouluun liittyvä kammo ei niin vaan olekaan häipynyt. Viime vuonna se nosti päätään oikein kunnolla ennen joulua ja sen seurauksena sairastuin jouluksi. Se oli oikea kahden viikon kurjuuden maksimointi.

Otin viime vuodesta opikseni ja päätin kääntää joulukammoni päälaelleen. Päätin opetella rakastamaan joulua: ajattelemaan, puhumaan ja erityisesti tuntemaan siitä myönteisesti. Koska tunteet ovat voimakkain luomisvälineemme, voimme käyttää niitä hyödyksemme!

Myönnän, että aika haparoivia ja epäuskottavia ovat ensimmäiset joulunrakastamisyritykseni olleet, mutta siitä viis! Suunta on oikea ja jatkan valitsemallani tiellä. Manifestoinnissa eli tietoisessa luomisessa ei jaeta tyylipisteitä. Lopputulos ratkaisee ja olen itse tuomarin roolissa toteamassa onnistumiseni tason. Voin joulun jälkeen kertoa sinulle, kuinka tällä kertaa kävi.

Ainakin joulukuun numerologinen värähde tukee niin sinun kuin minunkin pyrkimyksiä viettää rakkaudellinen, tunnelmallinen ja kaikin puolin ihana joulu.

Rakkaudellista ja sydänlämpöistä joulukuuta sinulle ja läheisillesi!

Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.