Ensin sydän, sitten keho

Me ollaan todella s*ksuaalisesti vapautuneita tässä ajassa. On melkein sääntö kuin poikkeus, että meidän ihmisuhteet alkaa s*ksillä. Tapaillaan joitain kertoja ja sitten on jo s*ksin vuoro. Sen verran tutustutaan toiseen, että tiedetään joitain asioita ja tunnetaan kipinää ja kiinnostusta.

Tunteet eivät vielä ole syviä ja yleisesti on se mentaliteetti, että ensin tulee s*ksi, sitten tunteet.  Jotkut kokeilee yhden illan juttuja, moni on todennut niiden olevan liian pinnallisia, mutta silti se on valtaosalle normi, että s*eksi tulee mukaan jo siinä vaiheessa kun huomaa, että tässä on mahdollisuus tunteille. Suhdetta aletaan rakentaa s*ksin kautta. Uskon, että valtaosa tätäkin lukevista tunnistaa jonkin (tai kaikki) omista suhteistaan alkaneen näin.

Tää on yksi niistä asioista, joihin on vaan saattanut tottua ilman että on oikeasti pysähtynyt kysymään itseltään miksi näin teen. Kun irrottaa tunteet s*eksistä, se ei tunnu rikkovalta. Se tuntuu hauskalta ja vapauttavalta, antaa uusia kokemuksia ja muistoja. Ja se voi olla jollekin juuri sitä mitä pitääkin kokea siinä kohtaan polulla.

Mutta mitä enemmän laskeutuu kehoon, löytää sen voimaa,

tulee tietoiseksi sen kyvyistä tarjota

paitsi itselle,

myös toiselle,

jotakin ääretöntä,

ymmärtää sen merkityksen ja mahdollisuudet,

sitä tarkemmaksi tulee sen rajoista.

Ymmärtää, että keho on rakkautta varten, eikä siihen koske kuin rakas rakkaudella.

Se mitä s*ksuaalisen kosketuksen kautta tapahtuu kehossa on niin voimallista, että sen varjelu on tähdellistä.

Ja sitä saattaa huomata, että löytää itsensä paikasta, jossa parhaimmalta tuntuu ajatus siitä, että vasta kun on antanut sydämensä,

on kehon vuoro. Että oma keho ei ole tarjolla kenelle tahansa, ei paikka johon tuntematon tai puolituttu pääsee käsiksi, ja tämä tieto tuo mukanaan aivan omanlaisensa arvon. Sitä ymmärtää, että mitä itsellä on annettavana, on kultaa, ja odottaa, että toinen

vaeltaa niissä maastoissa rakkaudella ja suurella kunnioituksella. Ja samoin suhtautuu toisen kehoon.

S*ksin ja rakkauden liitto on rikkomaton ja pyhä. S*eksi ja s*eksuaalisuus eivät ole sitä pikaruokaöveritarjontasuoratoistodeittiappi huttua joka tässä ajassa on valloillaan.

Kosketukseni puhuu

rakkautta ihollesi ja

lupa koskettaa on suuri kunnia.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.